Soccer

42 feliratkozó

2 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 690 — I like the Texans, I like who we are
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.

Duff
Amióta követem a focit mindig az angoloknak szurkoltam a nagy versenyeken (kivéve mikor mi is kint voltunk). Az all star csapattal nem sok minden jött össze. Most megpróbálják a szürke munkásokkal.
2 hónapja
YoungZeeZee 9 964
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xd
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
most indul a komedia, oveket bekapcsolni😃
Kenny
oriasi. a vegen az ujpest lesz a bajnok
2 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 465 — Packers Suicide Squad

zacknorb
Ja hát persze ő lesz a Fradi edzője 😂💪🤗
dande2
Ugyan már, a felső polcos szintet nem üti meg 😎

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 950 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Azért kicsit mosolyra áll a szám, hogy nem látom TAA nevét...
Mikey
Mint másik Poolos kérdezem, hogy miért? Vagy csak annyi, hogy benned ott a tüske, hogy elment?
(Nálam nincs én sajnálom is, hogy szar éve volt - max azért nem mert hátha visszajönne valahogy 😀 Bármikor szívesen látnám újra).

Liverpool Fc
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 594 — Lucas Scott
Ez most egy mas angol valogatott lesz, kivancsi leszek. Nem szeretem Tuchelt, de o azert legalabb lenyegesen jobb meccselo, mint volt Southgate, az o csereiben valoszinuleg tobb racio lesz, formacio meg szerepkor valtasokkal, mint eddig. Talan ez meghozza a sikert.
Stez
Bayern meccsekbol kiindulva az angol drukkerek keszulhetnek a buszozasra ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan
Jó hát nem várta meg az eredményét a 115 vádpontnak ami hamarosan kijön a Cityvel szemben😂
Mindenesetre egy nagy edző lép le a PL-ből, a kvalitásait nem lehet vitatni.
Érdekes szezon lesz a következő minden nagy csapatnál változások lesznek

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 725 — Így remélem megfelelek nektek.....

zacknorb
Ja hát persze ő lesz a Fradi edzője 😂💪🤗
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 149 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 149 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 984
Mi a tokom ez az angol keret? Ilyen szezon utan nincs benn MGW, Maguire, Wharton, Hall, mikozben ott van pl. Henderson, Toney, Quansah, az alig játszó Stones meg Livramento, a falabu Madueke stb... Hat, nem en vagyok az edzo, de tippre ez a keret max a legjobb 8-ig megy.

Duff
Azért kicsit mosolyra áll a szám, hogy nem látom TAA nevét...

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 834 — Omar's Coming Yo!
Keane azert neg korbehaknizta a mediat, hogy mennyire keszul az uj idenyre, harom nappal kesobb meg.. xd
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
most indul a komedia, oveket bekapcsolni😃

2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 575
Duff
Toney befejezo csatar, egy 32 golos szezon utan. Ahogy irtam, forma >>> nev. Es ez igy van jol egyebkent. Livramento nagyon jo jatekos, az egyik legalulertekeltebb jobbhatved. Oke, Henderson erthetetlen, azt adom. 😀
Quansah nem az, nem volt rossz, es elonye, hogy a jobb szelen is tud jatszani.

Szerintem aki hiba, hogy nincs, az Palmer, mert a gyerekrol azert tudjuk, hogy o pont az, aki ha nem is feltetlenul van jo formaban, ezekre a tornakra akkor is kepes eloszedni a wtfet. Ha mar tizes, en egyertelmuen a Rogers, Palmer, Bellingham harmast vittem volna el, raadasul Palmer nem csak kozepen tud jatszani.

Azert az erezheto, hogy Tuchel a szelen a gyorsabb, egy az egyben erosebb jatekosokat reszesiti elonyben. Mondjuk Gordon ott van, o rohadt jo volt es meg is erdemli, remelem, az o kezdo spotja a bal szelen nem lesz veszelyben.

Ez most egy mas angol valogatott lesz, kivancsi leszek. Nem szeretem Tuchelt, de o azert legalabb lenyegesen jobb meccselo, mint volt Southgate, az o csereiben valoszinuleg tobb racio lesz, formacio meg szerepkor valtasokkal, mint eddig. Talan ez meghozza a sikert.
Stez
Ahogy nezem, jo szokasukhoz hiven a tusko angolok tomkelege forrong mar a social mediaban. Szerintem ha nem mennek legalabb dontobe, Tuchelt elve elassak. 😀

Toney - Szamomra az, hogy valaki 32 gólt lőtt az araboknal nem jelent semmit. Nem tudok semmit arrol a bajnoksagrol, oke, hogy van ott mar levezeto valoban jo focista, de a sejtesem szerint a szinvonal az valahol az amator szint kornyeken lehet.

Livramentot tudom, hogy jo, de majdnem az egesz evet kiulte asszem, akarcsak Stones. Maguire meg Carrick ota top, Hall is jo volt egesz szezonban (kicsit o is volt serult).

Palmert adom, sztem csak talent alapjan ott kene lennie, Maduekehez kepest eg es fold. Gibbs-White meg konkretan az egyik legjobb jatekos volt iden a PL-ben szerintem, szamomra az o kihagyasa a leginkabb felfoghatatlan, mikozben ott van Henderson.
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.

Duff
Toney befejezo csatar, egy 32 golos szezon utan. Ahogy irtam, forma >>> nev. Es ez igy van jol egyebkent. Livramento nagyon jo jatekos, az egyik legalulertekeltebb jobbhatved. Oke, Henderson erthetetlen, azt adom. 😀
Quansah nem az, nem volt rossz, es elonye, hogy a jobb szelen is tud jatszani.

Szerintem aki hiba, hogy nincs, az Palmer, mert a gyerekrol azert tudjuk, hogy o pont az, aki ha nem is feltetlenul van jo formaban, ezekre a tornakra akkor is kepes eloszedni a wtfet. Ha mar tizes, en egyertelmuen a Rogers, Palmer, Bellingham harmast vittem volna el, raadasul Palmer nem csak kozepen tud jatszani.

Azert az erezheto, hogy Tuchel a szelen a gyorsabb, egy az egyben erosebb jatekosokat reszesiti elonyben. Mondjuk Gordon ott van, o rohadt jo volt es meg is erdemli, remelem, az o kezdo spotja a bal szelen nem lesz veszelyben.

2 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 778 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Duff
Fú ez jó szar keret, gondolom az idén betli Bellingham és Saka is tuti kezdő

2 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 575

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 725 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
elment mar vagy mi nem ertem 😀
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊
dande2
Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.
Stez
Pedig valahol itt olvastam de akkor csak pletyka lehetett, sorry. Egyèbkènt csak poènból írtam, èn sem gondolnám komolyan.
2 hónapja
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
Kár hogy kaszinós már a Honvédnál van 😛 Borbély meg azért mindjárt nem fog jönni. Szóval jöhet Pinyő 😊
dande2
Aligha van a Honvednal, amikor kb ot napja hosszabbitott kb a Pakssal. A Honvedhoz nem magyar edzot ultetnek, hanem portugalt. De azt is megneznem, KG mikor nevezne ki Bognart a Fradihoz. Soha. Ruhelli, mint a szart, kehetne barmilyen jo szakember, buszkesegbol akkor sem engedne a Fradi kozelebe.

2 hónapja
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 360
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
YoungZeeZee
Elköszönt igen
2 hónapja
YoungZeeZee 9 964
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.
Stez
2 hónapja
Stez
kesobb meg?
YoungZeeZee
Integet.

2 hónapja
YoungZeeZee 9 964
Stez
kesobb meg?
2 hónapja

2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 974
CR bajnok lesz... megint
NB2
Honnan jött a váratlan felismerés ?
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 679 — nabege2@yahoo.com
CR bajnok lesz... megint