Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 720
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz
ozibozi
Sztem ha most eldobják a podot akkor elköszönnek companytol..jó oké nyertek bundesligát de azt kb egy dobozos tejföllel is behuznák..
Raider89
Ez egy nagyon erős jó felfogású majdnem komplex keret volt, jó formában lévő playákkal

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Ez a Kompany úgy néz ki mint valami nyóckeres sittes rapper
😃
JC6 (Mr. Miele)
Ja Kalo Bone az oktoberfesten 😆

Just Win Baby!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 269
Ez a Kompany úgy néz ki mint valami nyóckeres sittes rapper
😃
1 hónapja
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz
ozibozi
Sztem ha most eldobják a podot akkor elköszönnek companytol..jó oké nyertek bundesligát de azt kb egy dobozos tejföllel is behuznák..

Just Win Baby!
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 720
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz. Csalódás szaga van, nem elvébe a PSG érdemeit

Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem látom a meccset csak az alakulasat de ez sima PSGnek tűnik 😔
1 hónapja
Nagyon gyenge ma ez a Bayern..vagy ennyire kiveszi őket a PSG?
Raider89
Jók és ma nincs aki jól játszik a Bayernben.
csebi
Ja azt nézem hogy elbaszott utolsó passzok, szar dontesek, mintha fejben nem lennének ott.. első félidőt nem láttam de második felidorol ez jött le, plusz neuer védett vagy 2 ziccert..

Just Win Baby!
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 932 — Lucas Scott
Raider89
Jók és ma nincs aki jól játszik a Bayernben.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja

Just Win Baby!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 631 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?
csebi
Tippre azt nem ítélték rúgásnak sem a labda megjátszásának.
zacknorb
Nem rúgás van hanem “plays”.
csebi
"heads, kicks or plays the ball with another part of their body"

Poloska vagyok.
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 350 — WHO DAT!!!!
Ez a PSG kapus ennyire nem tud kirúgni vagy ez micsoda? Minden kirúgása méterekkel pályán kívül...

1 hónapja
Jó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nél
StormST
Világ szégyene lett volna erre tizit adni
kapitnono
XD
csebi
Saját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?
kapitnono
Múlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanak
csebi
Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu vilt
kapitnono
Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi
 www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/

Eszerint számít, ha a saját csapattársa rúgja rá, nem lehet kezezés
kapitnono
Igen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?
csebi
zacknorb
Nem rúgás van hanem “plays”.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.
slowmotion
Ha múlt héten nem ítélnek tizit Davies kapcsán akkor én is azt mondanám h ez ne legyen tizi. De azután eléggé fura.
csebi
Azt a meccset nem láttam.
Viszont a fodballban nem precedensjog van, ha egy ítélet rossz, attól nem kell minden hasonlót hibásan megítélni.
slowmotion
De senki sem állította hivatalosan h az rossz ítélet volt sőt ellenkezőleg az UEFA oldalán az van h az tizi.

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 582
Safonovnak balra húz a lába elég rendesen
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 631 — Kinek mit intézett a kormánya
StormST
kapitnono
XD
csebi
Saját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?
kapitnono
Múlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanak
csebi
Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu vilt
kapitnono
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi

kapitnono
Igen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?
csebi

Poloska vagyok.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 147 — Cowboys fan
És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.
slowmotion
Ha múlt héten nem ítélnek tizit Davies kapcsán akkor én is azt mondanám h ez ne legyen tizi. De azután eléggé fura.
csebi
Azt a meccset nem láttam.
Viszont a fodballban nem precedensjog van, ha egy ítélet rossz, attól nem kell minden hasonlót hibásan megítélni.
1 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 943 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Pedig a Bayernnek lenne sürgős, mégis a PSG nek jönnek sorra a helyzetek eddig a második félidőben
kapitnono
ahhoz elkéne találni a kaput, már hogy a sürgősség látszata meglegyen 😊

1 hónapja
Sajat kezezeset meg lefújja a bíró … bár igaz h nem a párizsi csapattarsatol került hozza a labda

1 hónapja
slowmotion

1 hónapja
Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társ
slowmotion
Ezzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...
StormST
A támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.
slowmotion
Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen része
csebi
Valóban. Viszont maga a megfogalmazás elég jogászosan sikeredett.

It is an offence if a player:
...
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
Nyilván ebbe is mindent bele lehet magyarázni, mi számít a mozdulat természetes következményének. Nyilván kettős mérce van, mert a védő akár gólt is akarhat megakadályozni, a támadó már ritkábban, és ezért kifelé engedékenyebbek a bírók.

De ez akkor is judgment call, mint a pass interference.
slowmotion
Azért Neves esetére ez nem judgment. Megnagyobbodott felület és nem természetes mozdulat következménye.
csebi
Elfordult a labda elől
1 hónapja
Pedig a Bayernnek lenne sürgős, mégis a PSG nek jönnek sorra a helyzetek eddig a második félidőben

1 hónapja
Eddig ez a 2. félidő eléggé kilátástalan.
Sixo
Még a végén Neuer lesz a meccs legjobb játékosa …

1 hónapja
1 hónapja
Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társ
slowmotion
Ezzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...
StormST
A támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.
slowmotion
Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen része
csebi
Valóban. Viszont maga a megfogalmazás elég jogászosan sikeredett.

It is an offence if a player:
...
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
Nyilván ebbe is mindent bele lehet magyarázni, mi számít a mozdulat természetes következményének. Nyilván kettős mérce van, mert a védő akár gólt is akarhat megakadályozni, a támadó már ritkábban, és ezért kifelé engedékenyebbek a bírók.

De ez akkor is judgment call, mint a pass interference.
slowmotion
Azért Neves esetére ez nem judgment. Megnagyobbodott felület és nem természetes mozdulat következménye.

1 hónapja
StormST
kapitnono
XD
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi

kapitnono
csebi
Jó kérdés, szerintem a bírók sem tudják mit fújkálnak