Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Hozzáteszem, ha Arteta jövőre is ezt az ocsmány támadójátékot hozza, én kirúgnám.Kivéve, ha 2 BL +2 PL győzelmet hozna.
1 hónapja
Én sem hiszek benne.Semmivel se tévednek többet az Arsenalnak, mint bármelyik győztes csapatnak bármelyik bajnokságban. Viszont én még mindig nem hiszem el, hogy bajnokok lesznek, mert ma is iszonyat görcsös volt a csapat.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Amúgy szerinted miért csal mindenki a javunkra?
Matthew99
Calciopoli?
Akkor sokkal több ponttal kéne mennünk.
Nem láttam minden MC meccset, de eddig ők voltak a sporik kedvencei, mi változhatott? Megunta a liga Guardiola egyeduralmát?
Willie Parker
Matthew99
Csak akkor működik, ha wgy meccsen sem kapunk gólt, beleértve a BL döntőt is.
1 hónapja
A következő tíz év mindegyikében mínusz 20 pontról indulnak.Száztizenöt. És már tényleg nem fognak mit tenni. Vegyék el a címeket? Olyat szerintem a Liverpool sem akarna. Pedig ugye ezen múlt pl. Gerrard bajnoki címe.Amúgy nem az volt, h a 150!!! vádpontos dologban már kellene lennie ìtéletnek?Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Szerintem biztos mi is kaptunk és szereztünk már szabálytalan gólt, meg vettek is el jogtalanul.
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
Foldesi26
Vagy 20 év múlva azt mondják, h minden szabálytalan volt, de már nem tudunk mit tenni?
Willie Parker
slowmotion
Mindegy melyik ligában.
1 hónapja
Semmivel se tévednek többet az Arsenalnak, mint bármelyik győztes csapatnak bármelyik bajnokságban. Viszont én még mindig nem hiszem el, hogy bajnokok lesznek, mert ma is iszonyat görcsös volt a csapat.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Amúgy szerinted miért csal mindenki a javunkra?
Matthew99
Calciopoli?
Nem láttam minden MC meccset, de eddig ők voltak a sporik kedvencei, mi változhatott? Megunta a liga Guardiola egyeduralmát?
Willie Parker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Száztizenöt. És már tényleg nem fognak mit tenni. Vegyék el a címeket? Olyat szerintem a Liverpool sem akarna. Pedig ugye ezen múlt pl. Gerrard bajnoki címe.Amúgy nem az volt, h a 150!!! vádpontos dologban már kellene lennie ìtéletnek?Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Szerintem biztos mi is kaptunk és szereztünk már szabálytalan gólt, meg vettek is el jogtalanul.
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
Foldesi26
Vagy 20 év múlva azt mondják, h minden szabálytalan volt, de már nem tudunk mit tenni?
Willie Parker
1 hónapja
Sosem fogjak azt mondani, mert nem merik legyalulni a Cityt. Mivel akkor visszamenoleg fel kellene forgatni minden eredmenyuket, mindenhol. Egy szaros Chelsea-t sem mertek, kaptak ket ev atig kizarast kb meg penzbuntetest, aztan ennyi, boldogan elnek, mint hal a vizben, es ok kis halak a Cityhez kepest.Amúgy nem az volt, h a 150!!! vádpontos dologban már kellene lennie ìtéletnek?Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
Foldesi26
Willie Parker
1 hónapja
egyik csapatnak se kéne nyerni. Az a nagyobb baj, hogy nem a United nyert. De ott mi vagyunk a ludasok, mert sokáig próbálkoztunk Amorim-al. 😕Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
Foldesi26
Olajosoknál remélem Guardiola visszavonul és összeomlik a kártyavár. De akkor inkább már ők nyerjenek akik fociznak, mint az antifoci angol megtestesítője ( bár a Leeds is közel áll hozzá).
1 hónapja
Amúgy nem az volt, h a 150!!! vádpontos dologban már kellene lennie ìtéletnek?Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
Foldesi26
1 hónapja
Jajj meg menjunk mar ezekkel a picsaba, amikor az elmult 10 evben kb 100-szor szopatta le az arsenalt a biro es kozben az egesz futball tortenelem legundoritobb csapata ellen kuzdunk a bajnoki cimert, akiket kb 5 eve kellett volna kizarni a PL-bol… De tenyleg nyerjenek az olajosok, az a foci megdicsoulese lenne basszameg.Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Mint minden csapatnàl.
Willie Parker
1 hónapja
Rúgtak volna rendes gólt pl Manu Fernandez.Akkor nezd meg tobb szogbol majd, mert eleg kemenyen ratoltak a tamadot a kapusra. En nekem tok mindegy, ki lesz a bajnok, az Arsenallal sincs bajom, de azert annak nem orulok, hogy a WHU ilyen fontos helyzetben, a kieses elol menekulve ilyen szituval bukik pontot.Èn nem làttam, h rányomja annyira Trossard, Pablo mozdulata a kaputól visszafelé irányult, hiszen a bal karral nem tudott közbeavatkozni a kapus. Ilyenkor Trossnak hátrafelé kéne rántania a támadót. Amúgy ő pont egy az egyben volt, nem darálóban, az mögöttük történt.ez az Arsenal taktika. Ha ők végeznek szögletet akkor az ellenfél kapusára lökik a játékosokat, vagy az ellenfél kapus lábára állnak rá. Ha ő ellenük akkor a saját kapusukhoz szorítják, ezért szabadrúgás kifele. Undorító találmány... Sose fogom elismerni Arteta-t bármit is fog nyerni... Sunyi és alattomos taktika az idei évre, ahogy sok Arsenal játékos is. Na mind1. Hamarosan vége a szezonnak legalább.Szerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Biztos kaptunk mi is érdekes tizit, de ez túlment a határon
Willie Parker
Stez
Remélem a PL bevezet valami értelmes szabályozást erre jövőre.
Toto21
Willie Parker
Stez
Ott volt a ziccer.
Amúgy eleve a WH kapus berepülése is megtolta a párost.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Amúgy szerinted miért csal mindenki a javunkra?
Matthew99
Calciopoli?
1 hónapja
Akkor nezd meg tobb szogbol majd, mert eleg kemenyen ratoltak a tamadot a kapusra. En nekem tok mindegy, ki lesz a bajnok, az Arsenallal sincs bajom, de azert annak nem orulok, hogy a WHU ilyen fontos helyzetben, a kieses elol menekulve ilyen szituval bukik pontot.Èn nem làttam, h rányomja annyira Trossard, Pablo mozdulata a kaputól visszafelé irányult, hiszen a bal karral nem tudott közbeavatkozni a kapus. Ilyenkor Trossnak hátrafelé kéne rántania a támadót. Amúgy ő pont egy az egyben volt, nem darálóban, az mögöttük történt.ez az Arsenal taktika. Ha ők végeznek szögletet akkor az ellenfél kapusára lökik a játékosokat, vagy az ellenfél kapus lábára állnak rá. Ha ő ellenük akkor a saját kapusukhoz szorítják, ezért szabadrúgás kifele. Undorító találmány... Sose fogom elismerni Arteta-t bármit is fog nyerni... Sunyi és alattomos taktika az idei évre, ahogy sok Arsenal játékos is. Na mind1. Hamarosan vége a szezonnak legalább.Szerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
Toto21
Willie Parker
1 hónapja
Trossard nem rángatta, tartotta.Szoval nezzuk meg azt a mozdulatot (ami tovabbra sem volt ott szerintem), de azt ne, ahogy Rice meg Trossard is rangatja az emberet vegig. 🙂Volt egy markoló mozdulat, nézd meg a zöld meztSzerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
Willie Parker
Ez egyoldalu. Ha ugyanezt nem kapna meg az Arsenal ilyen fontos szituban, szerintem lenne felhaborodas. Pont ennyire volt ez igy tiszta.
Stez
Rice valóban àtölelte talán Mavropanost, az lehetett volna tizi, nem szólnék ha befújják, de sztem ott sem volt szokatlanul nagy kontakt. Ennyi erővel Gyökerest meg lerántották a szöglet előtt, onnan indult minden.
1 hónapja
Èn nem làttam, h rányomja annyira Trossard, Pablo mozdulata a kaputól visszafelé irányult, hiszen a bal karral nem tudott közbeavatkozni a kapus. Ilyenkor Trossnak hátrafelé kéne rántania a támadót. Amúgy ő pont egy az egyben volt, nem darálóban, az mögöttük történt.ez az Arsenal taktika. Ha ők végeznek szögletet akkor az ellenfél kapusára lökik a játékosokat, vagy az ellenfél kapus lábára állnak rá. Ha ő ellenük akkor a saját kapusukhoz szorítják, ezért szabadrúgás kifele. Undorító találmány... Sose fogom elismerni Arteta-t bármit is fog nyerni... Sunyi és alattomos taktika az idei évre, ahogy sok Arsenal játékos is. Na mind1. Hamarosan vége a szezonnak legalább.Szerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
Toto21
1 hónapja
Szoval nezzuk meg azt a mozdulatot (ami tovabbra sem volt ott szerintem), de azt ne, ahogy Rice meg Trossard is rangatja az emberet vegig. 🙂Volt egy markoló mozdulat, nézd meg a zöld meztSzerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
Willie Parker
Ez egyoldalu. Ha ugyanezt nem kapna meg az Arsenal ilyen fontos szituban, szerintem lenne felhaborodas. Pont ennyire volt ez igy tiszta.
1 hónapja
Bundásban parázs utolsó forduló lesz. 3 csapat közül egy játszhat a rájátszásért a bennmaradásért. 😊Ráadásul StPauli-Wolfsburg az egyik meccs
Toto21
1 hónapja
ez az Arsenal taktika. Ha ők végeznek szögletet akkor az ellenfél kapusára lökik a játékosokat, vagy az ellenfél kapus lábára állnak rá. Ha ő ellenük akkor a saját kapusukhoz szorítják, ezért szabadrúgás kifele. Undorító találmány... Sose fogom elismerni Arteta-t bármit is fog nyerni... Sunyi és alattomos taktika az idei évre, ahogy sok Arsenal játékos is. Na mind1. Hamarosan vége a szezonnak legalább.Szerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
1 hónapja
Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.Figyu, megnézte a VAR, kiment a spori, ìgy döntött.
Matthew99
Mint minden csapatnàl.
1 hónapja
Én el fogom viselni, ha az Arsenal elsőként a történelemben győz csalással.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
Volt egy markoló mozdulat, nézd meg a zöld meztSzerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Stez
1 hónapja
Nope, Pablo bal kézzel elràntja Raya bal karját, ezért tud egy kézzel a labdához érni. Ki is volt merevìtveMondjuk itt Pablo elrántja Raya kezét, ezért nem tudja lehúzni.Soha nem tudom megérteni, hogy egy konkrét videót hogy lehet másféleképpen nézni, mint ami megörtént.
Önmagában a kapus repülése nem lett vna gond.
Pabloval szemben nem volt fault, Rice viszont fogta a másik ember derekát.
Willie Parker
Raya tökéletesen elérte a labdát, a védő max a felugrásban akadályozta, ha valamiben. Azért nem tudta megfogni a labdát, mert a) a West Ham berepülő kapus megzavarta, és nem látott tőle, b) már kezdte eladni a szabálytalanságot.
Proxyi
1 hónapja
Szerintem meg nem. Ket vagy harom Arsenal-jatekos csephadarojaban volt a tamado, es ranyomtak a kapusra, mikozben o ugrani akart. Egyaltalan semmit sem befolyasolt a keze szerintem, raadasul nem o rakta oda tovabbra sem, hanem odanyomta a vedo Rayahoz konkretan. Es ahogy elottem irtak, amugy a kapus nem azert nem kapta el a labdat, mert ott volt a kez, hanem azert, mert az elotte felugro masik kapus megzavarta.Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez
Willie Parker
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
egyértelmű Arsenal-tól idén jó pár gólt el kellett volna venni. Kezdve a United ellenivel, de hát ez egy ilyen év...Egyébként remèlem, h megváltozik a felfogás jövőre.
Toto21
Amúgy a City egy csomó gólt szerez, amikor Haaland elrántja a védőt v kibillenti felugrásnál, aztán sose vették még el.
1 hónapja
Proxyi
195
Mondjuk itt Pablo elrántja Raya kezét, ezért nem tudja lehúzni.Soha nem tudom megérteni, hogy egy konkrét videót hogy lehet másféleképpen nézni, mint ami megörtént.
Önmagában a kapus repülése nem lett vna gond.
Pabloval szemben nem volt fault, Rice viszont fogta a másik ember derekát.
Willie Parker
Raya tökéletesen elérte a labdát, a védő max a felugrásban akadályozta, ha valamiben. Azért nem tudta megfogni a labdát, mert a) a West Ham berepülő kapus megzavarta, és nem látott tőle, b) már kezdte eladni a szabálytalanságot.
1 hónapja
Rigged.Teljesen jó döntés volt.
Stez