Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Én se szeretném, tipikus Potteres égés lenne belőleGyorsan alá kellene írnia valahova Glasnernek. Hétről hétre rosszabb ez a Palace, minden varázsát el fogja veszíteni szezon végére és akkor nem szerződteti le a MU. Szezon elején még simán BL helyen voltak, most már a 14. helynél tartanák és pár napja estek ki az FA kupában egy amatőr csapattól.Glasner es a MU borzaszto parositas, ennyire csak nem hulyek a vezetosegben.
Sixo
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Gyorsan alá kellene írnia valahova Glasnernek. Hétről hétre rosszabb ez a Palace, minden varázsát el fogja veszíteni szezon végére és akkor nem szerződteti le a MU. Szezon elején még simán BL helyen voltak, most már a 14. helynél tartanák és pár napja estek ki az FA kupában egy amatőr csapattól.Fél csapat elment lassan, kimoly pénzt raktam a sunderlandre ma is. Örülhetnek hogy bent maradnak
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Én már egy Marescanak is örülnék.Lehet ez volt Frank utolsó szöge.Nagyon remelem. Erdekes, mert amugy nagyon jo edzonek tunt a Brentfordban. De amit nyujt a spurs az elmult idoszakban, az kegyetlen.
Sixo
Mondjuk, hogy mely interim coach emeli ki a szarbol a csapatot a szezon kozepen, az nem tudom.
Nem hinném, hogy barmi esely is van ra, de odatennek Xabi Alonso ele egy szerzodest, amiben kb. minden parametert o tolthet ki.
Duff
1 hónapja
Lehet ez volt Frank utolsó szöge.Nagyon remelem. Erdekes, mert amugy nagyon jo edzonek tunt a Brentfordban. De amit nyujt a spurs az elmult idoszakban, az kegyetlen.
Sixo
Mondjuk, hogy mely interim coach emeli ki a szarbol a csapatot a szezon kozepen, az nem tudom.
Nem hinném, hogy barmi esely is van ra, de odatennek Xabi Alonso ele egy szerzodest, amiben kb. minden parametert o tolthet ki.
Szerkesztette: Duff
1 hónapja
Gyorsan alá kellene írnia valahova Glasnernek. Hétről hétre rosszabb ez a Palace, minden varázsát el fogja veszíteni szezon végére és akkor nem szerződteti le a MU. Szezon elején még simán BL helyen voltak, most már a 14. helynél tartanák és pár napja estek ki az FA kupában egy amatőr csapattól.Glasner es a MU borzaszto parositas, ennyire csak nem hulyek a vezetosegben.
Sixo
Szerkesztette: Duff
1 hónapja
Ha geci lennék ezt mondanámSzoboszlai miatt vesztett 2 pontott a Pool......
De mivel nem vagy az...nem mondom
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
30 lövés3as xG
1 lőtt gól ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Egyik újoncot sem sikerült az Anfielden legyőzni. Taps!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Gyorsan alá kellene írnia valahova Glasnernek. Hétről hétre rosszabb ez a Palace, minden varázsát el fogja veszíteni szezon végére és akkor nem szerződteti le a MU. Szezon elején még simán BL helyen voltak, most már a 14. helynél tartanák és pár napja estek ki az FA kupában egy amatőr csapattól.
1 hónapja
Milyen védekező csapat cserél egyszerre kettőt a 90. PercbenMarco Rossi. 😛
ozibozi
1 hónapja
Milyen védekező csapat cserél egyszerre kettőt a 90. Percben
1 hónapja
Na vajon kikapunk egy 94. perces góllal?illene a szezonba
Mikey
Frimpong hiba után
1 hónapja
Na vajon kikapunk egy 94. perces góllal?
1 hónapja
Na ha marad az 1-1, akkor johet a napi hat Xabi Alonso-pletyka xd
1 hónapja
Mondjuk abszolut Slotos Liverpool, hogy az ellenfel atmegy a felpalyan haromszor, es kapnak egy golt annyibol.Igen. Semmi meglepetés nincs abban hogy egyenlített a Burnley.
Stez
1 hónapja
nem hittem volna hogy konaté tudja tetézni ...nem kéne az 1-0ba belesüppedni, mer a védelem bármikor összehoz egy góltHallgass!
Negritis, a vajda
Mikey
1 hónapja
Mondjuk abszolut Slotos Liverpool, hogy az ellenfel atmegy a felpalyan haromszor, es kapnak egy golt annyibol.
1 hónapja
nem kéne az 1-0ba belesüppedni, mer a védelem bármikor összehoz egy góltHallgass!
Negritis, a vajda
1 hónapja
Konaté ...
1 hónapja
Wirtz megint varázsol erre kihagyják
1 hónapja
nem kéne az 1-0ba belesüppedni, mer a védelem bármikor összehoz egy gólt
1 hónapja
huhh mit védett Sanchez, ilyet is tud?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Azert valljuk be, Pingpong tovabbra is teljes eletveszelyt jelent vedekezesben, a sajat kapujara. 😀meg az ellenfél kapuja mögött ülőkre
Stez