Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Egyik ZTE-csatar 167 cm, a masik 169, a ZTE meg felivelgeti rajuk a labdakat. Jo taktika.Messieknek is bevált egyszer Ferdinand ellen ..😆
Stez

Just Win Baby!
1 hónapja
Egyik ZTE-csatar 167 cm, a masik 169, a ZTE meg felivelgeti rajuk a labdakat. Jo taktika.
1 hónapja
Mazrat én megtartanám, ha egészséges komplex kis védő, több poszton is bevethető. Mount mehet, Zirkzee mehet.Egyik sem lesz itt szeptemberre, legalábbis nagyon remélem.Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer
Raider89
Akire ráfért volna a pihenő mert totál ki van égve az Diallo, aki megint kezdett... nem értem, na mind1.
Mount-féle kp nagy átjáróház
davemayer

Just Win Baby!
1 hónapja
Egyik sem lesz itt szeptemberre, legalábbis nagyon remélem.Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer
Raider89
Akire ráfért volna a pihenő mert totál ki van égve az Diallo, aki megint kezdett... nem értem, na mind1.
Mount-féle kp nagy átjáróház
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... viccSztem így hogy már kb tuti a 3. Hely, megadja a lehetőséget másoknak is. Sesko meg elvileg sérült. Mazrara rafernek a játékpercek, meg mountra is.
davemayer

Just Win Baby!
1 hónapja
Bundásban jó kis harc megy a BLert.. Stuttgart Leverkusen Hoffenheim

Just Win Baby!
1 hónapja
Túl sok a heti 1 meccs, Carricknek muszáj rotálni... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
ezt a fasz bírótmondjuk Slotot ha tényleg ott tartják a kispadon, akkor nagyobb hülyék Liverpoolban mint gondoltam
1 hónapja
Azt hiszem, ennél beszédesebb jelenet nem nagyon lehet a Liverpool helyzetéről, mint a Ngumoha - Isak csere, és a nézőtéri booo valamint Slot fejrázása.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Mama is faszságokat csinál jóvaamúgy Slot elégedett a játékkal vagy mér nem cserél?
és b+ Gakpo meg Frimpong marad
édes faszom
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Gakpo ...x2
Negritis, a vajda
1 hónapja
Macca szépet taroltde CuJo mi a faszomat csinál?
1 hónapja
Gakpo ...
1 hónapja
megérdemelnénk a vereséget ...
1 hónapja
Az a durva, hogy ha nincs Mamardashvili, akkor 1-4 a félidő. Rettenetes a védekezés.
1 hónapja
Azt gondoltam, KG-t egy ideig nem tudjak elmozditani a Fradi elerol, max ha a tisztujitason ellene fordulnak, de elnezve, hogy bogozgatjak ki elenken a Fradi-varos meg az egyeb hianyzo penzes szalakat, amihez felig-meddig meg asszisztal a sportallamtitkarsag is, ebben mar nem vagyok annyira biztos.
1 hónapja
Durván eltűnt a csapat kb. a 20. perc óta.
1 hónapja
basszakutya
1 hónapja
YoungZeeZee
9 838
ATLETICO MADRID B - CE SABADELL FCTorressel a padon
3. az elsovel
Hatalmas meccs volt :4-3 a vege
1-0
1-1
4-1
majd a sabadell tizit hibazott
majd 90+103. percben 4-3
SPANYOL 3. osztaly
azert ahogy a 2. golt bekulsozi a sabadell jatekos. nb1ben nem latsz ilyet
youtu.be/yX-ANQuv490?si=G1DZ5VuBTR4jX2v-
Szerkesztette: YoungZeeZee
1 hónapja
GRAVENBERCH!! Ngumoha assziszt. 🙂
1 hónapja
Ryan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 hónapja
Engem pl jobban érdekel az a döntő, mint a BL-é.azert a konferancia liga donto nem tul szexiSzerintem kifejezetten király döntő lesz
YoungZeeZee
Heisman nádor

1 hónapja
Kovács MLSZ elnök fogd meg a sörömOlyan úgy se leszremelem hoppon maradnak es nem lesz a tv-ben nb1 😀Öltözőn túl:Adok érte 10-et tesó, nehogy szarul járjál 😀 😀 bohócok
Információink szerint a magyar labdarúgó-bajnokságok közvetítési jogaira kiírt pályázatra egyetlen televíziós társaság sem adta be az ajánlatát, mivel az MLSZ továbbra is azt az összeget szeretné megkapni, amelyet tavaly az MTVA fizetett. Ez mintegy 9 milliárd forintot jelent.
Az előminősítést az érdekelt televíziós társaságok ugyan benyújtották, de azóta egyelőre nem történt előrelépés az ügyben.
zacknorb
Pep71
futball duo kft 😀
YoungZeeZee
zacknorb
1 hónapja
Olyan úgy se leszremelem hoppon maradnak es nem lesz a tv-ben nb1 😀Öltözőn túl:Adok érte 10-et tesó, nehogy szarul járjál 😀 😀 bohócok
Információink szerint a magyar labdarúgó-bajnokságok közvetítési jogaira kiírt pályázatra egyetlen televíziós társaság sem adta be az ajánlatát, mivel az MLSZ továbbra is azt az összeget szeretné megkapni, amelyet tavaly az MTVA fizetett. Ez mintegy 9 milliárd forintot jelent.
Az előminősítést az érdekelt televíziós társaságok ugyan benyújtották, de azóta egyelőre nem történt előrelépés az ügyben.
zacknorb
Pep71
futball duo kft 😀
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
1 hónapja
YoungZeeZee
9 838
remelem hoppon maradnak es nem lesz a tv-ben nb1 😀Öltözőn túl:Adok érte 10-et tesó, nehogy szarul járjál 😀 😀 bohócok
zacknorb
Pep71
futball duo kft 😀