NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
47
15
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
14
10
22:05
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nagyon okosan csinálta.Huuu Kelleher két mekkorát védett, atyaég.Meg a harmadiknál is hogy megzavarta a támadót
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Huuu Kelleher két mekkorát védett, atyaég.Meg a harmadiknál is hogy megzavarta a támadót
Mikey
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Huuu Kelleher két mekkorát védett, atyaég.
több mint 1 éve
Bradley time.
több mint 1 éve
Faszt mutogatják itt ezt a "11-es" esetet. Kibaszottul kikapcsolnám a tv-t, ha erre büntetőt adnának. Ekkora lökés volt a meccs legelején a másik oldalon is Darwinnal szemben.
több mint 1 éve
DARWIIIIIIN
több mint 1 éve
Szép kontra 😊 Sárga lesz majd a védőnek?
több mint 1 éve
Ez igaz, de tavaly az Arsenal eredményességét is megpecsételte a sok sérülés, de a Poolnál is volt kb. minden évben valaki húzóember aki kiesett, csak ugye a két említett csapatnál a pad is sokkal rövidebb mint a Citynél.City sorozatban 4. L?a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
zacknorb
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Érdekes hozzáállás, de oké.Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.Hogy a szezon hajrában elbukjuk? 😀 Nem lenne egyedi eset
Mikey
shagi0206
több mint 1 éve
Egy Citynél elég rossz lehet a sérülésekre fogni, vagy arra hogy valaki csak csere.City sorozatban 4. L?a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
zacknorb
shagi0206
több mint 1 éve
Meg a védelem közepe is ilyen.City sorozatban 4. L?a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
zacknorb
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?a friss aranylabdás (gondolom vannak "páran, akik megkérdőjelezik az érdemét) hiánya sokat nyom a latba. Meg ugye KDB se játszott, csak csereként. Nélkülük az a középpálya egy fogatlan oroszlán.
zacknorb
több mint 1 éve
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.Hogy a szezon hajrában elbukjuk? 😀 Nem lenne egyedi eset
Mikey
több mint 1 éve
Elmegy pihenni év végén, mint KloppNa vajon kib*sszák? 😂City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nagyon fura ez a szombat esti időpont. Itt a lehetőség egy kicsit elszakadni a Citytől, remélem ezt most sikerül kihasználni.
több mint 1 éve
Na vajon kib*sszák? 😂City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
több mint 1 éve
Bayern 2014/15, vereségek a Leverkusen, a Barca, az Augsburg és a Freiburg ellenVolt már ilyen?City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Volt már ilyen?City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?Igen...nem is tudom mikor volt ilyen utoljára Guardiolának 😏
zacknorb
több mint 1 éve
City sorozatban 4. L?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
RIP Milan, ez az X nagyon fog fájni ,ez már megnyert meccsen.
több mint 1 éve
Megvolt Balogh Boti első idei nem kezdő meccse a Parmában. De azért ma is volt pályán, beállt a 65. percben.
több mint 1 éve
BREAKING: Éder Militão’s season is over as he suffered an ACL injury with meniscus also involved.Múltkor a másik térdében volt térdszalag a formáját igazából nem nyerte vissza, de ezután már nem is fogja.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!