Soccer

42 feliratkozó

2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Borzasztó BL-döntők vannak mostanában.
Kampman
Majd jövőre Mu-Como 😛😆
Raider89
Liverpool - Győr!!!
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Arteta az uj Mourinho. Ekkora buszozast meg a Chelsea sem tolt a City ellen par eve.
Stez
Igen,ha kikap az Arsenal, meg majd megy, h mekkora kókler
Willie Parker
Szerintem meg csíra dolog azt hibáztatni aki vezet. A világ összes sportját tekintve is.
ozibozi
Szerintem meg ez egy fos sportag lett.

2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 669 — nabege2@yahoo.com
m4-en a szerdai konferencialiga döntő megy 😊
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 969
Azért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..
Raider89
Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Pacho meg lehozza a meccset msjd sárga nélkül, pedig Havertzet már kétszer lehentelte. Tíz ember ellen könnyebb lenne játszani, ha pirosat kapna.
Willie Parker
nem kell a balfaszkofást nézni, ott a szabály
testről pattan, Nuno Mendest ezért nem küldték le második sárgával a Bayern ellen
Heisman nádor
igen, inkább a Bayern lett volna itt, jobban díjaztam volna. De nem érdemtelen a PSG jelenléte sem. De hogy ez az Arsenal nyerjen BL-t, azzal nem fogok tudni napirendre térni 😀
shagi0206
És ki akadályozta meg a fricceket, hogy lezárják a grúz meg a néger gyerekek előtt a székeket, hogy ne kedvükre rohangálhassanak ott mint most Ahogy nem is rohangálnak?
Ő döntésük volt

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 719 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem lesz itt semmi eldöcögnek így max az arsenyál talál mèg 1t....
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 963
Ha valaki nem birná tovább nézni ezt a stratégiai sakkjátszmát, élő darts megy a Max4-en. 😀
iktriad
0-24 kandalló tüzet nézni is izgalmasabb, mint Arsenal meccset 😀
Toto21
Kapcsoljak a Kandalló TV-re? Komolyan van ilyen adó, aki nem tudná.
iktriad
A Hír Tv-s műsorszünetes űrképeket nem überelheti.
2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 172 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Roma is tud ilyen színvonalon játszani 😆
2 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 973 — C-lver'N'Blacc
Kampman
Majd jövőre Mu-Como 😛😆

Just Win Baby!
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 502 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha valaki nem birná tovább nézni ezt a stratégiai sakkjátszmát, élő darts megy a Max4-en. 😀
iktriad
Toto21
Kapcsoljak a Kandalló TV-re? Komolyan van ilyen adó, aki nem tudná.
2 hónapja
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 959
iktriad

Szerkesztette: Toto21
2 hónapja
Baromi rosszul viseli a kamera ezt a csúnya egyen zakót...
nagir
Tuti Turul
2 hónapja
Eddig egy jó beadás nem volt😅
zacknorb
Doue nem most törte meg ezt a csodát 😆😆

Just Win Baby!
2 hónapja
Arteta az uj Mourinho. Ekkora buszozast meg a Chelsea sem tolt a City ellen par eve.
Stez
Willie Parker
Szerintem meg csíra dolog azt hibáztatni aki vezet. A világ összes sportját tekintve is.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Eddig egy jó beadás nem volt😅
2 hónapja
Kell majd bedobásokra is egy 8 másodperces szabály, amit akkurátusan mutat a bíró a kezével.
2 hónapja
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 148 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Azért ha azt a full kezezest megadják és tizi, akkor más a meccs 1-1nel.. de ha oregapam hintalo lenne..
Raider89
Béna tizi lett volna, ilyen balfaszkodásért azért ne jutalmazzunk már senkit, de tudtam, h előjön.
Pacho meg lehozza a meccset msjd sárga nélkül, pedig Havertzet már kétszer lehentelte. Tíz ember ellen könnyebb lenne játszani, ha pirosat kapna.
Willie Parker
testről pattan, Nuno Mendest ezért nem küldték le második sárgával a Bayern ellen
Heisman nádor
De Davies meg erre kapott tizit xdd
Amúgy átolvasva a szabályt ez a szoki szürkezónás cucc, ráadásul itt a kéz sem mozdult a laszti felé.
Trossardé meg nem növelte természetellenesen a testfelületet.
zacknorb
Jól döntött a bíró, mert egyiknél sem reklamáltak a párizsiak. Az mindent elmond
Willie Parker
A másodiknál elég biztos vagyok benne, hogy volt reklamáció.
2 hónapja
Stez
Willie Parker
Aligha fog menni, amikor most nyert Premier League-et.
Stez
Nem úgy értettem, hanem ha támadnánk, kapnànk ötöt a jobbtól, itt is röhögne rajta mindenki.
Ő meg nyerni szeretne, s szte ez a jobb taktika.
Willie Parker
Nem tudom ha akarna, ez az Arsenal simán végig mehetne kontrakkal.. 3 gyors játékos elől, van 2 jó szervező kp.

Just Win Baby!
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 102
Stez
Willie Parker
Stez
Nem úgy értettem, hanem ha támadnánk, kapnànk ötöt a jobbtól, itt is röhögne rajta mindenki.
Ő meg nyerni szeretne, s szte ez a jobb taktika.
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 102
Raider89
Willie Parker
Heisman nádor
Amúgy átolvasva a szabályt ez a szoki szürkezónás cucc, ráadásul itt a kéz sem mozdult a laszti felé.
zacknorb
Jól döntött a bíró, mert egyiknél sem reklamáltak a párizsiak. Az mindent elmond
2 hónapja
Ha ezt lehúzza így az Arsenal megtapsolom őket, megérdemlik, de ha a PSG visszajön akkor nevetni fogok.

Just Win Baby!
2 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 699 — Bla, bla, bla
Baromi rosszul viseli a kamera ezt a csúnya egyen zakót...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Willie Parker

2 hónapja
Raider89
Willie Parker
Heisman nádor