Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
vagy csak senkit nem érdekel mert inkább a barátok köztöt nézi ahelyett hogy kikaparná a szemétmilyen pangas van 😀Ebből is látszik a sok divat😉
YoungZeeZee
ozibozi
1 hónapja
nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Saka nem volt lesen?
1 hónapja
Benned mindig lehet bízni KampóCsőztökwww.viprow.co/champions-league/arsenal-vs-atletico-madrid-online-stream-1
sajna nincs tévén, ingyenes stremet tudna valaki?
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
(L)
1 hónapja
Csőztökwww.viprow.co/champions-league/arsenal-vs-atletico-madrid-online-stream-1
sajna nincs tévén, ingyenes stremet tudna valaki?
JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
A hangulat a tetőfokára hág.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 839
milyen pangas van 😀
1 hónapja
Micsoda koreo 😆😆 azért ennél még a Bodo Glimt is jobbat csinál..

Just Win Baby!
1 hónapja
www.nbcsports.com/soccer/news/premier-league-prize-money-how-much-is-each-table-position-worthPár éve kétmillió fontos volt egy helyezés a PL-táblánIstenem...x.com/i/status/2049838471229939984Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Ha a Villa nyeri az EL-t es a PL-ben 5. helyen vegez: 6 angol csapat megy a BL-be.
Ha a Villa nyeri az EL-t es a PL-ben 1-4. helyen vegez: 5 angol csapat megy a BL-be.
De utobbi esetben, melyik csapat kapja a plusz helyet (ami a 6. angol csapatot illetne)?
Duff
x.com/i/status/2051256824666439796
Plusz ezt is jelentené a Villa 5. és EL nyertes
zacknorb
Nem tudom mekkora a prize money kulonbseg a PL 4-5. hely kozott, de ha nem sok, a Villa helyeben 5. helyre palyaznek, hogy tobb angol legyen az auropai ligakban, igy ismet nagyobb eselye legyen a PL-nek az alapbol kiosztott 5 BL helyre (vagy hulyesegket mondok?).
Duff
slowmotion
gondolom itt a merit számít az ilyen 2.5-3milla fontban ha jól látom az 5.-6. között tavaly és a 6.-7. is hasonló
mivel 150m+ a kiindulási alap így sztem nincs igazán releváns különbség az 5-7 között, de nyilván a BL-EL között már masszívabb a különbség
1 hónapja
Pár éve kétmillió fontos volt egy helyezés a PL-táblánIstenem...x.com/i/status/2049838471229939984Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Ha a Villa nyeri az EL-t es a PL-ben 5. helyen vegez: 6 angol csapat megy a BL-be.
Ha a Villa nyeri az EL-t es a PL-ben 1-4. helyen vegez: 5 angol csapat megy a BL-be.
De utobbi esetben, melyik csapat kapja a plusz helyet (ami a 6. angol csapatot illetne)?
Duff
zacknorb
Nem tudom mekkora a prize money kulonbseg a PL 4-5. hely kozott, de ha nem sok, a Villa helyeben 5. helyre palyaznek, hogy tobb angol legyen az auropai ligakban, igy ismet nagyobb eselye legyen a PL-nek az alapbol kiosztott 5 BL helyre (vagy hulyesegket mondok?).
Duff
1 hónapja
Mivel átlagolva van, így nem lényeg a sok csapat (ha a Guimaraes nem bassza el, simán Portugália lenne idén a #2)Istenem...x.com/i/status/2049838471229939984Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Duff
zacknorb
Duff
Poloska vagyok.
1 hónapja
Istenem...x.com/i/status/2049838471229939984Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Duff
zacknorb
1 hónapja
x.com/i/status/2049838471229939984Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Duff
Poloska vagyok.
1 hónapja
A Fradi.Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
Duff
1 hónapja
Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Nagyjabol 58372 cikk elolvasasa utan megertettem, hogy miert is van ez (jo nagy faszsag btw), de egy valami nem vilagos. Tehat:
Stez
1 hónapja
Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.Mondjuk az lehet szopó, hogy ki kell kapniuk, de a másik nyer, ezért ugyanott vannak, ahol a part szakad (EL).
Stez
Sőt, a nagy vereség taktikában lemaradnak Európaról
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mondjuk valahol az is igen vicces lesz, ha netalantan az Aston Villa megnyeri az Europa-ligat, akkor a PL-ben ugy a feje tetejere allnak az europai indulasok, hogy peldaul a Brentfordnak siman lehet, hogy „ki kell kapnia” az utolso korben a Liverpooltol, mert akkor jobb kupaban indulhatnak, mintha nyernenek, es mondjuk feljebb vegeznenek egy hellyel. Teljesen wtf.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 839
gorog kiesesi rangadoaz utolso percben egyenlitett buntetobol a Panszerraikosz
feliveles a vedo eleg furan tartott a karjat ugy ugrik fel (fejenel) de nem eri el a labdat, es kicsit lokik is a mogotte allo vedo ki akarja fejelni de rafejeli az elobbi jatekos kezere..bunteto. var, marad a bunteto
😀
a gorog ugy reklomalt h kozben kereszteket vetett
1 hónapja
Na mondjuk azt nem lattam jonni, hogy a City egy Everton ellen bukja el a bajnoki cimet. Arteta osszerakhatja a ket kezet, odaadta a trofeat Guardiolanak, aki meg visszanyomta a kezebe. Mondjuk kemeny, ranezunk, hogy az Arsenal jatszik meg a 18., 19. es 15. helyezettel, aztan kozben ez egy tok nehez szeria, mert a WHU epp a bentmaradasert kuzd, a Burnley sima papiron, de a 16. helyen meg a Palace van, ami szinten egy baromi jo csapat egyebkent. Arteta imadkozhat, hogy a Palace az utolso korre biztositsa a bennmaradasat, es mellette bejusson a Konferencia-liga dontojebe, mert akkor egy het alatt fognak harom meccset jatszani, es akkor valoszinuleg mar leszarjak az utolso hetet, vagy ha nem, akkor is a seggukon fogjak venni a levegot.Igy is minimalis az esely arra, hogy kiessen a Palace, ha a West Ham meg nem nyer a hetvegen az Arsenal ellen, akkor biztossa valik. Kozben szerintem az is szinte biztos, hogy a Palace CL dontobe megy. Ezeket figyelembe veve kb. 99%, hogy a Palace telibe fogja fosni az Arsenal elleni meccset.
A Citynek mondjuk sokkal nehezebb a sorsolasa, a Villanak lehet, hogy mar mindegy lesz, mert a BL-indulas igyis ugyis megvan, raadasul ha bemennek El-dontobe, az plusz egy meccs nagyon lenyeges terheles lenne nekik, a Bournemouth meg a Brentford viszont reszben epp egymassal viaskodik az europai kupaindulasert, ok nekik biztosan nem lesz tet nelkuli a City elleni meccs. Kemeny hajra lesz, jol elbaszta ezt a Man. City. 😊
Stez
A hetvegen ha nyer az Arsenal a West Ham ellen, akkor eldolt a bajnoki cim szerintem (mivel az is biztos, hogy a Burnley nem szerey pontot idegenben az Arsenal ellen). Es akkor a City idozitett benazasarol nem is beszeltunk.
1 hónapja
Guardiola honnan szedte ezt a Purdue melegítőt?Stockport meccsen.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kenny, az MLSZ egyaltalan nem tudott a Gomez honositasrol. Nem is erdekelhetne oket, mert magyar felmenok hijan, januari igazolaskent ugye ot ev jatek kell megszakitas nelkul Magyarorszagon, vagy hogy az orszagban eljen valaki nyolc evet, tehat o max 2031-ben lehet valogatott.Csak azert mondom, mert reagaltak a mizeriara, fingjuk sem volt rola, a Fradi oket egyaltalan nem tajekoztatta. 😀