Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
Tippmix vagy lottó számok kellenének KennyBorbély hivatalosan is a Fradi edzőjetobb, mint egy honapja megegyeztek mar.
zacknorb
Oszi battya nem akart tobb penzt rakni a Gyorbe.
Kenny
2 hónapja
nincs tv-m, és amúgy is csak a mezzot nézem rajtagondolom naiv feltételezés azt gondolni, hogy az RTL+on lehet majd párszáz forintért nézni a BL-döntőt, mint a DAZN-on a Super Bowlt?sima tv-ben lesz a donto nem?
Löfli
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
gondolom naiv feltételezés azt gondolni, hogy az RTL+on lehet majd párszáz forintért nézni a BL-döntőt, mint a DAZN-on a Super Bowlt?sima tv-ben lesz a donto nem?
Löfli
2 hónapja
erre utaltam„A szerződésem 2027-ig Győrhöz köt, és itt a pont” – nyilatkozta Borbély Balázs - pár nappal ezelőtt.Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeBB szépen felköpött, majd alá állt.
zacknorb
remontada
zinedine5
2 hónapja
„A szerződésem 2027-ig Győrhöz köt, és itt a pont” – nyilatkozta Borbély Balázs - pár nappal ezelőtt.Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeBB szépen felköpött, majd alá állt.
zacknorb
remontada
2 hónapja
Ez így elég gázra sikerült ennél okosabbnak hittem, mehet isten hírével.
2 hónapja
Na akkor ez megint egy szèp magyaros storywww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2026/05/borbely-balazs-meg-nem-irt-ala-folynak-a-targyalasok-a-fradival
2 hónapja
gondolom naiv feltételezés azt gondolni, hogy az RTL+on lehet majd párszáz forintért nézni a BL-döntőt, mint a DAZN-on a Super Bowlt?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ezt nem láttam gyünni
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeBB szépen felköpött, majd alá állt.
zacknorb
2 hónapja
Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeEgy másik kedvenc csapatnál bejött a “BB”.
zacknorb
Hasonló eredményeket a Fradiban is! 😎🙏💚🤍
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
ez igy szar. a gyor most ezzel szetverve.ertelmetlen volt nem vegigvinni a projectet.Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeWhat.........ezt nem hittem volna.....és nem is feltétlenül örülök neki, a győriek miatt...
zacknorb
dande2
magyar edzo..a fradinal alacsonyabb a polcrendszer.
2 hónapja
2 hónapja
Borbély hivatalosan is a Fradi edzőjeWhat.........ezt nem hittem volna.....és nem is feltétlenül örülök neki, a győriek miatt...
zacknorb
2 hónapja
Borbély hivatalosan is a Fradi edzője
2 hónapja
„Magyar Péter miniszterelnök az UEFA meghívására részt vesz a Bajnokok Ligája szombati döntőjén” – ezt válaszolta a lap kérdésére Szondi Vanda kormányszóvivő Magyar meghívásáról, majd további kérdésre azt felelte, hogy Magyar a Fradinak és az AC Milannak szurkol.MPt kéne megkérdezni, ki legyen a Milan edzője xdd
2 hónapja
Ben Jacobs & Alex Crook (X): Ibou Konaté várhatóan távozik Liverpoolból. Annak ellenére, hogy Ibou áprilisban azt jelezte, marad, nem született egyezség a felek között.Na, ő is az Ibériai-félsziget felé veszi az irányt?
2 hónapja
🙃...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Mert bajnok lett rogton. Amugy ADL nem tartotta volna meg szerintem es o sem feltetlenul maradt volna.AdL-ra is ezt mondták, oszt csak kibírt ott 2 évet.Adnam. Ket es fel honap, es Ibraval ugy meregetnek a faszt, hogy repulne is, de en adnam. O legalabb tokos csavo."BREAKING: Massimiliano Allegri as new Napoli head coach, here we go! "Conte meg majd megy a Milanba 😛
Sixo
dande2
Stez
Sixo
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
eszembe jutott ez a 95-os dontozaragoza - arsenal
www.youtube.com/watch?v=NDOOemLQbMM
Nayim parades volt.
2 hónapja
AdL-ra is ezt mondták, oszt csak kibírt ott 2 évet.Adnam. Ket es fel honap, es Ibraval ugy meregetnek a faszt, hogy repulne is, de en adnam. O legalabb tokos csavo."BREAKING: Massimiliano Allegri as new Napoli head coach, here we go! "Conte meg majd megy a Milanba 😛
Sixo
dande2
Stez
2 hónapja
Adnam. Ket es fel honap, es Ibraval ugy meregetnek a faszt, hogy repulne is, de en adnam. O legalabb tokos csavo."BREAKING: Massimiliano Allegri as new Napoli head coach, here we go! "Conte meg majd megy a Milanba 😛
Sixo
dande2
2 hónapja
"BREAKING: Massimiliano Allegri as new Napoli head coach, here we go! "Conte meg majd megy a Milanba 😛
Sixo
2 hónapja
"BREAKING: Massimiliano Allegri as new Napoli head coach, here we go! "