Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
a mankaszternél azt is mondták, hogy Amorim ragaszkodik a felállásához, de ahhoz nem megfelelő a mankaszternél az emberanyag.szerencse h a magyar szabaly 5 rol ir.Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elejétől kezdve egy név volt és én könnyen kinézem, hogy ez már hetek óta fix és nem véletlen, hogy Iraola elbúcsúzott Bournemouthtól. Mondjuk legalább Kerkez megint jó lesz és viszi magával Tóth Alexot akkor 4 magyar lesz a Pool kezdőjében.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
Sixo
nem veszmadarka vagyok, de nem lenne jobb egy nagyobb klubnal rutint szerzo edzo?
Iraola jo, de ne mvolt meg nagy klubbnal.
ki tudja h mi lesz.
persze a piac kotott, de tudjatok mire gondolok
anno az utd-nel mindenki amorint akarta aztan mindenki meg mar nem
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
szerencse h a magyar szabaly 5 rol ir.Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elejétől kezdve egy név volt és én könnyen kinézem, hogy ez már hetek óta fix és nem véletlen, hogy Iraola elbúcsúzott Bournemouthtól. Mondjuk legalább Kerkez megint jó lesz és viszi magával Tóth Alexot akkor 4 magyar lesz a Pool kezdőjében.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
Sixo
nem veszmadarka vagyok, de nem lenne jobb egy nagyobb klubnal rutint szerzo edzo?
Iraola jo, de ne mvolt meg nagy klubbnal.
ki tudja h mi lesz.
persze a piac kotott, de tudjatok mire gondolok
anno az utd-nel mindenki amorint akarta aztan mindenki meg mar nem
2 hónapja
mert szerintem nem ez a megoldás. egy elbaszott offseason után, amiről a legkevésbé Slot tehet, nem kapott lehetőséget egy félig normálisra.A vezetőségben miért?Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.kurva nagyot csalódtam a vezetőségben. és ha kiderül, hogy pár játékos nem hajtott annyira, na de majd jövőre fog, akkor én meg bennük is fogok.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
slowmotion
A játékosok kapcsán egyetértek.
Mikey
ennél még Rodgers-szel szemben is türelmesebbek voltak.
2 hónapja
Salah felhívta az ügynökét állítólag hogy
2 hónapja
Ilyenkor kibaszni az edzőt azért bennem is erős kétségeket ébreszt.A vezetőségben miért?Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.kurva nagyot csalódtam a vezetőségben. és ha kiderül, hogy pár játékos nem hajtott annyira, na de majd jövőre fog, akkor én meg bennük is fogok.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
slowmotion
Mikey
2 hónapja
Ezt anno Platini találta ki, a gyerekek miatt, de csak most lépték meg.Az UEFA ezt úgy kommunikálta, hogy családbarátabb kezdési időpontot szerettel volna, ennyi...Több idő legyen szétkúrni a várost/Többet tudjanak fogyasztani az úri népek Pesten.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
Egyébként kérdés: miért lett a kezdési időpont 18:00? Sose emlékszem olyanra, hogy emberi időpontban kezdtek volna valaha is egy BL döntőt.
szaba
Proxyi
nagir
/szerintem meg Ázsia miatt is van így. Ott erősebbek a számok, több pénzt tudsz kérni a hirdetőktől is
2 hónapja
Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elejétől kezdve egy név volt és én könnyen kinézem, hogy ez már hetek óta fix és nem véletlen, hogy Iraola elbúcsúzott Bournemouthtól. Mondjuk legalább Kerkez megint jó lesz és viszi magával Tóth Alexot akkor 4 magyar lesz a Pool kezdőjében.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
2 hónapja
A vezetőségben miért?Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.kurva nagyot csalódtam a vezetőségben. és ha kiderül, hogy pár játékos nem hajtott annyira, na de majd jövőre fog, akkor én meg bennük is fogok.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 hónapja
Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.kurva nagyot csalódtam a vezetőségben. és ha kiderül, hogy pár játékos nem hajtott annyira, na de majd jövőre fog, akkor én meg bennük is fogok.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
2 hónapja
Slot out. 🤣🤣🤣www.liverpoolfc.com/news/liverpool-fc-statement-13
Na ezek utan ez a Liverpool semmit nem erdemel, nem hogy Xabi Alonsot.
Stez
F yeah
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ők a fizetőképes, mi a nézőközönségHogy Dubaiban, Rijádban és Dohában prime time időben legyen.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
Egyébként kérdés: miért lett a kezdési időpont 18:00? Sose emlékszem olyanra, hogy emberi időpontban kezdtek volna valaha is egy BL döntőt.
szaba
Ők a fizetőképes nézőközönség, nem mi.
Kampman
2 hónapja
Proxyi
236
Az tuti. Nagy foci és alkoholfogyasztó népek.Hogy Dubaiban, Rijádban és Dohában prime time időben legyen.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
szaba
Kampman
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
mondtam en. megy KeaneAmennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elobbi.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
Stez
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
gyerekek miatt lett es ez komoly.azert van elobbHogy Dubaiban, Rijádban és Dohában prime time időben legyen.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
szaba
Kampman
2 hónapja
Hogy Dubaiban, Rijádban és Dohában prime time időben legyen.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
szaba
2 hónapja
Az UEFA ezt úgy kommunikálta, hogy családbarátabb kezdési időpontot szerettel volna, ennyi...Több idő legyen szétkúrni a várost/Többet tudjanak fogyasztani az úri népek Pesten.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
szaba
Proxyi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Nekem tetszett a tegnapi délutáni show. 16 widebody, közte két olyan változat amit még nem láttam, és több olyan KlasJet amik baromi szépek. Annyi fotóm lett, hogy feldolgozni is napokba telik majd. 😀
Klaci79
2 hónapja
Ebben a pillanatában beszélem Juves spanommal, mert ő azt hitte az Iraola-Milan fix.Mondtam neki hogy a héten már Poch volt, most meg Glasner.
2 hónapja
Szerintem is, minden jel arra utal.Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elobbi.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
Stez
2 hónapja
Proxyi
236
Több idő legyen szétkúrni a várost/Többet tudjanak fogyasztani az úri népek Pesten.Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
szaba
2 hónapja
Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!Csak a papír szívószál!
Klaci79
2 hónapja
Az Arsenal tulajdonosai 3 géppel jöttek, a PSG-é 1-el, de azért jött az emír is, ott csak a család 3 szélestörzsű géppel érkezett. Úgyhogy ha lehet figyeljetek arra, hogy szelektíven gyűjtsétek otthon a szemetet!!
2 hónapja
Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Elobbi.
Iraola vagy Enrique?
Mikey
2 hónapja
Amennyire jogosnak érzem, annyira meglepett.Jeee!!!
Iraola vagy Enrique?
Mikey
Hoenes pls 🥹

Liverpool Fc
2 hónapja
Kín 2 pul😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018