Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 359 — Keep pounding
Van ami nem változik.
Dibusz 2 védés, az elsőnél a szögletet sikerül 3 méterre elütnie, a kipattanót rálövik, bravúrral véd. Másodiknál a hazaadást odarúgja az ellenfélnek a félpályára, visszafejelik, a csatár megtartja, simán védi a középretartó lövést.

Milyen jól néz ki, két szép védés, miközben ha nem csinál semmi extrát, csak elüt rendesen egy szögletet, meg átrúgja a félpályán a hazaadást, nem megy lövés a kapujára.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
les lesz
1 hónapja
Celta 3:0-ról bukott otthon.. ez még hianyozni fog a BL csatában
remontada
Szerencséjükre a Bilbao próbál segíteni
zacknorb
annyira hogy már 2-2 😀
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya
remontada
Szerencséjükre a Bilbao próbál segíteni

Poloska vagyok.
1 hónapja
Varga Barna nem fejjel szerzett gólt
ozibozi
Minden tökéletes alakult nekik ma. Riválisok nem nyertek
1 hónapja
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 500
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/657238464_1137430291795323_1524487956922988119_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=HVYkNP1Xpo8Q7kNvwFv0rjH&_nc_oc=AdqHnG8mzA47nlU-rJtS9xRgRABSx-J6_R30PQ6p0yiX61PNz4Z3fddeiNROIw2bAxw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=tM6OEUkzAaZUX9IH4a5GMg&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af5kW2HCv78m5eO3tQHj95RlD2tFZ2gGaoeiU0L-sqiBNg&oe=6A00EEB5
126.238 Aufrufe · 3.145 Reaktionen | 🧤 𝗕𝗮𝘇𝘀𝗶'𝘀 𝗯𝗶𝗴 𝘀𝗮𝘃𝗲𝘀! 🇭🇺 The Hungarian was in fine form to ensure a clean sheet yesterday 👏 #ROVvMID | #Rovers 🔵⚪️ | Blackburn Rovers
🧤 𝗕𝗮𝘇𝘀𝗶'𝘀 𝗯𝗶𝗴 𝘀𝗮𝘃𝗲𝘀! 🇭🇺 The Hungarian was in fine form to ensure a clean sheet yesterday 👏 #ROVvMID | #Rovers 🔵⚪️
1 hónapja
Kis gól is gól
1 hónapja
Érdekes szitu volt ez a Kepa vs Doku.
A kapus tizenhatoson kìvül egyébként jogosult szabályosan test-test ellen menni, pl vállal ütközni?
Gondolom semmi nem tiltja, de ritkán látni.
Willie Parker
Miért ne mehetne? Én se nagyon emlékszem ilyenre de pl mint NFL-ben is védik a QB-t mint a szent tehenet de eladja a labdát és próbál blokkolni úgy telibe verik néha mint annak a rendje. Onnantól sima mezőnyjátékos ő is.
remontada
Arra értettem h itt Kepa vállal leütközte a csatárt és lehet kérdés, h egyértelmű gólhelyzet-e, ha ennyire kint van és akadályozza a támadót.
Willie Parker
Akkor bocsánat!
Véleményes volt, de szerintem jó volt így hogy csak sárga. Akinek beadhatta volna se volt teljesen üresen.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ilyen jó a mikiegérkupa, hogy senki nem beszél róla? 😊
NB2
az csak akkor érdekes ha valami kiscsapat játszik. mondjuk az Arsenal bejutott, de nem jött az upset 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 309
A kapus tizenhatoson kìvül egyébként jogosult szabályosan test-test ellen menni, pl vállal ütközni?
Willie Parker
Miért ne mehetne? Én se nagyon emlékszem ilyenre de pl mint NFL-ben is védik a QB-t mint a szent tehenet de eladja a labdát és próbál blokkolni úgy telibe verik néha mint annak a rendje. Onnantól sima mezőnyjátékos ő is.
remontada
Arra értettem h itt Kepa vállal leütközte a csatárt és lehet kérdés, h egyértelmű gólhelyzet-e, ha ennyire kint van és akadályozza a támadót.
1 hónapja
Erre a meccsre nem pörgött fel a csapat, de teszek a Ligakupára.
Csak azt remélem, h ez a meccs nem okoz majd mentális blokkot a City felé. Főleg ha nagyon kikapunk.
Arteta helyében simán felraktam volna tarcsit, Calafiorival, MLS-sel, Mosqueraval, Dowmannel, Maduekevel, Havertz-cel, Norgaarddal.
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.
nagylaza, főpohárnok
2 éve szezonzáró asszem ellenük volt, az sima lett
zacknorb
Többször is volt 2-0, de egyiket se nevezném simának.
Pethő Bencét amúgy a szünetben le kell kapni a pályáról, valóságos labdatemető. Csak ne Németh Barnabás jöjjön be helyette.
nagylaza, főpohárnok
Pedig Pethő is milyen jó volt az első pár meccsen, mikor idekerült
warr_b
Simán nyertünk, nem kell mindig rinyálni.
Majd jövőre az NB1-ben.........se.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 862 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Csak olyan Soroksár elleni meccsekre emlékszem, amikor szenvedtünk. Most sincs másként.
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Pethő Bencét amúgy a szünetben le kell kapni a pályáról, valóságos labdatemető. Csak ne Németh Barnabás jöjjön be helyette.
nagylaza, főpohárnok
Pedig Pethő is milyen jó volt az első pár meccsen, mikor idekerült

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Willie Parker
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 595 — Lucas Scott
Willie Parker
Sztem igen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 539 — nabege2@yahoo.com
ilyen jó a mikiegérkupa, hogy senki nem beszél róla? 😊
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 500
Varga Barna nem fejjel szerzett gólt
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 962 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, ott a Pethő-Németh csere

Poloska vagyok.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
It's Radó time?
zacknorb
Nincs csere...
nagylaza, főpohárnok
Van gyors gól

Poloska vagyok.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 642 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
It's Radó time?
zacknorb
Nincs csere...
1 hónapja
Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.
KeyG
első évben kétlem hogy túlságosan
ugye kiesés után 1 évig még PL pénzt kapnak
Negritis, a vajda
Nem gondolom, hogy pénz függvénye lenne, meg 1 év után gyanítom vissza is jönnének.
De a legjobb játékosok többsége simán BL esélyes csapatok játékosai lehetnének.
KeyG
Meg amennyire ismerhető Levy, fix bennevan egy paycut a szerződésekben kiesés esetén.

Poloska vagyok.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
It's Radó time?

Poloska vagyok.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 14 344
Kíváncsi vagyok ha egy olyan csapat mint a Tottenham kiesik, mennyire kapnák szét egy nyár alatt.
KeyG
első évben kétlem hogy túlságosan
ugye kiesés után 1 évig még PL pénzt kapnak
Negritis, a vajda
Nem gondolom, hogy pénz függvénye lenne, meg 1 év után gyanítom vissza is jönnének.
De a legjobb játékosok többsége simán BL esélyes csapatok játékosai lehetnének.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!