Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
Eddig összességében Lukakuért fizették a legtöbbet.na mi van, Conte megint bajnok lesz?Lukakuval
slowmotion
ozibozi
több mint 1 éve
na mi van, Conte megint bajnok lesz?3 pont előnye van 15 fordulóval a vége előtt. Talán még nem kéne nekik adni a scudettot.
slowmotion
több mint 1 éve
Bántóan kevés szó esik róla, de ez a Bradley mekkorát ment m, hihetetlen. Azért ha egy edzőnek van 16 kiemelkedő és 8 kimagasló játékosa, nem irigylem 😊
több mint 1 éve
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.Ha látnak esélyt, hogy TAA maradjon biztos nem fogják lerakni a padra - mert azzal kvázi eldöntik, hogy eligazol.
shagi0206
Ha már ők is úgy érzik, hogy megy Madridba, akkor viszont kezdjen Bradley.
több mint 1 éve
na mi van, Conte megint bajnok lesz?
több mint 1 éve
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.Majd jövőre, miután TAA Madridba költözött.
shagi0206
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Legalább a zInter is kiszopott rendesen. Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?bocs, én a másik fekete-kék csapatnak szurkolok olaszoknál
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.
több mint 1 éve
Akartam is mondani hogy Virgil faszert van meg fent ilyenkor😀
több mint 1 éve
Most a Spursrről van szó...amúgy már 5 😛Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
Sixo
több mint 1 éve
Azért ha pár nap mulva kiesik a csapat a villa ellen a FAbol is, akkor az eleg csunyan fog mutatni osszessegeben.Pocak kirúgás (igen kirúgták Pochettinot 😏) ez elèg csúnyán mutat....nem mintha vele biztos előrèbb lennènk de egy vasat talán már összekapartunk volna azóta 🙈
Duff
több mint 1 éve
Legalább a zInter is kiszopott rendesen. Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?
több mint 1 éve
Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
több mint 1 éve
Na akkor idén is megvan a döntő. Nagyon komoly teljesítmény a mai, közel tökéletes.
több mint 1 éve
végre egy normális szöglet, látszik, hogy nem Szobi adta be 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
A vicc az, hogy a kapufa sem számít kaput eltaláló lövésnek. Közben meg 4-0. Eldőlt? 😀* miután megtalálta a neki való posztotGAKP⚽️ valami zseniálisan nyomja az utóbbi időben. Remélem tudja tartani ezt a formát sokáig.Nagyot lépett előre Arne keze alatt. De még ez is elenyésző Gravenberch-el szemben, aki konkrétan szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy világszinten is az egyik legjobb lett a posztján
Mikey
shagi0206
nulla darab kaput eltaláló lövése volt a Spursnek. mondjuk ez íg viccesen hangzik, mert Son az előbb telibe lőtte a kaput, de akkor is.
slowmotion
több mint 1 éve
* miután megtalálta a neki való posztotGAKP⚽️ valami zseniálisan nyomja az utóbbi időben. Remélem tudja tartani ezt a formát sokáig.Nagyot lépett előre Arne keze alatt. De még ez is elenyésző Gravenberch-el szemben, aki konkrétan szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy világszinten is az egyik legjobb lett a posztján
Mikey
shagi0206
nulla darab kaput eltaláló lövése volt a Spursnek. mondjuk ez íg viccesen hangzik, mert Son az előbb telibe lőtte a kaput, de akkor is.
több mint 1 éve
Azért ha pár nap mulva kiesik a csapat a villa ellen a FAbol is, akkor az eleg csunyan fog mutatni osszessegeben.
több mint 1 éve
Jaj ez de gyönyörű támadás volt. 😍
több mint 1 éve
Csak meglett az a gól 😊
több mint 1 éve
Ejj Gravenberch de megérdemelne egy gólt már.
több mint 1 éve
Nem olyan látványos, statokban kiemelkedő de nálam a motm eddig Darwin. Nagyon jól tolja ma. Letámadása rengeteget fejlődött idénre, ma meg kifejetten jó napja van.igen, tudjuk hogy az egyik kedvenced 😊
alatriste
több mint 1 éve
Nem olyan látványos, statokban kiemelkedő de nálam a motm eddig Darwin. Nagyon jól tolja ma. Letámadása rengeteget fejlődött idénre, ma meg kifejetten jó napja van.

Liverpool Fc