Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Na, most ezt viszont Varga nem tudja kihagyni🤣Levi barmikor kepes ra.
zacknorb
1 hónapja
Na, most ezt viszont Varga nem tudja kihagyni🤣
Poloska vagyok.
1 hónapja
spori ez kez.Elég egyertelmű
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
Ez tiszta tizi, attól függetlenül hogy Zakariás fölé verte volna 😂
1 hónapja
Idén már nem kell gólt lőni európában
1 hónapja
Na az ilyenek lettek eddig befejelveUgyanezt akartam írni h Varga ezt befejelte volna …
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Na az ilyenek lettek eddig befejelve
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?Maradonának hintették ki a fehér port eredetileg, aztán hagyományból megmaradt
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?
1 hónapja
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccsetÉs ez az utóbbi pár hétben még a melegebb esték közül való
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
Legalább Gróf és Szalai tudja h küzdeni kell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Nincs teltház?
1 hónapja
lehet az is. 😊 Lehet arra is felrakom ugyanazt az összeget, és akkor valamennyi jönni fog.3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊A döntetlen is az ajándék 😎✌️
Toto21
ozibozi
Biztosításként meg Pana 1,5 gól over 😀
1 hónapja
3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊
1 hónapja
telex.hu/sport/2026/01/22/csepregi-gyorgy-leuven-sportigazgato-belga-rendszer-magyar-foci-bajai

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.Papíron könnyebb sorsolás szerencsére
dande2
1 hónapja
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.
1 hónapja
EXCL: Girona agree deal in principle to sign Oleksandr Pyshchur from ETO FC, here we go!Fee will be around €1m for tall Ukrainian striker.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Persze mert a jegybevétel kb. a legkisebb tényező.Kijött az idei Football Money LeagueAz mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.
www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Kijött az idei Football Money LeagueAz mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.
www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
1 hónapja
Kijött az idei Football Money Leaguewww.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
Poloska vagyok.