Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
ez gyors volt 😀
2 hónapja
Hol van Donnarumma? 🙃
2 hónapja
Nem kell stream, eldőlt
2 hónapja
Streamet esetleg tudna dobni valaki, köszi!www.viprow.co/champions-league/champions-league-final-paris-saint-germain-vs-arsenal-online-stream-1
Cardinalis
2 hónapja
Streamet esetleg tudna dobni valaki, köszi!
2 hónapja
Az majd a VB-döntőbenLesz a Mr. Brightside, a When You Were Young és a The Manlemaradtam? azt hittem half time show lesz
Kampman
Löfli
2 hónapja
Orbánt mutatták már? 😊Majd a kék fényben.
NB2

Just Win Baby!
2 hónapja
Lesz a Mr. Brightside, a When You Were Young és a The Manlemaradtam? azt hittem half time show lesz
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Orbánt mutatták már? 😊
2 hónapja
De egyperces nem lesz. 😀Ezaz fos RTL, reklám, reklám. reklám....A hat órási híreket megvárják hogy lemenjen?!
Kampman
gamerkr
2 hónapja
A Mr. Brightside-ot minden stadionban szívesen éneklik nagy tömegben.ez most jó választás volt, az angol fanok imádják a Mr. Brightside-ot, azt énekelik állandóan.Hát ez nem az én mufajom, de merfoldekkel jobb és hallgathatobb mint bad bunny.A Linkin Parkhoz hasonlóan 20 évvel később lettek meghívva, mint kellett volna.
Raider89
Kampman
deyell
youtu.be/QjSC9gYJfqU?si=VpP3bPC63Y8ZRF7z
2 hónapja
Az XX első albumának intrójaXX Intro is felcsendült a stadionban, az is egy nagyon jó számamugy az minek a zeneje mert tenyleg jo?
Kampman
YoungZeeZee
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
XX Intro is felcsendült a stadionban, az is egy nagyon jó számamugy az minek a zeneje mert tenyleg jo?
Kampman
2 hónapja
Ezaz fos RTL, reklám, reklám. reklám....A hat órási híreket megvárják hogy lemenjen?!
Kampman
2 hónapja
Ez a reklámblokk de gány módon van bevágva......
2 hónapja
Ezaz fos RTL, reklám, reklám. reklám....
2 hónapja
XX Intro is felcsendült a stadionban, az is egy nagyon jó szám
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
soha nem hallottam roluk 😀
2 hónapja
Hát ez a bajusz, te jó ég...😱😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Itt lakok kb 5 percre a puskastol és azért hallatszik a móka..

Just Win Baby!