Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Varga gólpassz Jovicsnak
1 hónapja
az FOtól megkérdezném hogy VVD helyére nem-e jó lett volna egy 25 éves angol útleveles csávó ...felesleges.. ha már ennyit költöttünk támadókra, akkor oldják meg elven tolják
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ezt most Kerkez ette meg. Sejtettem hogy nyerni fog a Bournemouth, de azt nem gondoltam volna hogy ennyire simán.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Gomez helyett jön Endō. Aki ugye nem CB. Vicc bazmeg.
1 hónapja
az FOtól megkérdezném hogy VVD helyére nem-e jó lett volna egy 25 éves angol útleveles csávó ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
fán dájk nájsz..
1 hónapja
Itt van Dijk amúgy mire gondolhatott??!!
1 hónapja
édes faszom, megint VVD mit csinál?Gomez meg lent marad ...
1 hónapja
Amellett, hogy Robbo szerintem Edwardsék/Grahamék egyik legnagyobb ár/érték arányú igazolása volt és imádtam, jól jönne neki a távozás mert alig játszik és ennyire még nem idős. Milner 2.0, hogy nagyon kedvelem de jobban jár ha elmegy máshova ahol nem csak epizodista már. Amúgy 1 dolog miatt rohadtul kíváncsi lennék a cserére. Ugyanis akkor felszabadul a csk helyettes spot. 😀
Salah és Becker elvileg ugye a sorban most de ők se fiatalok. Ha már elmenne a kinevezett helyettes érdekes lenne, hogy kineveznék-e most a "jövő kapitányát". Mert jó esélye lenne erre a spotra Dominak.

Liverpool Fc
1 hónapja
értem, inkább az a bajom hogy nincs senki a tarcsiból aki effektíve középcsatár legalább a padonHugo a padon ...Slot pár héttel ezelőtti nyilatkozata alapján menedzselve van a játékideje. Nem is baj, inkább minthogy valami izomsérüléssel kiüljön két hónapra.
Negritis, a vajda
Mikey
középső védők esetében ugyanez a bajom
ezért is említettem a 2 kapus dolgot
Tóth Alex a padon amúgy
1 hónapja
Beáll majd Alex? Szerintem ma még nem
1 hónapja
Valaki nézi a futsalt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Hugo a padon ...Slot pár héttel ezelőtti nyilatkozata alapján menedzselve van a játékideje. Nem is baj, inkább minthogy valami izomsérüléssel kiüljön két hónapra.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Hugo a padon ...de legalább van 2 kapus is mellette ...
Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Salah, Gakpo, Frimpong, Gravenberch.
Subs: Mamardashvili, Woodman, Endo, Jones, Ekitike, Robertson, Nyoni, Ramsay, Ngumoha.
www.liverpoolfc.com/news/confirmed-liverpool-line-v-afc-bournemouth-5
1 hónapja
Kellett egy vereség mert már lázadt Mki a bundasban h salary cap kell.Akkor idén sem lesz veretlen a csapat a bajnokságbanDe nem ám, kösszép Bályern, vitte is a szelvényemet
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Wrexham miracle
1 hónapja
Akkor idén sem lesz veretlen a csapat a bajnokságbanDe nem ám, kösszép Bályern, vitte is a szelvényemet
csebi
1 hónapja
Akkor idén sem lesz veretlen a csapat a bajnokságban
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Nemtom. Én félek, hogy Cesc elmegy máshová például. Akik jönnek egy Como-hoz nem biztos, hogy elmennek hiába van pénz.Jó ez a ComoFabregas + T.Henry kisebbségi tulaj a többségi meg egy annyira gazdag ferdeszemű család amilyen nincs is még egy a digóknál csapatgóré szinten.
Kár, hogy jövőre kiesnek, annyira szét kapják őket
remontada
Pénz lesz új játékosokra.
ozibozi
1 hónapja
Jó ez a ComoFabregas + T.Henry kisebbségi tulaj a többségi meg egy annyira gazdag ferdeszemű család amilyen nincs is még egy a digóknál csapatgóré szinten.
Kár, hogy jövőre kiesnek, annyira szét kapják őket
remontada
Pénz lesz új játékosokra.
1 hónapja
Nem tudom, mi van Szabóval, de ha még ebbe a harmatos libafos Jagermeister FC-be sem fér be, akkor mit akar?Ráadásul nincs is jól edzve az a csapat, 90 percet játszottak emberelőnyben, de az utolsó tízben csak ívelgettek befelé, hátha jó helyre megy. Egyet nem fejeltek el természetesen, viszont a jobbszélső húsz méternél jobban nem is közelítette meg az oldalvonalat, nehogy kényszerítőből meg lehessen oldani...
1 hónapja
A célját elérte. Beszélnek róla.El Nacional 🇪🇸Nem tudom, ezeknel mennyi igazsagtartalmuk van, nalam azert eleg furcsa, hogy egy szaros megbizott edzo, egy szinte szo szerinti babu dontest hozna alapbol barkirol, de hogy egy sztarjatekosrol, majd mint egy kiskiraly, o kozli valakivel, hogy bocs, de nincs jovod a klubnal. Valaki, aki fel ev mulva mar megint az utanpotlasban fog bohockodni. Logikatlan az egesz sztori.
Real Madrid manager Alvaro Arbeloa has sat down with Trent Alexander-Arnold and asked him to LEAVE the club for his own good.
Trent has been informed he is NOT part of the team's plans and his contributions on both the offensive and defensive sides are not good enough.
ozibozi
Tavozzon a sajat erdekeben? Mert ha nem, a szurkolok megolik, vagy mi? Raadasul a gyerek alig jatszott, serult most is, jo ideje az, aztan majd a nagy Arbeloa eldonti, hogy a stilusa kinek es minek lesz segitsegere? Ismetlem, az az ember, akit csak babukent leultettek, mert Xabi utan kellett valaki, de nyaron megy is vissza az utanpotlasba.
Ez a pletyka igy mindegyik oldalrol szurrealis elso blikkre. Nem mellesleg vicces az indoklas is, annal a Madridnal nem eleg jo vedekezesben es tamadasban, aminek Marcelo volt tizezer evig a balhatvedje, aki hirbol sem ismerte, mi az a vedekezes es hogyan is kell olyat.
Ertem. Igazabol logikus az egesz sztori. Ja, nem.
Stez