Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 958 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezt ki kell használni bár inkább itt "bukjunk" mint a BLben
dande2
Gerard Martin says NO

Poloska vagyok.
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Arsenalnak sincs kedve ma
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt ki kell használni bár inkább itt "bukjunk" mint a BLben
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 155 — The Mathematician
de jó hogy nem néztem hanem inkább kipróbáltam a grimcovent

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Jézusom milyen favágás lesz ebben a párharcban a BL-ben. Koke gyereket így a nyugdíjhoz közel úgy istentelenül levasalhatná végre valaki.

Szerkesztette: remontada
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Legalább gyorsan ott az X
1 hónapja
szánalmas bmeg annyira látszott.... egyèrtelmű hogy nem Pinyő tanította őket tolódni 🤦😡😔
1 hónapja
Fura eddig ez a Laliga derby, érzetre egy mindkét csapattól ilyen random funolós edzőmeccs, és ezt az érzetemet kb. percenként megerősítik.
zacknorb
Fura eddig ez a Laliga derby, érzetre egy mindkét csapattól ilyen random funolós edzőmeccs, és ezt az érzetemet kb. percenként megerősítik.
zacknorb
zacknorb
Azon csodálkozom Flick nem rotál ezerrel így hogy kikapott a Real. Ha full kezdőt rak fel akkor meg gyerekek menjünk ki és döntsük el a bajnokságot
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
A 93:40-nél az óráját mutogató Dárdai óriási kép volt.

1 hónapja
Tetves lilák.. egy egyeneset kellett volna belebaszni abba a redvás labdába és jön a mixem. Mocskos szarháziak
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 958 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
muhahaha

1 hónapja
nebassz hogy ez tizi a liláknak 😀😀😀DDDD

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 471 — LIGHTS OUT!
Az isten azt akarja, hogy a Fior bent maradjon. A Verona körbe lőtte a firenzeiek kapuját, egy kapuztak végig, de de Gea mindent is kivédett. Túl oldalon meg egy távoli Fagioli löket talált kapufáról kapuba.

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
Bayern-bónusz
Kampman
Ja, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
zacknorb
Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.
Kampman
Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁
remontada
8 perc hosszabbítást jelzett a bíró, nem véletlenül.
8:30nal született pontban a 3. Gol úgy hogy a hosszabbításban is sok minden történt, többek között egy gol. Nem volt túlzó vagy bonus.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Epic védekezés az MTK-tól

1 hónapja
Benny hill show van ma pár gólnál a mennyeiben
1 hónapja
Akkor ma ki is kaphatunk a matracosoktól 🙂
1 hónapja
Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀
Stez
Tessék. Zete gól
remontada
Jah, Popovics ordito hibaja utan. Jo, hogy Revesz par napja fakadt ki, hogy micsoda felhaborito dolog, hogy Popvics lehetne magyar valogatott is, es az MLSZ nem keresi. 😀
Stez
Mondhatni gólig kijátszották.. csak rossz irányba😁
remontada
azért na, 3. a Zete 😀 igaz, kb 2000 a nézőszám minden meccsen, de ha találsz 2-3 értelmesebb légióst akkor ennyi elég is.
Nyíregyben is a Tijani kb az akire épül az egész. nem is lesz itt jövőre.
a lila kutasok meg a világ összes pénzével meg felvásárolt ex vidissel évek óta kiesés ellen mennek. MB1

Szerkesztette: petey

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 471 — LIGHTS OUT!
Bayern-bónusz
Kampman
A két tini rúgta ráadásul a gólokat. Bishop szöglet után 16oson kívülről egyet jobbal egyet ballal.

1 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mi a faszt kellene kezdeni ezzel a Reallal.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Muricsííí
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Bayern-bónusz
Kampman
zacknorb
Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.
Kampman
Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁
1 hónapja
Bayern-bónusz
Kampman
zacknorb