Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk az Aranylabdás tegnapi gólja is eléggé pofás volt:

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 553 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Vannak itt asszem Rangers fanok:
zacknorb
kedvenc Wigan prospectem volt, eladták a Lutonnak jó sok pénzért, de így is kiestek a Champóból. nem is tudtam, hogy már a Rangersben játszik 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Vannak itt asszem Rangers fanok:

Poloska vagyok.
1 hónapja
Oliseh megint 10 osztályzatot kapott. Nem kicsit durva formában van.
Matthew99
Komolytalan szint a Bayernnek ez a Bundesliga.
Az egyik legkomolyabb "riválist" a Leipziget hazaküldik egy 6-0, 5-1-gyel.
Nincs kihívás.
Willie Parker
Pedig idén nyerhetnének BL-t
olyan szar a többi csapat egyenlőre, bárkit elverhetnek ebben a BL mezőnyben most.
ha valamiért nem fognak odaérni az lehet hogy a komoly meccsek hiánya, nincsennek hozzászokva idén a kiélezett tétmeccsekhez, hiába pihenhetnek majd előtte.
ozibozi
Mondjuk jelenleg szerintem Bayern-Arsenal döntő lesz.

Poloska vagyok.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Matthew99
Nincs kihívás.
Willie Parker
olyan szar a többi csapat egyenlőre, bárkit elverhetnek ebben a BL mezőnyben most.
ha valamiért nem fognak odaérni az lehet hogy a komoly meccsek hiánya, nincsennek hozzászokva idén a kiélezett tétmeccsekhez, hiába pihenhetnek majd előtte.
ozibozi
pedig mar probalunk neheziteni a challengekkel, hogy most is adtunk egy felidot ajandekba meg ballabas jobbhatveddel toljuk stb. de meg igysem.

rohadtul hianyozni fognak ezek a keshegyre meno csatak. mondanam, hogy a Klassiker, de hat Niko baratunk mar megint tul szerenyen nyilatkozott a csapatarol, mint anno a Bayern kapcsan is tette ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Látom megint újrajátsszuk a Lecce elleni meccset.

1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 984
Matthew99
Nincs kihívás.
Willie Parker
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 866 — no es importante
Matthew99
Nincs kihívás.
Willie Parker
De legalább segítettél megfejteni a rejtélyt, hogy "Oliseh" melyik csapatban játszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 522 — Omar's Coming Yo!
csak beesik Varga Barni utódja.

1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
Matthew99
Nincs kihívás.
1 hónapja
Ez de gyenge műesés volt Kenan fiam. Ráadásul 2 méterre a bíró orra előtt. Megérdemelted érte azt a sárgát.

1 hónapja

Az a baj a nők tudnak emelni egy pinával

Poloska vagyok.
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 167
Érdekes volt az Arsenal meccs vége, kiszúrt egy kezezést a 16oson belül a VAR amit senki se látott, megmutatták 6szor hogy kézzel beleütött, áll a játék vagy 2 percet majd mehet tovább 🤣

Pont amire meggyőztem magam hogyha a szabályok szerint járnak el ez is ugyanolyan mintha pl egy lövésbe ütött volna bele, erre semmi... érdekes
davemayer
Minden szabálytól és értelmezéstől függetlenül büntetőnek kellett volna lennie.
Idah simán szándékosan belepaskolt a labdába, h ne szöglet legyen. Irányította kézzel a lasztit, nem rápattant.
De whatever...legalább nem kaptunk ki.
1 hónapja
Ehhez minek kellett a bírót kihívni? Tisztán látszott minden szögből, hogy Miretti rúgta bokán a védőt.

Szerkesztette: Sixo

1 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 283 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
Érdekes volt az Arsenal meccs vége, kiszúrt egy kezezést a 16oson belül a VAR amit senki se látott, megmutatták 6szor hogy kézzel beleütött, áll a játék vagy 2 percet majd mehet tovább 🤣

Pont amire meggyőztem magam hogyha a szabályok szerint járnak el ez is ugyanolyan mintha pl egy lövésbe ütött volna bele, erre semmi... érdekes

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 755 — Lucas Scott
Bayern szempontból mai nap legjobb híre h Musiala visszatért, adott is gólpasszt. Szerencsére nem törte derékba a karrierjét Donnaruma akármennyire is szerette volna.
Ja és amúgy 5 gólt vágott a csapat Gulanak egy félidő alatt, második félidőben egy laza 4.00 xg, és 4.24 xgot

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 20 984
Salah is kihagyta a tizenegyest a bronzért a párbaj elején de már holnap repül, hogy a Marseille ellen rendelkezésre tudjon állni😂
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 039
Azért ebből a csapatból mennyire hiányzott Diallo meg Mbuemo…kegyetlenül jól fociztak ma. Bruno meg zseni csak a szokásos. Az is durva hogy mindjárt elhozzuk kapott gól nélkül a meccset😂
manuszka86
Jo volt nezni oket. Felszabadultan jatszottak.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 510
Mi az isten folyik a Realnal amúgy?

Alvaro Arbeloa: "I demand all Real Madrid players to give Vini Jr the ball a lot more, to give him a lot more opportunities.

He's one of the best players on the planet."

Azt hittem, ennel a szurkoló kitiltos meg füttykoncert cenzuras sztorinál nincs lejjebb, de azért csak megpróbálják.
rob3r7o
azt olvastam perez joset akarja....fuuu
1 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 923
Mi az isten folyik a Realnal amúgy?

Alvaro Arbeloa: "I demand all Real Madrid players to give Vini Jr the ball a lot more, to give him a lot more opportunities.

He's one of the best players on the planet."

Azt hittem, ennel a szurkoló kitiltos meg füttykoncert cenzuras sztorinál nincs lejjebb, de azért csak megpróbálják.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
1 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 674 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Valahogy így nézz ki egy értelmes jobbszélső, mint Diomande. Mi lenne ha a Real inkább posztra vásárolna a sok insta huszár helyett...

1 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 714 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha geci lennék ezt mondanám
Szoboszlai miatt vesztett a Pool......
De mivel nem vagy az...nem mondom
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezzel két probléma van.

1) nem veszítettek
2) pláne nem Szoboszlai miatt

De amúgy jó.
Mikey
De, ket pontot. 😊
De 32 lovesnel nyilvan nem Szobo miatt.

1 hónapja
Gyorsan alá kellene írnia valahova Glasnernek. Hétről hétre rosszabb ez a Palace, minden varázsát el fogja veszíteni szezon végére és akkor nem szerződteti le a MU. Szezon elején még simán BL helyen voltak, most már a 14. helynél tartanák és pár napja estek ki az FA kupában egy amatőr csapattól.
Sixo
Fél csapat elment lassan, kimoly pénzt raktam a sunderlandre ma is. Örülhetnek hogy bent maradnak
davemayer
Bőven benn fognak maradni.
De tele vannak sérülttel és iszonat durva a sorozatterhelés nekik.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 181
Ha geci lennék ezt mondanám
Szoboszlai miatt vesztett a Pool......
De mivel nem vagy az...nem mondom
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezzel két probléma van.

1) nem veszítettek
2) pláne nem Szoboszlai miatt

De amúgy jó.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION