Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
Kicsit amatőr a Spíler, hogy sikerült lemaradni a meccs elejéről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
tenyleg erkezik van rola cikk?Pogácsás likes thisÉs érkezik még Janek is…konkretan ruhelli a Fradit.amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
deyell
Kenny
Sinisa
csebi
2 hónapja
Mondjuk nehezebb olyat találni aki nem, főleg amíg Kutyatov az elnök.konkretan ruhelli a Fradit.amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
deyell
Kenny
2 hónapja
2018-19 után ismét a Champóban a Bolton (közben megjárták a 4. osztályt is)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Pogácsás likes thisÉs érkezik még Janek is…konkretan ruhelli a Fradit.amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
deyell
Kenny
Sinisa
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
És érkezik még Janek is…konkretan ruhelli a Fradit.amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
deyell
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Suarez újra lecsapottLuis Suarez accidentally bit his teammate Jordi Alba thinking he was an opponent 😬 pic.twitter.com/APUv8sMO1s
— Bayse Sports (@BayseSports) May 23, 2026

Don't blink!
2 hónapja
konkretan ruhelli a Fradit.amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
deyell
2 hónapja
amikor ő volt a Nemzeti Sport főszerkesztője enyhén szólva nem írtak túl pozitívan a Fradiról úgy rémlik.Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
csebi
built for this shit
2 hónapja
Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…Ráadásul újpesti. Lesz még kizárva a Fradi …
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Kálnoki, mint sportallamtitkar… ahhh…
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
olvasom h kereztest sem hivtak be.letolt 42 meccset skociaban ami azert nem szar bajnoksag.
nem angolok vagyunk vagy nemetek h megengedjunk ilyeneket.
de persze az nb1felkeszit mindenre
2 hónapja
Hat én imádtam mikor éppen a Bayern emberezeserol volt szó vagy a PSG kíméletlen helyzetkihasznalasrol és akkor Attila jött is a parhuzammal az nb1bol 😊Reméljük ettől nem szűnik meg, lássuk be túl sokat nem adott hozzá.Gondolom a podcast. Aminek egyik műsorvezetője Kalnoki akiből épp sport államtitkár lett.Akkor nincs több ziccer? :/milyen ziccer?
Jughead
YoungZeeZee
csebi
Sixo
2 hónapja
Reméljük ettől nem szűnik meg, lássuk be túl sokat nem adott hozzá.Gondolom a podcast. Aminek egyik műsorvezetője Kalnoki akiből épp sport államtitkár lett.Akkor nincs több ziccer? :/milyen ziccer?
Jughead
YoungZeeZee
csebi
2 hónapja
Gondolom a podcast. Aminek egyik műsorvezetője Kalnoki akiből épp sport államtitkár lett.Akkor nincs több ziccer? :/milyen ziccer?
Jughead
YoungZeeZee
2 hónapja
Akkor nincs több ziccer? :/
2 hónapja
Kane 51 meccs idén, 59 gól a mai mesterhármasával.Én 61t számoltam …
Sixo
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
jo focistanak lenni a lengyeleknel.jo itt bajnokot avatnak, de mas korabbi meccseken is fasza hangulat kulturalt kornyezet.
www.youtube.com/watch?v=OwzV47Tu2sU
2 hónapja
Pana az a Celtic😃Keane jó eséllyel Celtic.Az kínos házasság lesz 😏
Kenny
Közben Lewa góllal búcsúzik 🙏👏
dande2
2 hónapja
“Vancsa Zalán góljával feljutott a Lommel a belga élvonalba”görgess lejjebb, én pontosan leírtam pár kommenttel ezelőtt 😀
A mérkőzés 0-0 lett, Vancsa múlt heti, 96. percben lőtt golja lett a döntő.
Ez am az újságírás vazze
JC6 (Mr. Miele)

Don't blink!
2 hónapja
“Vancsa Zalán góljával feljutott a Lommel a belga élvonalba”A mérkőzés 0-0 lett, Vancsa múlt heti, 96. percben lőtt golja lett a döntő.
Ez am az újságírás vazze