Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy én kiemelném Vinit, ma nagyon rendesen viselkedett és néhol védekezést is mutatott.Alapvetően korrekt volt a pályán a két csapat.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért amit láttam a héten az Arsenalt muszáj vagyok hozzávenni.Sorloth hátulról szabalytalankodik megiramodo real játékossal szemben félpályán, sárga. Mbappe ugyanezt teszi 30 mp múlva, nincs sárga …rosszul látod csak a real ellen csalnak (meg a ravens)
csebi
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sorloth hátulról szabalytalankodik megiramodo real játékossal szemben félpályán, sárga. Mbappe ugyanezt teszi 30 mp múlva, nincs sárga …rosszul látod csak a real ellen csalnak (meg a ravens)
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az utolsó 3 derby 1-1, csajoknál az utolsó 4 meccsből 2, B csapatok között is 1-1 volt legutóbb, már már papírforma (Laliga tippeldében is 1-1-et írtam)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy spilert sztem sosem lattam még. Ezt a bemondó csajt hol találták meg? Alig bír elmondani két értelmes mondatot …Szörnyű borzalom, anyámnál vagyok így látom, szerencsére TV2 Playen nincs Lala stúdió.
csebi
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amúgy spilert sztem sosem lattam még. Ezt a bemondó csajt hol találták meg? Alig bír elmondani két értelmes mondatot …Ugyesen tancolt a tv2-n a kozma dominikkel🤣
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Amúgy spilert sztem sosem lattam még. Ezt a bemondó csajt hol találták meg? Alig bír elmondani két értelmes mondatot …
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ja alapesetben igazad van, ha fault van akkor nem szabad mérlegelni. De ez full vétlen szitu volt, el akarta pöckölni a labdát mindket jatékos egyik sem érte el, Tchuameni ahogy kitamasztott rálépett Lino lábára. Ez kb ugyanaz mint mikor valaki leesik a foldre es a tamaszkodó kezét telibelövik az se tizi, mert természetes testhelyzet. Ez is az volt, repülni nem tud, valahogy muszáj kitámasztani.Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?Nem függ össze.
kapitnono
Ezzel a logikával lehetne bármelyik a labdától távolabb lévő, vagy attól elfele mozgó játékos ellen szabálytalankodni.
A szabálytalanság elkövetésénél nem szempont, hogy az elszenvedője mennyire aktív részese egy akciónak.
És ha a szabálytalanság a büntetőterületen belül történik, akkor büntető. Eléggé egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezzel a logikával Gimenez vétlen kezezését is be kellett volna fújni,de olyanokra már fel sem kapják a fejüket a VAR szobában, nagyon helyesen.
Kár ezért a gyenge első felidőért, nem érdemeltünk győzelmet, ha nem lett volna s tizi akkor ugyanúgy lecsorgott volna a meccs mint az első félidőben, és akkor sima 0-0. Oblak megint bemutatta miért tartom őt a legjobb kapusnak.
City ellen fel kel javulni, ha nem akarjuk hogy eldőljön az első meccsen a párharc.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Sorloth hátulról szabalytalankodik megiramodo real játékossal szemben félpályán, sárga. Mbappe ugyanezt teszi 30 mp múlva, nincs sárga …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
hát a Chelsea semmit sem mutatott a potyagól után, meg is érdemeljük a vereségetha van var, ezt a brighton gólt elveszik-e?Aki ezt a meccset nyeri (remélem a Brighton), az nyeri a kupát is.
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ha van var, ezt a brighton gólt elveszik-e?Aki ezt a meccset nyeri (remélem a Brighton), az nyeri a kupát is.
Löfli
több mint 1 éve
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?Nem függ össze.
kapitnono
Ezzel a logikával lehetne bármelyik a labdától távolabb lévő, vagy attól elfele mozgó játékos ellen szabálytalankodni.
A szabálytalanság elkövetésénél nem szempont, hogy az elszenvedője mennyire aktív részese egy akciónak.
És ha a szabálytalanság a büntetőterületen belül történik, akkor büntető. Eléggé egyszerű.
több mint 1 éve
ha van var, ezt a brighton gólt elveszik-e?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez is milyen szöglet-nem szöglet? Hagyjuk már 😅🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
huhh, nagyon más meccset nézünk 😊 (mindenesetre részemről e téma lezárva, Te így, én úgy látom)nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábáraláttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
rég túlment az atmáson a labda, nem érte el, azt ütköztek, elesett...
(és uezt mondanám ha más csapat esetén történt volna...egyszerűen vicc...az meg a másik, hogy phaszért nem rendes sebességen lassítják a varosok az esetet! ezeken a szuperlassított felvételeken, egy simogatós is olyannak tűnik, mintha MikeTyson tko-t tolna a másikon..)
bogjosi
Negritis, a vajda
jött a beadás túlfutott, nyúlt vissza, hogy belepöcköljön, azt elment mind a real, mind az atmás lába mellett a labda...ez volt a nagy taposás...
de trú..én még pirosat is jogosnak véltem volna!
bogjosi
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
Negritis, a vajda
lényeg...Mbappe GÓL!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
De jó hogy Bellinghamét blokkolták mert mellé rúgta volna 😁

több mint 1 éve
Mezőnyben szt se fújtak le mikor szarrárúgták ceballost. 😀 utana összerúgtak oszt kapott egy sárgát. Masodik kezezest se neztek vissza, pedig vissza lehetett volna.nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábáraláttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
(és uezt mondanám ha más csapat esetén történt volna...egyszerűen vicc...az meg a másik, hogy phaszért nem rendes sebességen lassítják a varosok az esetet! ezeken a szuperlassított felvételeken, egy simogatós is olyannak tűnik, mintha MikeTyson tko-t tolna a másikon..)
bogjosi
Negritis, a vajda
jött a beadás túlfutott, nyúlt vissza, hogy belepöcköljön, azt elment mind a real, mind az atmás lába mellett a labda...ez volt a nagy taposás...
bogjosi
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
Negritis, a vajda
De tök mindegy vedőnk nincs, vini -1 ember. Ha nem jon be camalele vagy güler vini helyere felidőben akkor x-re se leszünk jók. Teljesen fölös bírózni, ma is fos a jatek.
több mint 1 éve
nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábáraláttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
bogjosi
Negritis, a vajda
bogjosi
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
több mint 1 éve
Ha lesz ilyen, kiderül, az eddigiek alapján igen.Kíváncsi lennék ha mondjuk ezen a meccsen támadna az atlético, a real tizenhatosán járnak, mondjuk Mbappe nem jön hátra védekezni hanem az Atlético tizenhatosán belül van, a kapus rálép a lábfejére valaki megnézné e hogy büntető?Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
láttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
bogjosi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kíváncsi lennék ha mondjuk ezen a meccsen támadna az atlético, a real tizenhatosán járnak, mondjuk Mbappe nem jön hátra védekezni hanem az Atlético tizenhatosán belül van, a kapus rálép a lábfejére valaki megnézné e hogy büntető?Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
zacknorb

több mint 1 éve
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nem😂
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
bogjosi
több mint 1 éve
Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb