Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Márton Gábor a Szentlőrincnél - hivatalosan sportigazgatóként, de valójában ő lesz a vezetőedző is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
m4sport.hu/cikk/2026/03/19/feczko-tamast-harom-a-meztepo-honved-jatekost-ket-merkozesrol-tiltotta-el-az-mlsz/?fbclid=IwdGRjcAQomyJjbGNrBCibC2ZkaWQWUDOUvXsenAcWiaTROn5tT2xDAJ5vjmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHif9urCkKNIG1vRfEo5zux1nVChUXAozvLcYR4E18sBqUXcDGflVfyoxnTfw_aem_6kisPAgnYzX7txGnUU7k8wA Pinte-s részt értem, de Feczkót 3 meccre elmeszelni, mert elmondta mi volt....ooooooké...
zacknorb
1 hónapja
Ez a midtylland büszke lesz a tizenegyesekre. Kettő kapufa, egy meg elcsúszik lövés közben. Édes Jézus...
1 hónapja
Mütyürland meccsen mi tizik voltak 😊
1 hónapja
kivizsgálás is leszHat mondjuk nem is ertem ezeket, hogy egy rahedli palyan ennyire kozel vannak tablak, meg vizelvezetok es hasonlo amugy serulesveszelyes dolgok a jatekterhez. Ketlem, hogy most eloszor esik neki ezeknek a tablaknak es szed ossze serulest.az ujja úgy néz ki mint egy túlsült debreceni az biztosmi az isten lett Langgal?Debrecenbe igazolt.
Negritis, a vajda
Stez
jobbulást neki
Negritis, a vajda
Stez
teljes joggal
www.nytimes.com/athletic/7130408/2026/03/19/noa-lang-galatasaray-surgery-osimhen-anfield/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.Mar vezerunk akcioba lendult, es intezi, hogy megkapjuk az 1954-es vilagbajnoki cimet.
csebi
1 hónapja
jo hat Vinni fontosabb mkinel is!Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorúkozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
Negritis, a vajda
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Video is volt, csak nagyon el voltál Vinivel… szomorúkozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
Negritis, a vajda
1 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.pedig volt róla 1 oldal kb
csebi
1 hónapja
kozben itt nem lattam megemlitve, de az Afrika Kupat vegul megis Marokkonak iteltek oda.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 635
koszi. nem elerheto nalam.Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
steelwolf
1 hónapja
Sőt lettek volna 22.-ek és ki kell verni az elsőt és így végig menni nem?Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada
csebi
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.tetszettek volna megelozni a Spurst a fotablan 😉
remontada
1 hónapja
Nekem a Hesgoal rémlik.korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
1 hónapja
Ekkora faszságot is rég láttam mivel a Spurs kiemelt volt és az Atletico kiverte őket így elnyerték a kiemelt szerepet és ők lesznek otthon a visszavágón😅 megkora faszság ez.
1 hónapja
1 hónapja
A legtöbb gólban való részvétel liverpooli középpályásoktól egyetlen Bajnokok Ligája-szezonban:◉ 10 – Steven Gerrard (2007/08)
◎ 9 – Szoboszlai Dominik (2025/26)
1 hónapja
Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.Készülhetünk Slot nyilatkozatainak második évadára, amikben mindenért ez a párharc lesz a hibás. 😂
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
YoungZeeZee
9 635
korabban volt mobilra app amin lehetett nezni meccseket.olyan mint a dofu streams csak fociravan mobil app bl meccsekhez?milyen appra gondolsz?
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
1 hónapja
Galata kapusa úgy kapott 8.1-es osztályzatot, hogy közben négy gólt nyelt
1 hónapja
Dominik Szoboszlai wins UEFA Man of the Match Award for Liverpool-Galatasaray.
1 hónapja
ide jött volna az a "well, that escalated quickly" mém az ötvenedik perc környékén ugye
1 hónapja
Vagy nagyon jo lesz a psg, vagy nagyon rossz, iden nagyon hullamzoak.Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.10-2 nem ide
Stez
Negritis, a vajda
1 hónapja
Fuh, nagyon jo matchup ez a PSG–Pool, kivancsi leszek.10-2 nem ide
Stez