Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb

több mint 1 éve
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nem
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?Múltkor volt ebből egy vita, hogy mit lehet és mit nem labda nélkül. Akkor is ilyen 11 es volt és azt írták, hogy jogos volt.
kapitnono
Ebben az esetben ha az én csapatom kapná ordítanék de ha nem fújják be akkor is 😀
több mint 1 éve
Ja és én látok rémeket
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?

több mint 1 éve
vicc bm3g, h ilyet befújnak tizinek...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ricsi a közelében sincsen már nem is haragudj.Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet.Richarlison nevében kikérem magamnak!
dugo93
Mikey
több mint 1 éve
Favágó Peaky Blinders majdnem megcsípte.na egy szép akciógóllal megint vezet a 'Castleez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Löfli
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet.Richarlison nevében kikérem magamnak!
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
na egy szép akciógóllal megint vezet a 'Castleez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ajax, spanyol középcsapat kezdőAttól függ, hogy a harmadik polc mit jelent. Ha le kéne írni, akkor a plafon nála kb egy Palace cserepad lehet.ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
nem elit és van attitűd problémája
de ettől még viszonylag tehetséges és azért ha nem is a legfelső polcra való de a 3.ra már odarakható
kár hogy a fizetési igénye nem találkozik a valósággal
Negritis, a vajda
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet. Persze ez már csak számomra kellemetlen. 😀 Az is csak addig amíg a Unitedben van.
dugo93
feljebb pad
messze nem 100 millás játékos, de az is hülye aki annyit adott érte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Attól függ, hogy a harmadik polc mit jelent. Ha le kéne írni, akkor a plafon nála kb egy Palace cserepad lehet.ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
de ettől még viszonylag tehetséges és azért ha nem is a legfelső polcra való de a 3.ra már odarakható
Negritis, a vajda
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet. Persze ez már csak számomra kellemetlen. 😀 Az is csak addig amíg a Unitedben van.
több mint 1 éve
ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Azért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
több mint 1 éve
ez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Böde továbbra is hétről-hétre beárazza az NB1-et.
Sinisa
Böde továbbra is hétről-hétre beárazza az NB1-et.Paks az egész mb1 paródiája
Sinisa
több mint 1 éve
Böde továbbra is hétről-hétre beárazza az NB1-et.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
🥒🏉 SuperPepino is getting ready for the #SuperBowl pic.twitter.com/p5vWwh5fXa
— C.D. Leganés 🇬🇧🇺🇸 (@CDLeganes_en) February 8, 2025
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A kis hamis:Ezt Hulknal jobban senki sem csinalja. XD
🤯 Rumors are spreading on Twitter that Real Madrid's left-back Fran García broke up with his girlfriend and started dating her mother! pic.twitter.com/To7gc3uIbc
— Football Factly (@FootballFactly) February 7, 2025
Matthew99
több mint 1 éve
Ideális helyre ment, spanyoloknál lehet bohóckodniOtt az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A kis hamis:🤯 Rumors are spreading on Twitter that Real Madrid's left-back Fran García broke up with his girlfriend and started dating her mother! pic.twitter.com/To7gc3uIbc
— Football Factly (@FootballFactly) February 7, 2025

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Betis elkapta az Antonyt. 63. percben még vezettek még 0-2re, de onnan sikerült kikapni. Retegui 4et vágott, a Neverlosen x-elt így a Bayern előnye már nyóc pont.
több mint 1 éve
Everton védelem hozza az mb2-es színvonalatMert mi baj van a Vasas, a Honvéd vagy a BVSC védelmével?
Löfli