Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Bevillannak emlékek BL döntőről meg angol szurkolorol... Amikor kiszoptunk a Barcatol BL döntőben, utána beindultunk a városba haverokkal, morrisonsbol kibasztak olyan gatya voltam.. aztán ott lespanoltam angol utd szurkolókkal, ittunk meg ilyenek, ordibaltuk a körúton hogy glory glory...aztán elkezdtek kirakatokat betörni meg hooligankodni.. akkor inkább hazamentem 😆😆 de ott atereztem mi az az angol football "szurkolás". Remélem nem lesz egész Bp szarrá torve azért 😆

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 314 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fiam, aki ugye Arsenal drukker már ősszel áhítozott a budapesti döntő BL jegyről, már akkor mondtam, hogy esélytelen, pedig lehet lennének kapcsolatok.....így egy kicsit még jobban fáj most a szíve, de ha nyernek talán nem bánja majd...nekem sajna szintén b2b érdektelen döntő....a PSG-t nagyon nem bírom, viszont Spurs drukkerként....(max a fiam miatt)
1 hónapja
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana
csebi
Lothar a szakértő..mr varazsgomb

Just Win Baby!
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 932 — Lucas Scott
Őszintén szólva mikor ma olvastam h Lothar megjósolta h a Bayern tovabbmegy akkor tudtam h esélyünk nem lesz. Az a csávó egy Fradi-Újpesten is lila győzelmet mondana

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
JC6 (Mr. Miele)
Jó lesz hazajönni melóból, majdnem a puskasnal lakok... 😆

Just Win Baby!
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 263
Jegyeket sem fogják tudni eladni? Annyi angol meg francia megkeresés jött, hogy 3 puskást megtöltenének 😀
Az összes lakásunk kiment tegnap és ma, 5x-ös árakon, embertelen mi lesz a városban..
1 hónapja
Azt hittem a tavalyi PSG - Inter Bl döntő után érdektelenebb BL döntő már nem lesz. Idénre sikerült egy rosszabbat összehozni.
Toto21
Jó lesz az, 0-0 büntetőkkel meg makol vki..
Raider89
Bezzeg egy jó Atletico-Bayern döntő 😂
ozibozi
Azért az atletikonak idén elég sok sok gólos meccse volt, büdös turho parasztok általában de ha akarnak tudnak..
Raider89
Jaja, az arsenalnak tenyleg nem voltak, mondjuk a nagy bayernt 3–1el kuldtek haza, alapszakaszban meg 4-0-al az atleticot.

Szarul hangzik, hogy az elmult ket ev legjobb csapata (psg) es europa legjobban vedekezo csapata (amugy PL listavezeto) jatsza a dontot, legrosszabb matchup, jegyeket sem fogjak tudni eladni.
Foldesi26
Nem vitatkozok ezekkel, nem tisztem alaasni egyik csapatot sem, elismerem ezeket, de én örültem volna más kimenetelnek. De bárki fog nyerni gratulálni fogok mert megérdemli, az tény.

Just Win Baby!
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 720
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Egy ilyen szezon után mégsem ő lesz az aranylabdás, max ha angolok nyerik a VBt
csebi
Mindenki tudja Messi kapja
remontada
Lehet még idén is nyer annyit mint Kane szegény
ozibozi
Nem hiszem H mls-t behuzzak.. és az argokban sem érzem idén.
Raider89
Nem vlsz, de lehetséges
1 hónapja
Foldesi26 New England Patriots 352
Azt hittem a tavalyi PSG - Inter Bl döntő után érdektelenebb BL döntő már nem lesz. Idénre sikerült egy rosszabbat összehozni.
Toto21
Jó lesz az, 0-0 büntetőkkel meg makol vki..
Raider89
Bezzeg egy jó Atletico-Bayern döntő 😂
ozibozi
Azért az atletikonak idén elég sok sok gólos meccse volt, büdös turho parasztok általában de ha akarnak tudnak..
Raider89
Jaja, az arsenalnak tenyleg nem voltak, mondjuk a nagy bayernt 3–1el kuldtek haza, alapszakaszban meg 4-0-al az atleticot.

Szarul hangzik, hogy az elmult ket ev legjobb csapata (psg) es europa legjobban vedekezo csapata (amugy PL listavezeto) jatsza a dontot, legrosszabb matchup, jegyeket sem fogjak tudni eladni.
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
C. Ronaldonak volt 15, 16, 17 is.
Őszentsége Sobri Jóska
És ő nyert is mellé
ozibozi
Jó de O a goat, le kell szopni...
Raider89
Nem kötelező, meg lehet dönteni ezeket a rekordokat is, biztos lesz majd olyan aki annyira tehetséges és sikeres lesz mint ő, vagy Messi. Csak azok más kategóriák mint akik itt próbálkoztak.😂
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
csebi
remontada
ozibozi
Nem hiszem H mls-t behuzzak.. és az argokban sem érzem idén.

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
csebi
remontada
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
És ő nyert is mellé
ozibozi
Jó de O a goat, le kell szopni...

Just Win Baby!
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
És ő nyert is mellé
1 hónapja
Amúgy ha idén valakinek kijarna akkor az tényleg Kane.. de amilyen nyomorekok az angolok.. nem is folytatom.

Just Win Baby!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 320 — #NoStress
Toto21
Mondjuk ezt minden évben beírja valaki az éppen aktuális döntő előtt 😀, nyilván ha kiesnek a kedvelt csapataim én is így érzek.

Kár azért a meg nem adott tiziért.
eaglesmcnabb
Én 3 európai klubcsapatnak drukkolok, nemhogy kiesnek, be se jutottak az elmúlt 40 évben. És még bajnokságot se nyertek soha. Ehhez kell attitűd.

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 986 — "Montoya por favor!"
Toto21
Mondjuk ezt minden évben beírja valaki az éppen aktuális döntő előtt 😀, nyilván ha kiesnek a kedvelt csapataim én is így érzek.

eaglesmcnabb
a borzalmas Super Bowlokról ne is beszéljünk!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 582
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
csebi
1 hónapja
Toto21

eaglesmcnabb
Ezt cáfolom Unitedeskent, mi az a BL? 😆

Just Win Baby!
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
csebi
Vagyis nem ő lesz.
Hogy nyernének az angolok VB-t?

1 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 443 — je suis poloska
Toto21

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo

1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Az évkönyvekben majd jól mutat
1 hónapja
Grat a Párizsnak, megérdemelték, épp ennyivel jobbak voltak