Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 821
Ehhez amúgy mennyire kell nyomorult, kicsinyes fasznak lenni?
Sebii
faszkalap ,de kirak minden adatot jo nagy hulye
YoungZeeZee
Másik kérdés, vajon mennyire amatőr az a szálloda, ahol a foglalás törlését másik azonosítóról, bármilyen ellenőrző kérdés nélkül simán elfogadják?
slowmotion
Bennem fel is merült hogy fake news.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 932 — Lucas Scott
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz. Csalódás szaga van, nem elvébe a PSG érdemeit
ozibozi
en ezt maskepp latom.
Ha megnyerjuk a nemet kupat sztem ez egy teljesen sikeres szezon lesz.
BLben 10 evvel ezelott is azt mondtam, hogy az elodonto mar siker, a donto raadas, a gyozelem katarzis. Ezt tovabbra is tartom, annyira kis nuanszok dontenek itt, hogy nem vagyok hajlando megelni kudarcnak egy BL elodontos szezont. Azert ez a csillagallast erosnek erzem. Ha mondjuk mi kapjuk az Arsenal agat akkor elfogadom, de azert itt jott egy nagyon jol felkeszitett Real a 8 kozott, es a negy kozott a masik ket nagy rivalis kozul az egyik. Ez benne van.

Foleg azert sem vagyok hajlando ezt csalodaskent megelni, mert en meg emlekszem, hogy Tuchel alatt milyen jatek volt foleg a BLben is.
Nagyon jo koncepciot talalt ki Kompany az idei evre, jol finomhangoltak a rendszert a tavalyi szezon utan, ult a Diaz igazolas, minden centet megert a csavo. Talan azt tudom felroni neki, hogy igazi lowblock semank nincsen kialakitva. Ertem, hogy van egy stilusunk, amit mindig kovetni akarunk, de azert nem artana egy jo kis rendszer mondjuk a PSG vagy Real ellen, amivel nem 40 meter van Tah-Upa mogott, amit nagyon konnyen be tudnak futni. Foleg, hogy sem a Real, sem a PSG ellen nem igazan mukodott jol a Kimmich-Pavlovic szurokettose, ugy rohantak at rajtuk ahogy akarnak.
Meg egyetlen dolgot emelnek ki vele kapcsolatban: mar hetvegen sem ertettem, de utolat megnezve tenyleg hihetetlen, hogy egy megnyert bajnoksag eseten miert nem szarjuk le a hetvegi Buli meccset. A mai kezdo boven tobb mint 500 percet jatszott szombaton (beleszamolva a 10+perc hosszabbitast) mikozben jott a szezon eddigi legfontosabb meccse. PSGnel meg ez a szam nem erte el a 300t ugy, hogy voltak olyna kulcsjatekosok akik vagy sem keretben nem voltak vagy be sem alltak. Igazabol ezt igy nem ertem foleg h mar semmiert nem jatszunk, nem volt olyan rekord amit megdonthettunk volna.

Ha mar picit jobban belemegyek a csapatba:
Kapusok: Neuer. O a GOAT. DE en elengednem. Real elso meccsen utan volt 2 es fel nagyon szar meccse, majd a tegnapi masodik felidoben megint jo. Megneznem Urbigot konstans kezdonek. Volt mar ideje keszulni, latja, hogy mi kell tole, dobjuk melyvizbe.
Vedelem: Engem nagyon meglepett, hogy vegul ez az Upa-Tah paros mennyire jol passzol egymashoz, jol kiegeszitik egymast. Viszont a szelen vmit ki kell talalni. Stanisic sajnos nem megfelelo szelso hatvednek negy vedos rendszerben egy BL elodontoben. Kettot biztosan, de lehet harmat is miatta kaptunk, mert vagy ot jatszottak ki vagy a tizenhatoson belul nem kovette szorosan az emberet, aki igy uresen lehetett. Tegnapi gol is ez volt, es asszem Kvara egyik golja mult heten. Laimer amugy meglepoen jo jobb hatvednek, de en azert hoznek ide embert.
Kozeppalya: nagyon vegyes erzeseim vannak, mert a szezon 90%ban tanari volt a Kimmich-Pavlo paros, de epp itt a BL legfontosabb 3-4 meccsen vhogy hianyzott beloluk vmi. Alapvetoen tegnap es Parizsban is a meccs nagy reszeben a PSG kozeppalya lejatszotta oket, most ez szerkezetbeli kulonbsegbol akadt, hogy rendszeresen 3 vs 2ben voltak vagy csak kifacsartak oket nem tudom. Bischof igeretesen indult, de tavasszal mar nem volt annyira jo. Nehez ez, mert alapvetoen a 2 posztra megvan a 3 ember, de azert az utobbi BL meccsek elgondolkoztatok.
Tamadok: Olise az Isten. Csak sajnos sztem ot a Pool elviszi, nagyon adna magat. Diaz is nagyon jo masik oldalt. elvileg darabra megvagyunk, mert ott van meg Bambi, Gnabry meg Karl. Gnabry meglepoen jol jatszott tavasszal, megkockaztatom, hogy ez a jelenlegi taktika jobban fekszik neki, mint Musialanak, vagy csak lehet az teveszt meg, hogy Musiala elkepesztoen forman kivul van. Kar, hogy 2 jatekos kiesett innen igy nem volt csere lehetoseg az elodontoben, es ezert hoznek is egy harmadik embert. Nem mondom, hogy Simonst, de vkit kellene.
Kane: Ra nincsenek szavak, es ot sajnalom, mert neki mar nem sok lehetosege lesz BLt nyerni. Moge kell talalni egy embert, aki elfogadja a szerepet mogotte, es remelhetoleg ugy, hogy nem 15 milla a kolcsonvetele, mert az luxus. Amit Jackson iden csinalt, azt csinalhatta volna egy ifi is. Inkabb mashova fektessuk be azt a penzt, mert ha Kane kidol akkor ugyis mindegy.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 145 — Cowboys fan
Sebii
YoungZeeZee
Másik kérdés, vajon mennyire amatőr az a szálloda, ahol a foglalás törlését másik azonosítóról, bármilyen ellenőrző kérdés nélkül simán elfogadják?
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 045 — Whoops, looks like something went wrong.
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana
csebi
Lothar a szakértő..mr varazsgomb
Raider89
Szakerto o. Szerintem annak ellenere, hogy alapbol Nemetorszagban elt, Magyarorszag noi lakossaganak a felet felprobalta, szoval a _labdak_ szakertoje. 🙂
Stez
Hát ja, de Robi Carlosnak is van sztem innen 8 gyereke...😆
Raider89
Jaja, de Robi akkor porozta be fel Budapestet, amikor itt jatszottak, es amiatt jarkalt vissza parszor, viszont Mattheusnak van egy villaja a Rozsadombon, nehany evig meg a kapitanykodasa utan is folyamatosan itt volt. Felesege meg baratnoje volt, de minden heten mas novel uldogelt a kozeli etteremben. 😀 Szakerteni jarogatott haza nemetbe, de az mondjuk sosem volt az erossege. 😀

1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 048
Sebii
YoungZeeZee
Nyílván hülye, csak amikor azt látom, hogy valaki csak azért geciskedik, hogy geciskedjen és neki ebből semmi haszna nincs, akkor felmegy bennem a pumpa.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 932 — Lucas Scott
Mondjuk a szövetség is meggondolhatná, hogyha 3 portugál van a PSG kezdőjében, akkor lehet, hogy nem portugál sporit kellene küldeni egy ilyen meccsre.
Hogyhogynem pont egy portugálnak nem adott második sárgát kezezésért, és pont egy olyan esetnél nem vette észre a nyilvánvaló tizenegyest, ahol egy portugál rúgott kézen egy másik portugált.
Nyilván nem azt akarom mondani hogy szándékos csalás történt, de valahogy a Realnak is jobban szokott fújni a francia spori mint az átlag.
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.
Egyrészt az ilyen sztárcsapatokban van mindenféle nemzetiség, már nem nemzeti alapokon állnak ezek a klubok. Portugál játékos rengeteg csapatban van. (Meg francia, német, stb.)
Másrészt egy játékvezetőnek ugyanúgy az egyéni siker, elismertség, stb. a fontos, mint a sportolóknak. És eszerint akar jó teljesítményt nyújtani. Szerintem vastagon leszaraja egy jv., hogy mi a játékosok nemzetisége. Ez fotelszukkereknél lehet szempont, de profiknál kizárt.
Vagy ha lenne magyar top jv. (lehet van, nem tudom), akkor ő ne fújjon Liverpool meccset?
Illetve ezen logika mentén olyan mérkőzést, ahol van a kezdőkben spanyol, francia, angol, német, olasz, portugál, azt egy finn vagy görög jv. vezethessen csak?
Illetve a Bayernnél is volt portugál kezdőjátékos.
Valamint a legismertebb játékvezető csalásnak se a nemzeti elköteleződés volt a mozgatórugója. (2002 Moreno)
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor az első rosszul megítélt kezezésnél kicsúszott a meccs a kezéből, ott inkább úgy tűnt, hogy a megfelelő összhang hiányzik a jv és a partjelzők között. Mintha régen egyazon nációból összeszokott négyeseket delegáltak volna a BL meccsekre.
Dzsokijuing
amugy kiderult, hogy a Laimer 'kezezest' a negyedik jatekvezeto jelezte. A fospori o ment volna masodik sargat adni, csak odaszolt neki a negyedik, amivel az a bajom, hogy o abbol a szogbol, Laimernek hattal a felpalyanal biztosan nem lathatta, hogy Laimer kezezere vagy hasara pattan. nekem most ujranezve a felvetelt a hasanak tunt, de az az idegesito, hogy annak a sporinak a szava dontott, aki olyan szogbol latta a szitut, hogy biztosan nem tudta megitelni.
A Neves kezezes az reszemrol rendben van, csak a konzisztencia az idegesito, hogy mult heten meg ugyanazon felsorolasnal levo masik kivetelt nem alkalmaztak Daviesnek, mert hogy megnagyobbitotta a testet, ami itt ugyanigy megall.
De ez ilyen, a Real ellen meg a Bayernnek voltak kedvezo biroi dontesek.

A PSG megerdemelte, sztem a ket meccs alapjan jobbak voltak, nem sokkal, de epp annyival, amennyival kellett. En nem fanyalgok, sztem jo kis donto lesz, ket teljesen kulonbozo stilus fog osszecsapni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 838
Sebii
1 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 048
1 hónapja
Beki New York Jets 2 882
A Spurs szurkerek már alkotnak

zacknorb
Majd az angol másodban alkossanak, akkor legyen nagy a pofa. 😀
1 hónapja

zacknorb
Az Arsenal szurkolónál csak a Spurs szurkoló nagyobb lúzer, mert simán feljelenthető
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 631 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 631 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk a szövetség is meggondolhatná, hogyha 3 portugál van a PSG kezdőjében, akkor lehet, hogy nem portugál sporit kellene küldeni egy ilyen meccsre.
Hogyhogynem pont egy portugálnak nem adott második sárgát kezezésért, és pont egy olyan esetnél nem vette észre a nyilvánvaló tizenegyest, ahol egy portugál rúgott kézen egy másik portugált.
Nyilván nem azt akarom mondani hogy szándékos csalás történt, de valahogy a Realnak is jobban szokott fújni a francia spori mint az átlag.
eaglesmcnabb
Török nélküli Realnak Cakir is jobban fújt 🤣
Viccet félre téve, a Juve-Galatan Kelly kiállítása volt igazán szar döntés, nem a tegnapiak.

Poloska vagyok.
1 hónapja
YoungZeeZee 9 838
micsoda nevek a c ligaban.
 bunteto.com/a-delolasz-futball-ujabb-tragediaja?utm_source=index.hu&utm_medium=cimlap&utm_campaign=doboz

meg az a ban is szerepeltek 10 eve
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 075 — Saturday Night Lights
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.
Egyrészt az ilyen sztárcsapatokban van mindenféle nemzetiség, már nem nemzeti alapokon állnak ezek a klubok. Portugál játékos rengeteg csapatban van. (Meg francia, német, stb.)
Másrészt egy játékvezetőnek ugyanúgy az egyéni siker, elismertség, stb. a fontos, mint a sportolóknak. És eszerint akar jó teljesítményt nyújtani. Szerintem vastagon leszaraja egy jv., hogy mi a játékosok nemzetisége. Ez fotelszukkereknél lehet szempont, de profiknál kizárt.
Vagy ha lenne magyar top jv. (lehet van, nem tudom), akkor ő ne fújjon Liverpool meccset?
Illetve ezen logika mentén olyan mérkőzést, ahol van a kezdőkben spanyol, francia, angol, német, olasz, portugál, azt egy finn vagy görög jv. vezethessen csak?
Valamint a legismertebb játékvezető csalásnak se a nemzeti elköteleződés volt a mozgatórugója. (2002 Moreno)
Őszentsége Sobri Jóska
Amikor az első rosszul megítélt kezezésnél kicsúszott a meccs a kezéből, ott inkább úgy tűnt, hogy a megfelelő összhang hiányzik a jv és a partjelzők között. Mintha régen egyazon nációból összeszokott négyeseket delegáltak volna a BL meccsekre.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 320 — #NoStress
eaglesmcnabb
Ez felesleges konteózás.

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 443 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
gondolom majd azért a zöldek is aktivizálják magukat, főleg, hogy a PSG szurkerek között igencsak sok nem fehér csóka van, szóval a rendőrséget nem irigylem
NB2
nem sok készenlétis fog vidéken maradni, kb minden vitézt IS felvezényelnek a nemzet székesfővárosába.
1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
gondolom majd azért a zöldek is aktivizálják magukat, főleg, hogy a PSG szurkerek között igencsak sok nem fehér csóka van, szóval a rendőrséget nem irigylem
NB2
Hát de a gyoziket meg a grófot sem verik el..

Just Win Baby!
1 hónapja
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
JC6 (Mr. Miele)
Reszemrol ironia volt😊 Hetek ota probalok jegyet szerezni, nyilvan lehetetlen (oke 1,5 millaert lattam…), ki meg nem sorsoltak…
Foldesi26
Nereseknek meg biztos jutott böri előtt ..

Just Win Baby!
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 020 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 352
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
JC6 (Mr. Miele)
Reszemrol ironia volt😊 Hetek ota probalok jegyet szerezni, nyilvan lehetetlen (oke 1,5 millaert lattam…), ki meg nem sorsoltak…
1 hónapja
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana
csebi
Raider89
Szakerto o. Szerintem annak ellenere, hogy alapbol Nemetorszagban elt, Magyarorszag noi lakossaganak a felet felprobalta, szoval a _labdak_ szakertoje. 🙂
Stez
Hát ja, de Robi Carlosnak is van sztem innen 8 gyereke...😆

Just Win Baby!
1 hónapja
csebi
Raider89
Stez
végülis Magyarországon viszonylag nehéz labdarúgó világbajnokot fogni, lehet a hölgyek kihagyhatatlan alkalomnak ítélték
1 hónapja
Bevillannak emlékek BL döntőről meg angol szurkolorol... Amikor kiszoptunk a Barcatol BL döntőben, utána beindultunk a városba haverokkal, morrisonsbol kibasztak olyan gatya voltam.. aztán ott lespanoltam angol utd szurkolókkal, ittunk meg ilyenek, ordibaltuk a körúton hogy glory glory...aztán elkezdtek kirakatokat betörni meg hooligankodni.. akkor inkább hazamentem 😆😆 de ott atereztem mi az az angol football "szurkolás". Remélem nem lesz egész Bp szarrá torve azért 😆
Raider89
igazából tegnap óta ilyen szempontból nincs jó kimenetel, az angol és francia szurkolók éppen úgy rühellik egymást, mint az angolok és a németek
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 045 — Whoops, looks like something went wrong.
csebi
Raider89