Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
A Serie A (csatár)minőségéről remek látkép, hogy Malen fél szezon alatt lőtt 14 góllal második a góllövőlistán.
2 hónapja
a Sporting a portugál kupa döntőjében kikapott a másodosztályú Torreensétől.Meg lett már énekelve Stopira győztesgólja
deyell
2 hónapja
a Sporting a portugál kupa döntőjében kikapott a másodosztályú Torreensétől.
built for this shit
2 hónapja
szegény Milan 😥 ja bocs, nem ide

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Milan mindig kepes lejjebb adni. Siman elbasszak a BL spotot, ami ket honapja meg kb sima volt.
Stez
balfasz Milan 😀már meg se lepődök
remontada
2 hónapja
Akkor ebből Roma-Como BL lett. Milan - Juve EL. 70 pontos 6. hely. Valami brutálisan erős volt magához képest a Serie A eleje. Ennyi ponttal minden bajnokságban BL helyen végeztek, de az elmúlt években a Serie A-ban is. 54 meg 57 pontokat szereztek PL-ben meg La Ligában a 6.ak. Nem is tudom mikor láttam ennyire erős Serie A-t utoljára. Elsőre a 20-21es jut eszembe, de talán még az sem.
2 hónapja
ici pici Como menni BL 😊
2 hónapja
Ott a BL 😁 Roma
2 hónapja
Fáraó búcsúzóul lő egy fix BLt jelentő gólt
2 hónapja
balfasz Milan 😀
2 hónapja
Milan mindig kepes lejjebb adni. Siman elbasszak a BL spotot, ami ket honapja meg kb sima volt.
2 hónapja
Na Milan rosszul áll, tegyük oda.....!
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
a másodosztályú Torreense a 38 éves volt Videoton legenda Stopira góljával megnyerte a portugál kupát, bejutottak az EL-be 😀 mondjuk még egy osztályozót is játszanak, szóval lehet topligások lesznekes megy a vb-re is
Löfli
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
ja hat latom torino - juve . nincs kerdes 😀Nem követtem végig a közvetítést. De valami olyanról beszéltek, hogy az egyik taguk a stadionon kívül súlyosan megsérült.Az kemény. A Juve meccsének 17 perce el kellett volna kezdődnie a többi meccsel, hogy egyszerre menjen az összes Serie A meccs. De a Juve ultrák azzal fenyegettek, hogy berohannak a pályára, mert nem akarják, hogy elkezdődjön a meccs, ezért biztonsági okok miatt késik a Film múzeum derbi.Nagyon nem vagyok képben olasz focival, mi bajuk van?
Sixo
Klaci79
Sixo
2 hónapja
a másodosztályú Torreense a 38 éves volt Videoton legenda Stopira góljával megnyerte a portugál kupát, bejutottak az EL-be 😀 mondjuk még egy osztályozót is játszanak, szóval lehet topligások lesznek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
meccs előtt balhézott a két tábor
2 hónapja
Nem követtem végig a közvetítést. De valami olyanról beszéltek, hogy az egyik taguk a stadionon kívül súlyosan megsérült.Az kemény. A Juve meccsének 17 perce el kellett volna kezdődnie a többi meccsel, hogy egyszerre menjen az összes Serie A meccs. De a Juve ultrák azzal fenyegettek, hogy berohannak a pályára, mert nem akarják, hogy elkezdődjön a meccs, ezért biztonsági okok miatt késik a Film múzeum derbi.Nagyon nem vagyok képben olasz focival, mi bajuk van?
Sixo
Klaci79
2 hónapja
Az kemény. A Juve meccsének 17 perce el kellett volna kezdődnie a többi meccsel, hogy egyszerre menjen az összes Serie A meccs. De a Juve ultrák azzal fenyegettek, hogy berohannak a pályára, mert nem akarják, hogy elkezdődjön a meccs, ezért biztonsági okok miatt késik a Film múzeum derbi.Nagyon nem vagyok képben olasz focival, mi bajuk van?
Sixo
2 hónapja
Spanyolkettőben a Cadiz kicentizte, az utolsó meccs eredményétől függetlenül bent marad, mert nekik 43 pontjuk van, meg a Leganesnek is, a kieső helyen álló Mirandesnek meg 40. Utolsó körben utóbbi kettő egymás ellen játszik, de holtversenynél az egymás elleni dönt, és a Cadiz a négy meccsből tíz pontot hozott, úgyhogy bármilyen összevetésből jól jön ki.Akkor a Hereford és a Braunschweig után a harmadik csapat is centizett.
Ez egy ilyen év, de ez legyen a legrosszabb...
2 hónapja
Az kemény. A Juve meccsének 17 perce el kellett volna kezdődnie a többi meccsel, hogy egyszerre menjen az összes Serie A meccs. De a Juve ultrák azzal fenyegettek, hogy berohannak a pályára, mert nem akarják, hogy elkezdődjön a meccs, ezért biztonsági okok miatt késik a Film múzeum derbi.
2 hónapja
Meg lehet köszönni Eberlnek aki odaadta PalhinhatCsak megvan, remèljük jövőre más miatt ünnepelhetünk....😏Méltó lezárása volt egy méltatlan igénynek. Ha ebből a kezdőből 4-5 játékosnál több marad, jövőre is gáz lesz. Bár most időnként legalább látszik, hogy mit akartak játszani.
dande2
Klaci79
Amúgy a cseh kapus milyen jól szállt be itt a bajnoki véghajrában
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Nem tudom, hogy a piaci alapon működő, nerencváros, vagy a fidesz hullik-e hamarabb darabjaira, de tetszik a verseny.Minden pofon jó helyre megy ebben a versenyben.
gabokocka