NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
60
16
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
14
10
22:05
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elég szubjektív dolgok úgyhogy belemenni nem érdemes, ettől függetlenül simán lehet sikeres meg szurkolunk is mindig jó ha a korosztályunkból megmutatja valaki, csak elég erősen meglepne mindenkit 😊Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
Kifejezetten élmény volt őt hallgatni.
www.youtube.com/live/-UOq0hOmnnI
ervinator
- JC6
a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
dr0725
ervinator
több mint 1 éve
Én nem ismerem személyesen, de azért az érdekelne, hogy a társaságodból miből szűrték le, hogy nincs köze a profi labdarúgáshoz. Amit prezentált, az elég ígéretesnek tűnt, szóval tényleg érdekel.Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
a srác profi gondolkodású, egyelőre nekem túl szép, hogy igaz legyen, de én sokkal bizakodóbb vagyok egy ilyen kinevezés kapcsán, mintha egy helyi Hajnal Tamás, Kovács Zoltán, Sallói István kerülne a csapat élére.
törölt kristof
dr0725
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Társaságomból többen ismerik, nem akarom rombolni a hangulatot, de full kapufa a srác soha, sem értette senki, hogy sikerült így helyezkednie, hogy bármi köze legyen a profi labdarúgáshoz nemhogy egy sportigazgatói szék 😀2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
törölt kristof
több mint 1 éve
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto.Helyesbített.
Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
A Lokinak talán nem kellett volna visszahoznia a 2000-es évek elejének a mezeit.
2001-ben végeztek kieső helyen és csak azért maradtak bent, mert a BKV Előre inkább nem indult.
több mint 1 éve
Debrecen - Eto meccs, 0:0-nál rúg egy gólt az Eto. Riporter: "egyenlít a győr, a debreceniek alig 1 percig élvezhették a vezetést"
Ez mit néz? Azóta se helyesbített...
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
rebrov interju borbolacbenceez milyen kerdes?
Mit gondol, ha nincs a kiállítás, akkor is nyert volna a Ferencváros?
😆
vicc
több mint 1 éve
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳Jajj láttam, sajnáltam is őket, annyi szimpatikus játékosuk van, nagyon rosszul érint ha kikapnaaak! 😀😀😀
warr_b
több mint 1 éve
Mi folyik itt Marseille-ben? 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕Nincs szerencséje a Jagermeister FC-nek, fszmba
zacknorb
több mint 1 éve
Szabó Levente ma gólpassz, aztán valszeg kényszerű csere 😕
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Valamikor valamelyik sportágban biztosan 😄BAJNOKOK LESZÜNK !!!!2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
törölt kristof
Sixo
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
BAJNOKOK LESZÜNK !!!!2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
törölt kristof
több mint 1 éve
2024-ben azért már messze nem ez legfontosabb, európai és amerikai fociban is egyre több példát látni, hogy milyen pozitívumokkal járhat egy új, fiatal erőnek lehetőséget adni.Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
magyarorszagon teljesen mindegy. amig ez egy NER-es belso FM liga addig mindegy ki iranyit hol. sot rosszabb is, mert ha nyomsz egy belso fm ligat ott nem lesznek elore fix eredmenyek. itt siman megvannak.nemtom eldönteni hogy szarkazmus vagy tényleg vki kompetens került egy magyar klub élére 😊Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
nemtom eldönteni hogy szarkazmus vagy tényleg vki kompetens került egy magyar klub élére 😊Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
- JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Diósgyőr új sportigazgatója.Az önéletrajza is magáért beszél.
ervinator
több mint 1 éve
Diósgyőr új sportigazgatója.Kifejezetten élmény volt őt hallgatni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Tegnap is ez történt.de a masik peldamnal pl nincs 11-es mert nem a 16-oson belul tortent szabalytalansag.a gol vonal mogotti resz nem resze annak. igy csak sima sarga vagy piros oszt szevasz.Előbbi.utobbinal mi van? jatekvezetoi labda? vagy megy tovabb a jatek?JC eleg sokaig jutottal fociban, ez alap lenne.Igen. Sőt, ha már lefújta a játékvezető a meccset, akkor is adhat piros lapot (csere)játékosnak, edzőnek, akár öltözőfolyosón történt esetért. A jegyzőkönyvbe beírja, a fegyelmi bizottság megtárgyalja és ugyanúgy el lehet tiltani X meccsre a kiállított személyt, mintha rendes játékidőben történt volna, amikor a labda játékban volt.Ha pályán kívül vágom pofán, mikor nincs játékban a labda, akkor is piros?Igen. Ennyi erővel ha kimegy a labda pofán lehetne vágni bkitAmikor a labda már rég kint van, akkor minek nézik vissza a faltot?Miért ne néznék? Piros lap szempontjából mindegy, hol történt.
- JC6
ervinator
csebi
- JC6
erba09
amugy voltak trukkos kerdesek anno vizsganal
mi van ha a jatekost a vedo a sajat kapujaban rugja le, szovala golvonal mogott vagy mivan ha a golba tarto labdat egy macska megallitja
YoungZeeZee
csebi
Nemes samu09
YoungZeeZee
Tizi nem volt, csak piros, mert az alapvonalon kívül történt az eset.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
de ez egy nagyon regi szabaly.20eves biztos h vanFigyu, én már csak egy kis klub elnöke vagyok, elszotyizgatok vasárnaponként a kispad mellett meg jókat röhögök. Már annyi szabály megváltozott hogy leszarom az egészet😃😃JC eleg sokaig jutottal fociban, ez alap lenne.Igen. Sőt, ha már lefújta a játékvezető a meccset, akkor is adhat piros lapot (csere)játékosnak, edzőnek, akár öltözőfolyosón történt esetért. A jegyzőkönyvbe beírja, a fegyelmi bizottság megtárgyalja és ugyanúgy el lehet tiltani X meccsre a kiállított személyt, mintha rendes játékidőben történt volna, amikor a labda játékban volt.Ha pályán kívül vágom pofán, mikor nincs játékban a labda, akkor is piros?Igen. Ennyi erővel ha kimegy a labda pofán lehetne vágni bkitAmikor a labda már rég kint van, akkor minek nézik vissza a faltot?Miért ne néznék? Piros lap szempontjából mindegy, hol történt.
- JC6
ervinator
csebi
- JC6
erba09
mi van ha a jatekost a vedo a sajat kapujaban rugja le, szovala golvonal mogott vagy mivan ha a golba tarto labdat egy macska megallitja
YoungZeeZee
- JC6
több mint 1 éve
Figyu, én már csak egy kis klub elnöke vagyok, elszotyizgatok vasárnaponként a kispad mellett meg jókat röhögök. Már annyi szabály megváltozott hogy leszarom az egészet😃😃JC eleg sokaig jutottal fociban, ez alap lenne.Igen. Sőt, ha már lefújta a játékvezető a meccset, akkor is adhat piros lapot (csere)játékosnak, edzőnek, akár öltözőfolyosón történt esetért. A jegyzőkönyvbe beírja, a fegyelmi bizottság megtárgyalja és ugyanúgy el lehet tiltani X meccsre a kiállított személyt, mintha rendes játékidőben történt volna, amikor a labda játékban volt.Ha pályán kívül vágom pofán, mikor nincs játékban a labda, akkor is piros?Igen. Ennyi erővel ha kimegy a labda pofán lehetne vágni bkitAmikor a labda már rég kint van, akkor minek nézik vissza a faltot?Miért ne néznék? Piros lap szempontjából mindegy, hol történt.
- JC6
ervinator
csebi
- JC6
erba09
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
de a masik peldamnal pl nincs 11-es mert nem a 16-oson belul tortent szabalytalansag.a gol vonal mogotti resz nem resze annak. igy csak sima sarga vagy piros oszt szevasz.Előbbi.utobbinal mi van? jatekvezetoi labda? vagy megy tovabb a jatek?JC eleg sokaig jutottal fociban, ez alap lenne.Igen. Sőt, ha már lefújta a játékvezető a meccset, akkor is adhat piros lapot (csere)játékosnak, edzőnek, akár öltözőfolyosón történt esetért. A jegyzőkönyvbe beírja, a fegyelmi bizottság megtárgyalja és ugyanúgy el lehet tiltani X meccsre a kiállított személyt, mintha rendes játékidőben történt volna, amikor a labda játékban volt.Ha pályán kívül vágom pofán, mikor nincs játékban a labda, akkor is piros?Igen. Ennyi erővel ha kimegy a labda pofán lehetne vágni bkitAmikor a labda már rég kint van, akkor minek nézik vissza a faltot?Miért ne néznék? Piros lap szempontjából mindegy, hol történt.
- JC6
ervinator
csebi
- JC6
erba09
YoungZeeZee
csebi
Nemes samu09
több mint 1 éve
Előbbi.utobbinal mi van? jatekvezetoi labda? vagy megy tovabb a jatek?JC eleg sokaig jutottal fociban, ez alap lenne.Igen. Sőt, ha már lefújta a játékvezető a meccset, akkor is adhat piros lapot (csere)játékosnak, edzőnek, akár öltözőfolyosón történt esetért. A jegyzőkönyvbe beírja, a fegyelmi bizottság megtárgyalja és ugyanúgy el lehet tiltani X meccsre a kiállított személyt, mintha rendes játékidőben történt volna, amikor a labda játékban volt.Ha pályán kívül vágom pofán, mikor nincs játékban a labda, akkor is piros?Igen. Ennyi erővel ha kimegy a labda pofán lehetne vágni bkitAmikor a labda már rég kint van, akkor minek nézik vissza a faltot?Miért ne néznék? Piros lap szempontjából mindegy, hol történt.
- JC6
ervinator
csebi
- JC6
erba09
YoungZeeZee
csebi
Szerkesztette: Nemes samu09