Soccer
42 feliratkozó
2 hónapja
igen, inkább a Bayern lett volna itt, jobban díjaztam volna. De nem érdemtelen a PSG jelenléte sem. De hogy ez az Arsenal nyerjen BL-t, azzal nem fogok tudni napirendre térni 😀nem kell a balfaszkofást nézni, ott a szabályAzért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Raider89
Pacho meg lehozza a meccset msjd sárga nélkül, pedig Havertzet már kétszer lehentelte. Tíz ember ellen könnyebb lenne játszani, ha pirosat kapna.
Willie Parker
testről pattan, Nuno Mendest ezért nem küldték le második sárgával a Bayern ellen
Heisman nádor
2 hónapja
Ja béna, de én idén nem egy meccset láttam ahol pld martinezrol ennél kevesebbért fújtak tizit..dehát ez ilyen, múltkor a PSGnek fújtak a Bayern ellen, most nekik nem fújtak be.Azért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Raider89
Pacho meg lehozza a meccset msjd sárga nélkül, pedig Havertzet már kétszer lehentelte. Tíz ember ellen könnyebb lenne játszani, ha pirosat kapna.
Willie Parker

Just Win Baby!
2 hónapja
nem kell a balfaszkofást nézni, ott a szabályAzért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Raider89
Willie Parker
testről pattan, Nuno Mendest ezért nem küldték le második sárgával a Bayern ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Azért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Raider89
2 hónapja
Megint bemondta, hogy Dembele letámadása hasztalan?Fú de ótvar meccs ez. Na majd Szélesi megszakértiVilag szegyene az a pali.
FLZOLI
Stez
2 hónapja
Azért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..

Just Win Baby!
2 hónapja
A pàrizsiak meg esnek-kelnek, fetrengenek.Főleg hogy előtte 1.5 percig végezte el Rizsa a bedobást.kis gci bíró 😀Végre van fasza egy sporinak ezt csinálni, adom, legyen ez trend.
dande2
zacknorb
remontada
Érdekes módon Mendes is gyorsan gyógyult.
2 hónapja
Főleg hogy előtte 1.5 percig végezte el Rizsa a bedobást.kis gci bíró 😀Végre van fasza egy sporinak ezt csinálni, adom, legyen ez trend.
dande2
zacknorb
2 hónapja
Szerintem legyen szabály hogy nem szabad védekezni 😉Vészkapus. 😆
Heisman nádor

Just Win Baby!
2 hónapja
Nagy kár, hogy a Bayern elbaszta a visszavágót.Fú de ótvar meccs ez. Na majd Szélesi megszakértiBudapest sajnos rosszul járt az Arsenal-al. Nem lesz ebből epic BL döntő 😕
FLZOLI
Toto21
Azért a dráma faktor fokozásában a bajorok jók 😊
2 hónapja
Azért kár hogy a Bayern és a PSG egy ágon volt.. az nagy lett volna döntőnek.. vagy egy Bayern barca.vagy PSG Barca, mindegy csak ne ez a gyász és szenvedés..Egyébként a PSG jàtszik mélyen a tudása alatt.
Raider89
Vagy a tudásukat elvesszük, ami szintén egy tudás.
2 hónapja
Szerintem semmi baj az Arsenallal. Bármit megadnék hogy a Real sztárok akarjanak és tudjanak védekezni. Saka fejlődése nagyon megakadt az elmúlt években, ennyi ami negatívat tudok mondani.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Szerintem legyen szabály hogy nem szabad védekezni 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Azért kár hogy a Bayern és a PSG egy ágon volt.. az nagy lett volna döntőnek.. vagy egy Bayern barca.vagy PSG Barca, mindegy csak ne ez a gyász és szenvedés..

Just Win Baby!
2 hónapja
Arteta az uj Mourinho. Ekkora buszozast meg a Chelsea sem tolt a City ellen par eve.Igen,ha kikap az Arsenal, meg majd megy, h mekkora kókler
Stez
2 hónapja
Senki nem várta és ez így jóFú de ótvar meccs ez. Na majd Szélesi megszakértiBudapest sajnos rosszul járt az Arsenal-al. Nem lesz ebből epic BL döntő 😕
FLZOLI
Toto21
2 hónapja
Arteta az uj Mourinho. Ekkora buszozast meg a Chelsea sem tolt a City ellen par eve.
2 hónapja
Fú de ótvar meccs ez. Na majd Szélesi megszakértiBudapest sajnos rosszul járt az Arsenal-al. Nem lesz ebből epic BL döntő 😕
FLZOLI
2 hónapja
Jó kis defenzív meccs, még a nagyobb helyzetek nâlunk is vannak.
2 hónapja
kis gci bíró 😀Végre van fasza egy sporinak ezt csinálni, adom, legyen ez trend.
dande2
2 hónapja
jővőre a nagy sikere való tekintettel LA-ben ismétlés a SoFi-ban. 😀Azért nem egy san franciscói délután 15:00-ás Super Bowl.akkor milan meccset sem nezel ha napkozben toljak?Igen, ilyenekre. De nekem amugy hangulattalan az egesz, az zavar. Napsutesben nincs foci. 🤣Azért szombaton 18:00kor szerintem nem tömeges a munkavégzés. Ha meg vendéglátósok, taxisok, stb akire utalsz, akkor a 21:00 se sokkal jobb.A celkozonseg is elobb ul le 21kor meccsrt nezni, mert 18kor meg pont siman dolgoznak azert paran. Az uefa azt teszi, ami neki jo.Egyenesen irritalo amugy ez a 18 oras meccs. Egyaltalan nincs meg a hangulatom egy barmilyen dontohoz.A célközönség fontos, nem az aki úgyis nézi ha délben van a meccs
Stez
ozibozi
Stez
szaba
Stez
YoungZeeZee
zsomborparrag
2 hónapja
Fú de ótvar meccs ez. Na majd Szélesi megszakérti