Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Ezt ki kell használni bár inkább itt "bukjunk" mint a BLbenGerard Martin says NO
dande2
Poloska vagyok.
1 hónapja
Arsenalnak sincs kedve ma
1 hónapja
Ezt ki kell használni bár inkább itt "bukjunk" mint a BLben
1 hónapja
de jó hogy nem néztem hanem inkább kipróbáltam a grimcovent
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Legalább gyorsan ott az X
1 hónapja
szánalmas bmeg annyira látszott.... egyèrtelmű hogy nem Pinyő tanította őket tolódni 🤦😡😔
1 hónapja
Fura eddig ez a Laliga derby, érzetre egy mindkét csapattól ilyen random funolós edzőmeccs, és ezt az érzetemet kb. percenként megerősítik.
zacknorb
Fura eddig ez a Laliga derby, érzetre egy mindkét csapattól ilyen random funolós edzőmeccs, és ezt az érzetemet kb. percenként megerősítik.
zacknorb
Fura eddig ez a Laliga derby, érzetre egy mindkét csapattól ilyen random funolós edzőmeccs, és ezt az érzetemet kb. percenként megerősítik.Azon csodálkozom Flick nem rotál ezerrel így hogy kikapott a Real. Ha full kezdőt rak fel akkor meg gyerekek menjünk ki és döntsük el a bajnokságot
zacknorb
1 hónapja
Tetves lilák.. egy egyeneset kellett volna belebaszni abba a redvás labdába és jön a mixem. Mocskos szarháziak
1 hónapja
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az isten azt akarja, hogy a Fior bent maradjon. A Verona körbe lőtte a firenzeiek kapuját, egy kapuztak végig, de de Gea mindent is kivédett. Túl oldalon meg egy távoli Fagioli löket talált kapufáról kapuba.
1 hónapja
8 perc hosszabbítást jelzett a bíró, nem véletlenül.Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb
Kampman
remontada
8:30nal született pontban a 3. Gol úgy hogy a hosszabbításban is sok minden történt, többek között egy gol. Nem volt túlzó vagy bonus.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Benny hill show van ma pár gólnál a mennyeiben
1 hónapja
Akkor ma ki is kaphatunk a matracosoktól 🙂
1 hónapja
azért na, 3. a Zete 😀 igaz, kb 2000 a nézőszám minden meccsen, de ha találsz 2-3 értelmesebb légióst akkor ennyi elég is.Mondhatni gólig kijátszották.. csak rossz irányba😁Jah, Popovics ordito hibaja utan. Jo, hogy Revesz par napja fakadt ki, hogy micsoda felhaborito dolog, hogy Popvics lehetne magyar valogatott is, es az MLSZ nem keresi. 😀Ez a ZTE-Kisvarda elso felido viszont elmehet majd abba a csomagba, aminek a cime a „vallatni lehetne ezekkel” lenne. Reg lattam ennyire hulladek felidot, pedig elegendo mennyei meccsel talalkozom. 😀Tessék. Zete gól
Stez
remontada
Stez
remontada
Nyíregyben is a Tijani kb az akire épül az egész. nem is lesz itt jövőre.
a lila kutasok meg a világ összes pénzével meg felvásárolt ex vidissel évek óta kiesés ellen mennek. MB1
Szerkesztette: petey
1 hónapja
Bayern-bónuszA két tini rúgta ráadásul a gólokat. Bishop szöglet után 16oson kívülről egyet jobbal egyet ballal.
Kampman
1 hónapja
Mi a faszt kellene kezdeni ezzel a Reallal.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Muricsííí
1 hónapja
Salah’s liverpool career pic.twitter.com/E9xaQ9P9cl
— FB eye (@StillFeechi) April 4, 2026
Poloska vagyok.
1 hónapja
Fordított esetben milyen cirkusz lenne..😁Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb
Kampman
1 hónapja
Én jól jártam ezzel, de pillanatnyi kétségem se volt felőle, hogy ha 105 percig kell vezetni a meccset, hogy nyerjenek, akkor addig ment volna.Bayern-bónuszJa, lőhettek volna egyet az első félidőben is. hogy a mixem se vigyék
Kampman
zacknorb