Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ez egy nagyon erős jó felfogású majdnem komplex keret volt, jó formában lévő playákkalHa ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinézSztem ha most eldobják a podot akkor elköszönnek companytol..jó oké nyertek bundesligát de azt kb egy dobozos tejföllel is behuznák..
ozibozi
Raider89
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Ez a Kompany úgy néz ki mint valami nyóckeres sittes rapperJa Kalo Bone az oktoberfesten 😆
😃
JC6 (Mr. Miele)

Just Win Baby!
1 hónapja
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinézSztem ha most eldobják a podot akkor elköszönnek companytol..jó oké nyertek bundesligát de azt kb egy dobozos tejföllel is behuznák..
ozibozi

Just Win Baby!
1 hónapja
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz. Csalódás szaga van, nem elvébe a PSG érdemeit
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Nem látom a meccset csak az alakulasat de ez sima PSGnek tűnik 😔
1 hónapja
Ja azt nézem hogy elbaszott utolsó passzok, szar dontesek, mintha fejben nem lennének ott.. első félidőt nem láttam de második felidorol ez jött le, plusz neuer védett vagy 2 ziccert..Nagyon gyenge ma ez a Bayern..vagy ennyire kiveszi őket a PSG?Jók és ma nincs aki jól játszik a Bayernben.
Raider89
csebi

Just Win Baby!
1 hónapja
Nagyon gyenge ma ez a Bayern..vagy ennyire kiveszi őket a PSG?Jók és ma nincs aki jól játszik a Bayernben.
Raider89
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nagyon gyenge ma ez a Bayern..vagy ennyire kiveszi őket a PSG?

Just Win Baby!
1 hónapja
"heads, kicks or plays the ball with another part of their body"Nem rúgás van hanem “plays”.Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?Tippre azt nem ítélték rúgásnak sem a labda megjátszásának.
csebi
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez a PSG kapus ennyire nem tud kirúgni vagy ez micsoda? Minden kirúgása méterekkel pályán kívül...

1 hónapja
Nem rúgás van hanem “plays”.Tippre azt nem ítélték rúgásnak sem a labda megjátszásának.Igen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi
Eszerint számít, ha a saját csapattársa rúgja rá, nem lehet kezezés
kapitnono
csebi
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
De senki sem állította hivatalosan h az rossz ítélet volt sőt ellenkezőleg az UEFA oldalán az van h az tizi.Azt a meccset nem láttam.És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.Ha múlt héten nem ítélnek tizit Davies kapcsán akkor én is azt mondanám h ez ne legyen tizi. De azután eléggé fura.
slowmotion
csebi
Viszont a fodballban nem precedensjog van, ha egy ítélet rossz, attól nem kell minden hasonlót hibásan megítélni.
slowmotion
1 hónapja
Safonovnak balra húz a lába elég rendesen
1 hónapja
Tippre azt nem ítélték rúgásnak sem a labda megjátszásának.Igen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi
kapitnono
csebi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azt a meccset nem láttam.És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.Ha múlt héten nem ítélnek tizit Davies kapcsán akkor én is azt mondanám h ez ne legyen tizi. De azután eléggé fura.
slowmotion
csebi
Viszont a fodballban nem precedensjog van, ha egy ítélet rossz, attól nem kell minden hasonlót hibásan megítélni.
1 hónapja
Pedig a Bayernnek lenne sürgős, mégis a PSG nek jönnek sorra a helyzetek eddig a második félidőbenahhoz elkéne találni a kaput, már hogy a sürgősség látszata meglegyen 😊
kapitnono
1 hónapja
Sajat kezezeset meg lefújja a bíró … bár igaz h nem a párizsi csapattarsatol került hozza a labda
1 hónapja
És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.Ha múlt héten nem ítélnek tizit Davies kapcsán akkor én is azt mondanám h ez ne legyen tizi. De azután eléggé fura.
slowmotion
1 hónapja
Elfordult a labda előlAzért Neves esetére ez nem judgment. Megnagyobbodott felület és nem természetes mozdulat következménye.Valóban. Viszont maga a megfogalmazás elég jogászosan sikeredett.Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen részeA támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társEzzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...
slowmotion
StormST
slowmotion
csebi
It is an offence if a player:Nyilván ebbe is mindent bele lehet magyarázni, mi számít a mozdulat természetes következményének. Nyilván kettős mérce van, mert a védő akár gólt is akarhat megakadályozni, a támadó már ritkábban, és ezért kifelé engedékenyebbek a bírók.
...
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
De ez akkor is judgment call, mint a pass interference.
slowmotion
csebi
1 hónapja
Pedig a Bayernnek lenne sürgős, mégis a PSG nek jönnek sorra a helyzetek eddig a második félidőben

1 hónapja
Eddig ez a 2. félidő eléggé kilátástalan.Még a végén Neuer lesz a meccs legjobb játékosa …
Sixo
1 hónapja
És mielőtt elfogultsággal vádolnátok: ebben a párharcban a Bayernnek szurkolok, és ennek ellenére nem adtam volna tizenegyesf a Bayernnek. Sőt, ha a Pool ellen van ilyen, akkor a Poolnak sem éreztem volna jogosnak a tizit.
1 hónapja
Azért Neves esetére ez nem judgment. Megnagyobbodott felület és nem természetes mozdulat következménye.Valóban. Viszont maga a megfogalmazás elég jogászosan sikeredett.Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen részeA támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társEzzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...
slowmotion
StormST
slowmotion
csebi
It is an offence if a player:Nyilván ebbe is mindent bele lehet magyarázni, mi számít a mozdulat természetes következményének. Nyilván kettős mérce van, mert a védő akár gólt is akarhat megakadályozni, a támadó már ritkábban, és ezért kifelé engedékenyebbek a bírók.
...
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
De ez akkor is judgment call, mint a pass interference.
slowmotion
1 hónapja
Jó kérdés, szerintem a bírók sem tudják mit fújkálnakIgen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi