Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Nem mellesleg hatalmasat fordított a Loki.de jófej volt a spori Loki meccsen.. mennek üres kapura a hazaiak és lefújjaElmagyarázta mindkét csapatkapitánynak a szöglet előtt hogy bármi történik is, le fogja fújni, mondják meg a többieknek is.
remontada
Leokézták.
Mikor meg lefújta, anyáztak😂
JC6 (Mr. Miele)
Nagy média nyilvánossággal megjelent meccs előtt az új tulaj a szurkolói zónában, pacsizott az emberekkel, a 20. percben pedig már 0-2. Micsoda bemutatkozás a csapat részéről. Aztán sikerült váltani a második félidőben és fordítottak.
1 hónapja
de jófej volt a spori Loki meccsen.. mennek üres kapura a hazaiak és lefújjaElmagyarázta mindkét csapatkapitánynak a szöglet előtt hogy bármi történik is, le fogja fújni, mondják meg a többieknek is.
remontada
Leokézták.
Mikor meg lefújta, anyáztak😂
1 hónapja
de jófej volt a spori Loki meccsen.. mennek üres kapura a hazaiak és lefújja
1 hónapja
Immobile kezd a Bolognában ma, szent ég, vannak gondok ott is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Lol, megjött Colley, erre Bokros Szili tol egy career game-et.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Most miért kell lebuktatni az embert@warr_b figyelmébe:plottwist, a kongói szuper szurkoló maga Warrb
telex.hu/eszkombajn/2026/01/24/kongo-szobor-szurkolo-foci-michel-nkuka-mboladinga-patrice-lumumba
Löfli
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
@warr_b figyelmébe:plottwist, a kongói szuper szurkoló maga Warrb
telex.hu/eszkombajn/2026/01/24/kongo-szobor-szurkolo-foci-michel-nkuka-mboladinga-patrice-lumumba
Löfli
1 hónapja
@warr_b figyelmébe:telex.hu/eszkombajn/2026/01/24/kongo-szobor-szurkolo-foci-michel-nkuka-mboladinga-patrice-lumumba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Eleve mi a fasznak kellett sárgát csinálnia Gravenberchnek, semmit nem tudott volna csinálni a gyerek a labdával, mire bedobná, már le is fújta a bíró. Erre könyvelés, mindenki is felér, lehet hosszú bedobás, plusz fél perc, másik oldalon kimegy, és bedobás előtt nem fogja lefújni a bíró.
1 hónapja
térd? nah, ma is tanultam valamit, thx 😀Combbal hazaadás az nem hazaadás? 😀fej, mell, térd nem számít, gondolom a combját térdnek vették.. 😀
bogjosi
viszont az utolsó bedobás totál szabálytalan volt, Hill lába egyértelműen rálógott a vonalra, nem is kicsit, de hát a szögletnél sem veszik komolyan a szabályt, plusz a bedobásoknál hagyják azt is, hogy 5-10 méterekkel a valós helytől végezzék el..
Pep71
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Varga Barnabás kapta valamiért a legmagasabb pontot pár oldal komputer értékelésekor.
1 hónapja
Combbal hazaadás az nem hazaadás? 😀fej, mell, térd nem számít, gondolom a combját térdnek vették.. 😀
bogjosi
viszont az utolsó bedobás totál szabálytalan volt, Hill lába egyértelműen rálógott a vonalra, nem is kicsit, de hát a szögletnél sem veszik komolyan a szabályt, plusz a bedobásoknál hagyják azt is, hogy 5-10 méterekkel a valós helytől végezzék el..
1 hónapja
Megérdemeltük. Jöjjön Alonso.Most már nekem is elegem van a hollandból, jöjjön Xabi. Úgy is az a menő, ha spanyol trénered van a PL-be. Behoztuk a divatba ezt is 2004ben
Mikey

Liverpool Fc
1 hónapja
Megérdemeltük. Jöjjön Alonso.
1 hónapja
Magyar valogatott meccseket neznek eskuszom..
1 hónapja
vicc ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Miért akarunk megint gólvonalig sétálni a labdával?!gondolom hogy ne legyen blokkolva, de az is meh
Mikey
1 hónapja
Miért akarunk megint gólvonalig sétálni a labdával?!
1 hónapja
szerintem nem, csak Wirtz-Salah-Rio egyszerre sok mivel 1 labda vanA Kisgyereknek egyenlőre még sok ha 20 perceknél többet játszikWirtzet azt hittem már lecserélte, úgy el volt tűnve megintRio nagyon rácsavarodik a labdára az sokat elvesz tőle
ozibozi
mondjuk a bírók jó balfaszok hogy nem látták a szögletet
Negritis, a vajda
ozibozi
1 hónapja
Combbal hazaadás az nem hazaadás? 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
A Kisgyereknek egyenlőre még sok ha 20 perceknél többet játszikWirtzet azt hittem már lecserélte, úgy el volt tűnve megintRio nagyon rácsavarodik a labdára az sokat elvesz tőle
ozibozi
Negritis, a vajda
1 hónapja
Wirtzet azt hittem már lecserélte, úgy el volt tűnve megintRio nagyon rácsavarodik a labdára az sokat elvesz tőle
ozibozi
1 hónapja
Wirtzet azt hittem már lecserélte, úgy el volt tűnve megint
1 hónapja
Inkabb legyen akkor 2:2😀Alex gólpassz Szobónak nem jó?No Szobo No partyAlex gyoztes gol jon
remontada
JéBé
remontada
1 hónapja
nem gondoltam volna hogy becseréli Tóthot ilyen helyzetben.