Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
Érdekes hogy ez nem kezezés..Ez bizony az volt. Go Gunners.
Raider89

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
kis kéz nem kéz 😀
2 hónapja
Reméljük a telefonja is.Csányi vajon örül, hogy már nem OV mellett kell meccseket nézni? 😀Persze, a zsebében marad a pénztárcája.
iktriad
Raider89
2 hónapja
Csányi vajon örül, hogy már nem OV mellett kell meccseket nézni? 😀Persze, a zsebében marad a pénztárcája.
iktriad

Just Win Baby!
2 hónapja
Csányi vajon örül, hogy már nem OV mellett kell meccseket nézni? 😀
2 hónapja
Arsenal még a szerencsével is hadilábon áll, ja nem ide
2 hónapja
Az a BBopOrszág legjobb sörfőzdéje 😀
zacknorb
Bébé
2 hónapja
Ezt anno Platini találta ki, a gyerekek miatt, de csak most lépték meg.Ez zseniális ürügy, de hajlok arra, hogy üzleti érdekek vannak a háttérben. Csak az lepett meg, hogy éppen most hoztak ilyen döntést. Na mindegy, éljen a matiné, nekem az jobban fekszik.
/szerintem meg Ázsia miatt is van így. Ott erősebbek a számok, több pénzt tudsz kérni a hirdetőktől is
ozibozi
2 hónapja
Kele Janek is írtaSzakmányban.
Jönni fognak szabványban a szar PSG beadások hátrányban
zacknorb
2 hónapja
Kele Janek is írtaJönni fognak szabványban a szar PSG beadások hátrányban
2 hónapja
Most bukta el az Arsenal.Utsó 11 BL-t az nyerte, aki az első gólt lőtte a döntőben.
Túl korai ez
ozibozi
2 hónapja
YoungZeeZee
9 964
remelem innen lesz jot meccs
2 hónapja
miafaszFérfi nemi szerv. Olaszul Donnarumma.
Löfli
2 hónapja
Poénból megraktam 4 meg 5 gol fölé (nem 2000euroval😆😆) hát így még jó is lehet..

Just Win Baby!
2 hónapja
Kis gól is gól 😎
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 hónapja
Kaiiiiiiiii
2 hónapja
miafasz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Kis gól is gól...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
0-0 nem lesz. 😀