Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem csak o. 😀Be fogtok szarni a kezdotol gyerekek. 😀😀😀DDDVécsei a házban!
Stez
Kenny
több mint 1 éve
Be fogtok szarni a kezdotol gyerekek. 😀😀😀DDD
több mint 1 éve
március 19 - U17: POR-HUN 2-0Idegenben a szerbek ellen jó az iksz. Ennyi negativitást, mindig csak a rosszat látni mindenben...
március 19 - U19: HUN-AUT 1-3
március 20 - A: TUR-HUN 3-1
március 21 - U21: ISL-HUN 3-0
március 22 - U17: SRB-HUN 1-1
március 22 - U19: DEN-HUN 1-0
Dolgozunk tovább.
Kenny
több mint 1 éve
március 19 - U17: POR-HUN 2-0Persze mert fejleszteni kéne. Ahhoz meg ugye pénz kell.
Dolgozunk tovább.
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
március 19 - U17: POR-HUN 2-0Lehet hogy itt lenne az ideje hogy végre belepofázzanak egymás munkájába, Rossi for prezident, viktor meg viheti tovább a magyar focit a Trollfocisokkal .😀😀😀
Dolgozunk tovább.
Kenny
több mint 1 éve
március 19 - U17: POR-HUN 2-0március 19 - U19: HUN-AUT 1-3
Dolgozunk tovább.
több mint 1 éve
Paperworks completed for Igor #Tudor’s contract with #Juventus. The croatian will become new #Juve’s coach to replace Thiago #Motta. Tudor is already recruiting the staff members. #transfers https://t.co/zTdgQ9kGfe
— Nicolò Schira (@NicoSchira) March 23, 2025
több mint 1 éve
stream is van!! ronaldo7.me/soccer-streams/eswatini-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
2-től Eswatini - Mauritius vb selejtező, ki mit tippel a nap rangadójára? @warr_b @Sixo
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De aztán néha az sem jelent semmit.megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?Nálunk kell, tudod jól.
"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
Mikey
több mint 1 éve
megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?Nálunk kell, tudod jól.
"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..Ha Dardait osszedrotoztak, meglepne, ha nem o kezdene Schafer helyen, Vecsei kibaszott lassu a Guler, Calhanoglu paroshoz, Nikitscher sem gyors, Dardai meg pont hogy gyors. A Vecsei, Nikitscher kozeppalyaval kb. kamikaze lenne az ellenfel megszurese.
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 694
megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
több mint 1 éve
Igen, szep nagy mellefogas lett.Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.Pedig jó ötletnek tűnt 😏
Beki
dande2
több mint 1 éve
Akkor az is mehetne Vininek.a PL trofea is mint valami dezodor
Egyfelől mi ez az MVP trófea?
Másrészt ugye a ci a cimed elején nem arra utal?
zacknorb
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 694
a PL trofea is mint valami dezodor
Egyfelől mi ez az MVP trófea?
Másrészt ugye a ci a cimed elején nem arra utal?
zacknorb
több mint 1 éve
Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.Pedig jó ötletnek tűnt 😏
Beki
több mint 1 éve
Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.
több mint 1 éve
na végre angol negyedosztály a Match4-en, ezek a meccsek a kedvenceim.
built for this shit