Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
Csak jobbak johetnek. Igaz, hogy az elnok is kokler, Ibra is a pofazas helyett dolgozhatna rendesen is, mert oriasi csalodas eddig, csak az arca nagy, de azt gondolom, Allegrivel es az o toketlen elkepzelesevel a Milan nem is jutott volna elorebb, meg a BL-el sem. Egyszeruen nincsen elkepzeles es irany ebben a csapatban, igazabol evek ota. Iraolanak orulnek, de azert a Bournemouth is eleg szepen vasarolt neki jatekosokat, a Milannal ez nem lesz meg. A jelenlegi keretnek meg a fele toketlen, akiket Iraola valoszinuleg kukazna is gyorsan, ha tehetne. Csak nem teheti meg. De amugy, ha van esze, ide biztosan nem jon es szerintem lesz egy zsak jobb ajanlata is, penzben es csapatban is, mint a Milane."AC Milan have sacked all key figures at the club after missing UCL qualification.Nem vagyok biztos, hogy jobbak jönnek helyettük.
❌ Massimiliano Allegri
❌ CEO Giorgio Furlani
❌ Director Igli Tare
❌ Head of Scouting Geoffrey Moncada"
Sixo
Mondjuk egy ilyen blama után nem lehetett más.
Kampman
2 hónapja
Állítható Ibra teljhatalmat kapott és már meg is egyezet Iraolával...😱"AC Milan have sacked all key figures at the club after missing UCL qualification.Nem vagyok biztos, hogy jobbak jönnek helyettük.
❌ Massimiliano Allegri
❌ CEO Giorgio Furlani
❌ Director Igli Tare
Sixo
Kampman
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
"AC Milan have sacked all key figures at the club after missing UCL qualification.Nem vagyok biztos, hogy jobbak jönnek helyettük.
❌ Massimiliano Allegri
❌ CEO Giorgio Furlani
❌ Director Igli Tare
Sixo
2 hónapja
We got New Yorkers to guess Championship teams from their badges, following West Ham's relegation to the second division 😅 pic.twitter.com/N9H5vTKnmq
— B/R Football (@brfootball) May 25, 2026
Szerkesztette: Duff
2 hónapja
"AC Milan have sacked all key figures at the club after missing UCL qualification.❌ Massimiliano Allegri
❌ CEO Giorgio Furlani
❌ Director Igli Tare
2 hónapja
hát akkor a mankaszteriek csapata megint nem jutott fel
2 hónapja
Legveszélyesebb eredmény!Megtört az Átok/No Bajner No Party/Notts County ma négykor a feljutásértVezetnek is
ozibozi
warr_b
Party Time
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Túl korai ez a gól még😂✌️Notts County ma négykor a feljutásértVezetnek is
ozibozi
warr_b
2 hónapja
Notts County ma négykor a feljutásértVezetnek is
ozibozi

2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
"Gennaro Gattuso, set to become the new Lazio manager to replace Maurizio Sarri."micsoda manager
Sixo
2013 Sion
2013 Palermo
2014 OFI
2015–2016 Pisa
2016–2017 Pisa
2017–2019 AC Milan
2019–2021 Napoli
2021 Fiorentina
2022–2023 Valencia
2023–2024 Marseille
2024–2025 Hajduk Split
2025–2026 Italy
2 hónapja
Notts County ma négykor a feljutásért
2 hónapja
"Gennaro Gattuso, set to become the new Lazio manager to replace Maurizio Sarri."
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
ilyet meg nem lattamkanadai premier league.
a lecserelt jatekos lassan ment le. ezert akit be akart cserelni nem mehetett a palyara buntetesbol .. nem ertettme pontosan de 1-2 percig a partvonal mellett kellet allni mjd behivta a biro
2 hónapja
Kezdődik az U17-es EB Észtországban.8 csapatos, de a németek, hollandok meg az angolok sehol. Egy jó észt-olasz döntőnek fogok szurkolni.
Úgy néz ki, hogy az M4 is adni fogja.
Kampman
2 hónapja
Messi hamstring?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
OFFICIAL: Harry Kane wins the European Golden Boot with most goals scored in top leagues. 👟✨🥇 Harry Kane — 36 goals
🥈 Erling Haaland — 27 goals
🥉 Kylian Mbappé — 25 goals
2 hónapja
Az nincs nekik, de válogatottjuk van, ahogy pl a székelyeknek vagy Kárpátaljának, vagy Dél-Oszétiának ☺️ A ConIFA-n is szoktak indulni, bár az utolsó kettőre nem kvalifikáltak, de 2006-ban meg is nyerték 😎2016 után ismét a dél-afrikai Mamelodi Sundowns nyerte az afrikai BL-tOk, de mi újság a lapp másodosztâlyban? 😀 😀 😀
Löfli
iktriad

2 hónapja
2016 után ismét a dél-afrikai Mamelodi Sundowns nyerte az afrikai BL-tOk, de mi újság a lapp másodosztâlyban? 😀 😀 😀
Löfli
2 hónapja
És a TAO-t még nem is említettem. (Ki tudja, mi van még, amiről nem is hallottam.)pedig egyszerű: még annál is többet elloptak, mint amennyit kinézel belőlükAz, hogy Kubatov lopott, alapvetés. (Elvégre fideszes, nem bújhat ki a bőréből.) De az 5 milliárdban nincsenek benne a magyar bajnoki és kupameccsek jegybevételei + közvetítési díjai, a szponzori pénzek, a Fradi-shopból befolyt lóvé és az a 7,2 milliárd, amit a Telex szerint „titkos kormányhatározattal” Orbánéktól kaptak.Van egy kb 40 fős keret (tudom Stez, nem mindenki az egyes csapatban van és van aki kevesebbet keres, tudoooom), melynek a fele havi szinten 30-60k eurót keres.Nem tudom, hogy a piaci alapon működő, nerencváros, vagy a fidesz hullik-e hamarabb darabjaira, de tetszik a verseny.Nekem még nem sikerült megfejtenem, miért vannak anyagi gondjai az FTC-nek (csak a nemzetközi kupaszereplés 5 milliárdot hozott a konyhára), de biztosan van rá valami magyarázat.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
Ott az edző meg a stáb, akik nem sokkal kevesebbet. Vagy közel ennyit.
És ez csak a foci..
Vízilabda, kézi, minden egyéb, horror pénzek.
Ja és az 5 milliárdot felezd el, mert a másik fele bizony a zsebekbe került 😉
A Nepligetet fenntartani is horror, plusz szemben építkezés zajlik és mellette is van egy edző csarnok.
És minden szakosztály több helyszínt is bérel, mert rengeteg a sportoló.
Szerintem így hogy Kubiék rengeteget elloptak, elég minuszos a klub…
JC6 (Mr. Miele)
Számomra továbbra is: ???
nagylaza, főpohárnok
Löfli
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
pedig egyszerű: még annál is többet elloptak, mint amennyit kinézel belőlükAz, hogy Kubatov lopott, alapvetés. (Elvégre fideszes, nem bújhat ki a bőréből.) De az 5 milliárdban nincsenek benne a magyar bajnoki és kupameccsek jegybevételei + közvetítési díjai, a szponzori pénzek, a Fradi-shopból befolyt lóvé és az a 7,2 milliárd, amit a Telex szerint „titkos kormányhatározattal” Orbánéktól kaptak.Van egy kb 40 fős keret (tudom Stez, nem mindenki az egyes csapatban van és van aki kevesebbet keres, tudoooom), melynek a fele havi szinten 30-60k eurót keres.Nem tudom, hogy a piaci alapon működő, nerencváros, vagy a fidesz hullik-e hamarabb darabjaira, de tetszik a verseny.Nekem még nem sikerült megfejtenem, miért vannak anyagi gondjai az FTC-nek (csak a nemzetközi kupaszereplés 5 milliárdot hozott a konyhára), de biztosan van rá valami magyarázat.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
És ez csak a foci..
A Nepligetet fenntartani is horror, plusz szemben építkezés zajlik és mellette is van egy edző csarnok.
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok

Don't blink!
2 hónapja
Az, hogy Kubatov lopott, alapvetés. (Elvégre fideszes, nem bújhat ki a bőréből.) De az 5 milliárdban nincsenek benne a magyar bajnoki és kupameccsek jegybevételei + közvetítési díjai, a szponzori pénzek, a Fradi-shopból befolyt lóvé és az a 7,2 milliárd, amit a Telex szerint „titkos kormányhatározattal” Orbánéktól kaptak.Van egy kb 40 fős keret (tudom Stez, nem mindenki az egyes csapatban van és van aki kevesebbet keres, tudoooom), melynek a fele havi szinten 30-60k eurót keres.Nem tudom, hogy a piaci alapon működő, nerencváros, vagy a fidesz hullik-e hamarabb darabjaira, de tetszik a verseny.Nekem még nem sikerült megfejtenem, miért vannak anyagi gondjai az FTC-nek (csak a nemzetközi kupaszereplés 5 milliárdot hozott a konyhára), de biztosan van rá valami magyarázat.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
És ez csak a foci..
JC6 (Mr. Miele)
2 hónapja
2016 után ismét a dél-afrikai Mamelodi Sundowns nyerte az afrikai BL-t

Don't blink!
2 hónapja
Van egy kb 40 fős keret (tudom Stez, nem mindenki az egyes csapatban van és van aki kevesebbet keres, tudoooom), melynek a fele havi szinten 30-60k eurót keres.Nem tudom, hogy a piaci alapon működő, nerencváros, vagy a fidesz hullik-e hamarabb darabjaira, de tetszik a verseny.Nekem még nem sikerült megfejtenem, miért vannak anyagi gondjai az FTC-nek (csak a nemzetközi kupaszereplés 5 milliárdot hozott a konyhára), de biztosan van rá valami magyarázat.
gabokocka
nagylaza, főpohárnok
És ez csak a foci..