Soccer

42 feliratkozó

2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 519 — Cowboys fan
Mindegy, végül idő előtt csilingelt a kassza, Lewát mindenki megtapsolta, eribari hepi
2 hónapja
Amúgy nem bánom ha nyer a Valencia vègre összekapják magukat. A Barca ès a Bilbao után a 3. spanyol "csapatom"
dande2
Múltkor levezették, hogy ha a labda már kifelé megy a pályáról, de még pályán belül van, és akkir történik fault, akkor tizike van.

Ez egy olyan esetnél jött össze, ahol szarul szöktette magát a csatár, de a kapus hozzáért, és ezért összeesett.
2 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Gironának 7 perce maradt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
YoungZeeZee 9 964
Megjött a videóklip is a VB dalhoz. Mondjuk a koncepciót nem értem. Shakirának nem szóltak, hogy USAban lesz a VB nem Afrikában vagy Braziliában? Nem értem ezt a kis fekete srácok fociznak a klip nagy részében mezítláb a homokban dolgot, amikor USA giga poliszoknak lesz a VB. Az mondjuk tetszik, hogy a végén amikor sorolja a neveket, mindről mutatnak vágott videót, kivéve 2ről, mind2 Milános.

Sixo
nincs lendulete a notanak
YoungZeeZee
Hát nem tudom, nekem ez eddig a 2. kedvenc VB nótám Dario G után. Az elejére nem kéne a weareready meg a végére a népsor olvasás, oszt fasza minden.
Sixo
neked van ilyen listad🤔
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 725 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy nem bánom ha nyer a Valencia vègre összekapják magukat. A Barca ès a Bilbao után a 3. spanyol "csapatom"
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 725 — Így remélem megfelelek nektek.....
Srácok, egy Bárka ellen ezt soha nem adják meg
slowmotion
Mer ez hol lett volna tizi bárhol bármikor bárkinek ne szörakozzunk már 🤦 lehet elfogultan utàlni de azèrt na...a fiatal srác meg "ügyes" volt 🤷😀
2 hónapja
Ez meg a ball doesn't lie
2 hónapja
Srácok, egy Bárka ellen ezt soha nem adják meg
2 hónapja
Keane jó eséllyel Celtic.
Kenny
Az kínos házasság lesz 😏

Közben Lewa góllal búcsúzik 🙏👏
2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 229 — LIGHTS OUT!
Kane 51 meccs idén, 59 gól a mai mesterhármasával.

2 hónapja
Megjött a videóklip is a VB dalhoz. Mondjuk a koncepciót nem értem. Shakirának nem szóltak, hogy USAban lesz a VB nem Afrikában vagy Braziliában? Nem értem ezt a kis fekete srácok fociznak a klip nagy részében mezítláb a homokban dolgot, amikor USA giga poliszoknak lesz a VB. Az mondjuk tetszik, hogy a végén amikor sorolja a neveket, mindről mutatnak vágott videót, kivéve 2ről, mind2 Milános.

Sixo
YoungZeeZee
Hát nem tudom, nekem ez eddig a 2. kedvenc VB nótám Dario G után. Az elejére nem kéne a weareready meg a végére a népsor olvasás, oszt fasza minden.

2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 833 — Omar's Coming Yo!
Keane jó eséllyel Celtic.

2 hónapja
YoungZeeZee 9 964

Sixo
2 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Vancsa Zalán (MTK legenda!) utolsó perces góljával nyert az első meccsen a Lommel, a visszavágó 0-0 lett, úgyhogy ősztől ismét a belga mb1-ben fog focizni

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Közben a Barca megnyerte 4:0ra a BL döntőt a nőknél.

2 hónapja

2 hónapja
Kedvenc anomáliám lesz ez

Hull City should’ve been relegated to League One, based on xG.

They’ll be playing in the Premier League next season.
zacknorb
Mekkora lenne, ha Robertson visszamenne oda
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.

zacknorb
Ennyit ér az xG önmagaban, kontextus és egyéb mutatók nélkül.
Őszentsége Sobri Jóska
Az xG maga a kontextus. Ranezel az adatra, meg arra, hol zart a tabellan a csapat, es tudod igazabol, mennyire wtf szezont hozott.

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 077 — #NoStress

zacknorb
Ennyit ér az xG önmagaban, kontextus és egyéb mutatók nélkül.

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 149 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

2 hónapja
"Atalanta are close to appointing Maurizio Sarri as their new head coach."
xD
Mi bajuk van Palladinoval? Túl jó volt?

2 hónapja
YoungZeeZee 9 964
faxé kellett még rátenni 6 percet???
NB2
neked ajanlom a del-amerikai meccseket. agyfaszt kapsz 😀
2 hónapja
NB2
Jók a 110+ perces hosszabbításnélküli meccsek.

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 675 — nabege2@yahoo.com
2 hónapja
és gecc feljut a Hull
Löfli
Örülök neki. Igazságtalan lett volna ha az a Middlesbrough jut fel, amelyik elvesztette az elődöntőt.