Soccer
Aki lemaradt róla:De a Szenegál gól előtt lökött a csatár, a 11 es meg olyan amilyen
- Senegal goal disallowed in the 92nd minute
— TC (@totalcristiano) January 18, 2026
- Morocco get a penalty in the 98th minute
- Senegal players and managers go mad
- Phone calls being made
- Senegal manager tells his team to walk off
- Senegal fans try get on the pitch
This AFCON final is CRAZY pic.twitter.com/SfPVoEgKov
zacknorb
Aki lemaradt róla:adják oda a kupát Trumpnak
- Phone calls being made
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
- Phone calls being made
Poloska vagyok.
ANK-döntő félidőben 0-0az eg kek, a fu zold.
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
mar 4.Annyira felbaszta Jovic agyát Varga érkezése hogy nyomott egy Mesterhármast 😂✌️Nyilvan a Milan legendaja viszi a hatan a csapatot. 😛Lecserélték Vargát és 1 perccel utána lőttek 1 gólt.egy az athennek.a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ozibozi
mikor csap le a bajnoksagra egy tv?
YoungZeeZee
ozibozi
Stez
MesterNégyes lesz az 😂
ozibozi
Benitez nagy betli..
ANK-döntő félidőben 0-0Kezdhetnék egyből a hosszabbítással, annyira félnek előre menni
Kampman
Annyira felbaszta Jovic agyát Varga érkezése hogy nyomott egy Mesterhármast 😂✌️Nyilvan a Milan legendaja viszi a hatan a csapatot. 😛Lecserélték Vargát és 1 perccel utána lőttek 1 gólt.egy az athennek.a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
ozibozi
YoungZeeZee
ozibozi
Stez
MesterNégyes lesz az 😂
Szerkesztette: ozibozi
Nyilvan a Milan legendaja viszi a hatan a csapatot. 😛Lecserélték Vargát és 1 perccel utána lőttek 1 gólt.egy az athennek.a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
ozibozi
YoungZeeZee
ozibozi
Lecserélték Vargát és 1 perccel utána lőttek 1 gólt.egy az athennek.a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
ozibozi
YoungZeeZee
egy az athennek.a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
ozibozi
Jaja, tavaly nem volt ekkora az előnyük, viszont azóta az Ajax eladta az értelmesebb embereit, szóval mindkét irányba nyílt az ollóOk, értem én de eleve 5-6 vereség úgy h a feyenoord mindent nyer - sztem a bears SBra kisebb az odds na 😁„8-2-vel allunk, innen mar meglesz a rajatszas” – en, amikor a Colts 8-2-vel allt. 😀Psv 16 pont előny, ezt már nehéz lesz leadniJó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
Mondjuk aztán nyert a Sparta, ezt nem láttam jönni.
slowmotion
ozibozi
davemayer
Stez
davemayer
Ok, értem én de eleve 5-6 vereség úgy h a feyenoord mindent nyer - sztem a bears SBra kisebb az odds na 😁„8-2-vel allunk, innen mar meglesz a rajatszas” – en, amikor a Colts 8-2-vel allt. 😀Psv 16 pont előny, ezt már nehéz lesz leadniJó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
slowmotion
ozibozi
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
a görögtűz ott alap lehetm mert füstben kezdték a meccset 😊8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
8kor AEK-Panathiakos meccs (Varga először kezdő)Gól és gólpassz majd kiállítják
ozibozi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Èn is remélem nem sikerül 😄Psv 16 pont előny, ezt már nehéz lesz leadniJó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
slowmotion
ozibozi
davemayer
„8-2-vel allunk, innen mar meglesz a rajatszas” – en, amikor a Colts 8-2-vel allt. 😀Psv 16 pont előny, ezt már nehéz lesz leadniJó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
slowmotion
ozibozi
davemayer
Psv 16 pont előny, ezt már nehéz lesz leadniJó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
slowmotion
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Jó lehetett a rotterdami derbi, pluszban van Persie fia majdnem hős lett - akinek nyilván az apja az edzője.vlsz ők sem | 6x pénzért |
slowmotion
Szerkesztette: slowmotion