Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Luis Diaz ugyanilyen ért kapott pirosat ősszelnem akarnak Német - Angol BL döntőt. Félnek, hogy Budapest elesik 😀
csebi
1 hónapja
Luis Diaz ugyanilyen ért kapott pirosat ősszel
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nézhetetlen műsorok mennek a csatornájukon a kezdetek kezdete óta, néhány nagyon kevés kivételtől eltekintve, pl. sport.Van RTLpluszom, ha már ehhez az igénytelen mocsok tévéhez kerültek a közvetítések, de valami igazán csak rájuk valló igényességre utal, hogy ennek a párharcnak a meccseit rakták streamre, a másikat meg tévébe.Ezt az igényesség szót nem értem.
Kampman
Csak akkor lennének igényesek, ha mindent free TVben adnának? Vagy csak a legjobb meccseket? Melyikek a legjobb mecccsek? Ha valami utólag szar lesz, akkor igénytelenek?
zacknorb
Ehhez méltó meccsválasztásaik is vannak.
Ugyanez vonatkozik a TV2-re ugyanúgy.
Szerkesztette: Kampman
1 hónapja
szerintem az elődöntőket illene free Tv-n adniuk. Azelőtt értem, hogy nem akarják.Van RTLpluszom, ha már ehhez az igénytelen mocsok tévéhez kerültek a közvetítések, de valami igazán csak rájuk valló igényességre utal, hogy ennek a párharcnak a meccseit rakták streamre, a másikat meg tévébe.Ezt az igényesség szót nem értem.
Kampman
Csak akkor lennének igényesek, ha mindent free TVben adnának? Vagy csak a legjobb meccseket? Melyikek a legjobb mecccsek? Ha valami utólag szar lesz, akkor igénytelenek?
zacknorb
1 hónapja
lehet Davies még nincs annyira formában a sérülés után. 😕Hatalmas passz Fabian Ruiztól. Stanisic nem tudom, hogy kit próbált fogni, biztos nem Dembelét.Nem is értem miért ő kezd és nem Davies
Sixo
csebi
1 hónapja
Van RTLpluszom, ha már ehhez az igénytelen mocsok tévéhez kerültek a közvetítések, de valami igazán csak rájuk valló igényességre utal, hogy ennek a párharcnak a meccseit rakták streamre, a másikat meg tévébe.Ezt az igényesség szót nem értem.
Kampman
Poloska vagyok.
1 hónapja
Hatalmas passz Fabian Ruiztól. Stanisic nem tudom, hogy kit próbált fogni, biztos nem Dembelét.Nem is értem miért ő kezd és nem Davies
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Hatalmas passz Fabian Ruiztól. Stanisic nem tudom, hogy kit próbált fogni, biztos nem Dembelét.
1 hónapja
Van RTLpluszom, ha már ehhez az igénytelen mocsok tévéhez kerültek a közvetítések, de valami igazán csak rájuk valló igényességre utal, hogy ennek a párharcnak a meccseit rakták streamre, a másikat meg tévébe.értem hogy rühelled, de bőven jobb mint az M4 lett volna
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Megtettem félidőben nem lesz gól 5ös oddsért. Gondoltam múltkor gólzápor ilyenkor szokott az ellenkezője lenni. Sebaj🤣
1 hónapja
Neuer sokat nem védett még a párharcban 😀nehéz kimondani, de lehet Neuer-en megy majd el a párosítás a Bayern-nek. 😕 Jövőre kell egy új kapus Münchenbe. Ter Stegen? Mögötte Urbig még padozhatna 1-2 évet
kapitnono
1 hónapja
Van RTLpluszom, ha már ehhez az igénytelen mocsok tévéhez kerültek a közvetítések, de valami igazán csak rájuk valló igényességre utal, hogy ennek a párharcnak a meccseit rakták streamre, a másikat meg tévébe.Vannak emberek akik csak ezen párharc miatt előfizetnek. A másikkal nem tudod eladni.
Kampman
1 hónapja
Mondjuk az egész labdaszerzes Osile elleni szabálytalansággal indult
1 hónapja
dembele nem sokáig szarozott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Egyszer egy GSW meccsen betették Adolfot a look alike-ok közé a jumbotronra.Bayern szurkolok kihagytak a ziccert hogy mi lett volna a megfelelő valaszkoreo Napoleonra
csebi
Kampman
Úgy 1 másodpercre.
1 hónapja
Bayern szurkolok kihagytak a ziccert hogy mi lett volna a megfelelő valaszkoreo Napoleonra
csebi
1 hónapja
Bayern szurkolok kihagytak a ziccert hogy mi lett volna a megfelelő valaszkoreo Napoleonra
1 hónapja
YoungZeeZee
9 839
Régen vártam már úgy BL-meccset, mint ezt a ma estit. Persze, a csúcs a vasárnapi Honvéd-Vasas lesz.🙂vki tud nem rtl-es linket?
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
YoungZeeZee
9 839
sztem hosszutavon egy bajnoksagban kiegyenlitodik a sok "rossz itelet" "rossz nap"ezert sem kedvelem a tornakat. csak a bajnoksag. az igazsagos de hangoztatom mar ezt evek otaMaga a labdarúgás mint sport a legkevésbé igazságos a sportok közül kb (ezért is hasonlít nagyon az életre)
YoungZeeZee
zacknorb
az elethez nem hasonlitanam 😀
1 hónapja
Régen vártam már úgy BL-meccset, mint ezt a ma estit. Persze, a csúcs a vasárnapi Honvéd-Vasas lesz.🙂
1 hónapja
ezert sem kedvelem a tornakat. csak a bajnoksag. az igazsagos de hangoztatom mar ezt evek otaMaga a labdarúgás mint sport a legkevésbé igazságos a sportok közül kb (ezért is hasonlít nagyon az életre)
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 839
ezert sem kedvelem a tornakat. csak a bajnoksag. az igazsagos de hangoztatom mar ezt evek otaágakon felesleges diskurálni, full lutri az egészhát ez az.
NB2
tavaly - ha sikerült volna - PSG-Villa-Arsenal lett volna a Pool útja a döntőig, a katalányoknak meg Benfica-Dortmund-Inter, vagy idén nem mindegy, hogy Kusen-Sporting-Atletico az útvonal, vagy Atalanta-Real-PSG.
persze, nyilván, aki nyerni akar, annak mindenkit is le kell gyűrnie, csak az nem mindegy, hogy addig kik jutnak neki.
slowmotion