Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
off-Onnel a pont (ha igazak a hirek).Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
jajj eletem szerelme..majd elvalnak.
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
Stez
otthagytad a propaganda tévét? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
😅🏴 Napoli fans try to pronunce Scott McTominay
— Italian Football TV (@IFTVofficial) October 17, 2024
🎥 @CalcioNapoli24 pic.twitter.com/7kVAcqOWpx
több mint 1 éve
igazak.Onnel a pont (ha igazak a hirek).Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
Stez
több mint 1 éve
hát, Slot azt mondta, hogy "he should score more"...Onnel a pont (ha igazak a hirek).Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
Stez
több mint 1 éve
wrexham
200
nekünk magyaroknak mindenhez közünk van😁Most jól értem, hogy az a baj, hogy Szoboszlai megkérte a barátnője kezét 1 év után?Plusz mi közünk van hozza?
Nem mondanám magamat konzervatívnak (nagyon nem), de te atyaég milyen világban élünk, ha ez probléma és ezért már hülyének van a srác minősítve.
Jughead
csebi
több mint 1 éve
Onnel a pont (ha igazak a hirek).Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
több mint 1 éve
bajner gorog 4. es ez hirAkkor görög négyben party on!
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 416
bajner gorog 4. es ez hir
több mint 1 éve
Most jól értem, hogy az a baj, hogy Szoboszlai megkérte a barátnője kezét 1 év után?Plusz mi közünk van hozza?
Nem mondanám magamat konzervatívnak (nagyon nem), de te atyaég milyen világban élünk, ha ez probléma és ezért már hülyének van a srác minősítve.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ja ez nem konkrétan a te kommentedre érkezett válaszként, hanem úgy az egészre 😀miért, szerinted csak a proli csajok kennek magukra ipari mennyiségű vakolatot?Na nem mintha az aki hetente keres 100k €-t az angol pronyók közül kellene, hogy válogasson 😀Megvan az a mennyiségű vakolat, amivel lehet konszolidalni a kinézetet 😮nekem az angolok nem tűntek csúnyának, amikor az országukban voltam. a skótok viszont...No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
deyell
slowmotion
Hanni
slowmotion
több mint 1 éve
miért, szerinted csak a proli csajok kennek magukra ipari mennyiségű vakolatot?Na nem mintha az aki hetente keres 100k €-t az angol pronyók közül kellene, hogy válogasson 😀Megvan az a mennyiségű vakolat, amivel lehet konszolidalni a kinézetet 😮nekem az angolok nem tűntek csúnyának, amikor az országukban voltam. a skótok viszont...No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
deyell
slowmotion
Hanni
több mint 1 éve
without a doubtCsapat ide vagy oda a scouse a legrosszabb angol accent.No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
Heisman nádor
több mint 1 éve
Most jól értem, hogy az a baj, hogy Szoboszlai megkérte a barátnője kezét 1 év után? Nem mondanám magamat konzervatívnak (nagyon nem), de te atyaég milyen világban élünk, ha ez probléma és ezért már hülyének van a srác minősítve.
több mint 1 éve
Na nem mintha az aki hetente keres 100k €-t az angol pronyók közül kellene, hogy válogasson 😀Megvan az a mennyiségű vakolat, amivel lehet konszolidalni a kinézetet 😮nekem az angolok nem tűntek csúnyának, amikor az országukban voltam. a skótok viszont...No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
deyell
slowmotion
több mint 1 éve
Csapat ide vagy oda a scouse a legrosszabb angol accent.No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Megvan az a mennyiségű vakolat, amivel lehet konszolidalni a kinézetet 😮nekem az angolok nem tűntek csúnyának, amikor az országukban voltam. a skótok viszont...No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
deyell
több mint 1 éve
nekem az angolok nem tűntek csúnyának, amikor az országukban voltam. a skótok viszont...No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
slowmotion
buhloone mindstate
több mint 1 éve
No igen, ott más dialektusban beszélnek a csúnya csajok.Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
zacknorb
több mint 1 éve
Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Hékás, Manchesterben lakik. (Bár szerintem nem sokat javít 😀)
davemayer
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Voltál te már Liverpoolban?! 🤣Mekkora agysebész lehet az aki 21 pár évesen lekorlátozza magát ha nem kötelezik rá, úgy hogy egy pinaparadicsomban él.Vagy terhes a hölgy. Bebiztosította magát.Szobi nem csak pár hónapja van együtt az új nőjével? Annyi után azért még nem szokás eljegyezni.de a mai vilag ilyen.
Sixo
pillanatnyi erzesek
YoungZeeZee
Nemes samu09
21 évesen?
Lesz itt baj, és végig is nézzük majd
✌️😎✌️
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A fidesz mindent tönkre tesz amihez hozzáér. Miért a VASAS lenne a kivétel???mert ott nem volt mit tönkretenni 😊
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A fidesz mindent tönkre tesz amihez hozzáér. Miért a VASAS lenne a kivétel???
több mint 1 éve
VISSZA AZ ŐSFORRÁSHOZ A műtét sikerült, a páciens meghalt
A rakodópart alsó kövén ülünk, nézzük, hogy úszik el a sokadik feljutás – alig halljuk sorsunkba merülve, hogy fecseg a felszín, de hallgat a mély. Ám ahogy a probléma gyökere, úgy a megoldás is bizonyára a „mélyben” van, csak miként zúdulnak ránk árhullámok – az egyik dagály soroksári, a másik meg csákvári pofon –, egyre nehezebb belátni a folyó mélyébe, a düh, a humor és végső esetben az elidegenedés, megtagadás lett a szurkolók érzelmi homokzsákja.
A partról csak a felszín látszik, a kérdések is ezt kapargatják. Feljutunk? Jova lesz a kapus? Három védővel játszunk? Radó még kezdő? Lehet, az aktuális árvízi védekezésben ezek is relevánsak, de a katasztrófa lassan elháríthatatlan, a megakadályozás egyetlen módja: fel kell kutatnunk a folyó forrását.
Az ősforrást Vasasnak hívják, nyilvánvaló, hogy ennek értékét és jelentőségét elfelejtettük. Márpedig a Vasas, mint a jó édesapa – szigorú, de igazságos. Élményekkel, szenvedéllyel, egy életformával jutalmazza szurkolóit, odaadó sportolóit és vezetőit, valamennyi családtagját, ám súlyosan bünteti, ami szellemiségével ellentétes.
A számtalan edzőcsere, a játékosok tömeges vándorlása és bukása, fiataljaink érthetetlen menedzselése, egy teljesen hálátlan feljutáson túl zéró eredmény elérése súlyos milliárdok elégetésével – ezek nem problémák, csupán tünetek. Ezekben jelentkezik, amit a Vasas FC az elmúlt öt évben művelt: egy olyan közeget hozott létre, amelyben a játékos elkényelmesedik, visszafejlődik, a szurkoló eltűnik, marad néhány kétségbeesett élharcos, meg internetes PR-interjúk és fenyegetőző kamuprofilok. Véleményterror, félelem – klubházban, öltözőben, lelátón.
Hogy éppen kikapunk emberelőnyben a Csákvártól, mondhatni teljesen mindegy, sőt még izgalmas is a verseny, vajon sikerül-e minden idők legtragikomikusabb szereplését produkálni. A probléma létezett, amikor NB II-es bajnoki címet ünnepeltünk, amikor a covid miatt lefújták a bajnokságot, amikor Győrben nem kaptunk tizenegyest. A probléma megmarad, ha visszakapaszkodunk a középmezőnybe, ha huszáros hajrával ismét feljutunk, ha Pintér az edző, ha más, ha Jova véd, ha más.
A problémamegoldás, a tüneti kezelésen túlmutató, tényleges gyógyítás csak az ősforrásból, a Vasasból, annak hagyományaiból, közösségéből indulhat ki. Olyan szintre jutottunk (süllyedtünk), amelyen főtámogatónak, tulajdonosnak, sportigazgatónak újra kell definiálnia a Vasas FC intézményét, a labdarúgásról, fejlődésről, közösségéről alkotott értékrendjét! S ha ugyanaz pörög ki, mint az elmúlt öt évben bármikor (hogy mindenek felett áll a heti eredményesség, ennek érdekében bárkit és bármit képesek földbe döngölni, elzavarni, megfélemlíteni, kifizetni), akkor nincs más hátra, mint elhagyni a Fáy utcát, mert a mellékelt ábra mutatja, ez mindent hoz, csak eredményt nem.
Feltételezzük Nagy Miklós jóindulatát, Vasas-kötődését, de illene feltennie a kérdést: a Vasas sikere vagy a saját ambíciói fontosabbak? Hiszen pont azt öli ki a klubból, ami saját elmondása szerint anno őt is elkapta. Hálásak vagyunk a tulajdonosoknak, de illene feltenniük a kérdést: megér ennyit a Vasas név meggyalázása? Jó befektetés sodródni a totális szégyen felé? Feltételezzük, hogy a játékosok jobbat akarnak, de illene feltenniük a kérdést: mindent megtettek, hogy a rajtuk viselt címert, ha más nem, kenyéradójukat ne tiporják sárba?
A Vasas FC elmúlt öt évében az eredmények elhalványulnak, mert nem marad más, mint kivénhedt ex-fradisták tömkelege, motiválatlan, lelketlen játékosok alkotta, legkevésbé sem szerethető csapat és az NBII 13. helye. Hozzá köretként zavarodott edzők, kétségbeesett szurkolók és elhallgattatott vélemények.
A Vasas ehhez nem adhatja többet nevét, a változáshoz pedig nem öt embert kell cserélni a kezdőben, nem az edzőket kell agyba-főbe darálni, nem négyvédős rendszerre kell átállni. Vissza a forráshoz: újra kell definiálni a Vasas FC intézményét, céljait, működését – ha úgy tetszik, azt a bizonyos klubfilozófiát! Akkor is, ha erre a jelenlegi vezetés nem képes.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Komolyra véve a szót: mivel nem versenyszféra, ezért érdemi fejlődés sincs. Semmilyen téren.Na hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Most őszintén.
Sebii
Hány evtizede megy itthon ez a keringő?
Bukott,munkajat szarul vegző balfekek kapnak újra es újra állast ,akkora penzekert,hogy az ember bekakál.
ZoliZoltán
több mint 1 éve
A top5 ligában is ez megy. Annyi hogy ott országok között is tudnak váltani a kóklerek. Az itthoniaknak esélyük sincs külföldön.Na hát ennyire lehet komolyan venni a magyar klubfocit. Vajon mikor volt ilyen komolyan vehető futballkultúrájú országban, hogy egy edzőt kirúgnak szezon közben másodosztályban, majd 2 hónapra rá első osztályú csapatot kap?Most őszintén.
Sebii
Hány evtizede megy itthon ez a keringő?
Bukott,munkajat szarul vegző balfekek kapnak újra es újra állast ,akkora penzekert,hogy az ember bekakál.
ZoliZoltán
Szerkesztette: Nemes samu09