Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Huhh, nagyon kellett ez a meglepi W az Elversberg ellen... Nyüvedék Honvéd ellen meg nem igaz, hogy mindig ilyen fosok vagyunk 🤬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Nem tudom, mi történt a csapattal, ma mindenki fogalmatlan.
1 hónapja
Nyers megérkezett a felnőttek közé. Ha kicsit önzőbb vagy pontosabb, ma már 4 gólja lehetne.
1 hónapja
Ez a meccs is azt igazolja nekem, hogy inkább Feczkó maradjon, és a sportigazgató Fórizs húzzon el a szezon után, de mivel ez a Kispest, tuti sajna fordítva lesz...
1 hónapja
Csak ha Steelers drukker az ember. 😀Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!Teljesen jó volt így.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!Teljesen jó volt így.
iktriad
1 hónapja
Ejnye Nyers, ott lehetett volna a mesterhármas! Néha lehetsz egy picit önző!
1 hónapja
Újabb védelmi hiba, bravó!
1 hónapja
Ez a srác nagyon Nyers, és ma nagyon gólerős is.
1 hónapja
Girsiket nem ártott volna szünetben lekapni a pályáról. A jó megmozdulásaira nem lehet ivós játékot alapozni.
1 hónapja
Ez konkrétan elkezdett csalni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Anderson görcsöt kap miután vágott egy szépet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Annyira elElég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Akart esni ha a védő hátralép simán belesérül az esésbe 😂✌️
1 hónapja
Milyen véleményes, sárga és szabadrúgás kifelé.Elég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
nagylaza, főpohárnok
1 hónapja
Elég véleményes tizi volt, kíváncsi lettem volna, mi az ítélet, ha van VAR.Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
iktriad
1 hónapja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Bejött, bár elötte szerencsére mi is rúgtunk egyet.
iktriad
1 hónapja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀1 pozíció van köztük és 3 pont a meccs előtt
Ja és ilyen hangulat sose lesz Felcsúton!
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Forest. Nem a kiesés ellen kellene küzdeni.
Negritis, a vajda
iktriad
1 hónapja
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Newcastle-t mondjuk megoltek a serulesek iden. De ezzel a kerettel meg igy is kb europai kupaert kellene menniuk. Nagyon el lett ketyerintve ott valami.
Negritis, a vajda
1 hónapja
Ez mi?Kádár népe...
1 hónapja
Meglepően jól játszunk eddig. Szóval mindjárt jön a Steelers gól. 😀Ja és ilyen hangulat sose lesz Felcsúton!
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?A Forest. Nem a kiesés ellen kellene küzdeni.
Negritis, a vajda
1 hónapja
vajon a forest vagy a newcastle nagyobb csalódás a szezonban?
1 hónapja
Nakamura rémlett, játszottam talán a FIfa2008-cal a Celtic Glasgow csapatával és onnan maradhatott meg 😊nem igaz. Shunsuke Nakamura már 2006-2009 Celtic-ben volt és 3 bajnoki címet nyert a Celtic-el pl.jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
amúgy a Celticnek valami szerződése van a J League-val? 😊 mióta az eszemet tudom mindig volt japán náluk 😊
NB2
Amikor PL Samaras volt a gólfelelősük, akkor nem volt náluk japán. Szerintem Rodgers első edzősége alatt jöttek be a japók. Nem most volt, de nem is annyira régen.
Edit: tévedtem, Ange hozta a japó inváziót, '21-22-ben. Mondjuk Hatate és Maeda azóta is ott játszik.
slowmotion
Toto21
most megnéztem volt 2, de utána tényleg nagy űr volt, sokáig nem volt, csak most jött sok
1 hónapja
nem igaz. Shunsuke Nakamura már 2006-2009 Celtic-ben volt és 3 bajnoki címet nyert a Celtic-el pl.jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
amúgy a Celticnek valami szerződése van a J League-val? 😊 mióta az eszemet tudom mindig volt japán náluk 😊
NB2
Amikor PL Samaras volt a gólfelelősük, akkor nem volt náluk japán. Szerintem Rodgers első edzősége alatt jöttek be a japók. Nem most volt, de nem is annyira régen.
Edit: tévedtem, Ange hozta a japó inváziót, '21-22-ben. Mondjuk Hatate és Maeda azóta is ott játszik.
slowmotion
1 hónapja
Lesz még egy jó Sixers-Knicks is akkor a Sport TV-n. A New York söpörhet egy W-vel.Tetszik az nso ajánlójának a címe.Lehet én is a Nascart vagy egy jó horrort fogok nézni a Barca-Real helyett
Vasárnapi sportműsor: Honvéd–Vasas és Barcelona–Real Madrid
Első helyen tehát a Honvéd-Vasas, nagyon helyesen.🙂
nagylaza, főpohárnok
KeyG
1 hónapja
jó lenne ha az utolsó fordulóban tényleges döntő lenneÉs hány éves vagy, virágszál?
NB2
Szerkesztette: slowmotion