NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 888 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ausztrália nem valami meggyőző a vb selejtezőkön, 4 meccs alatt 5 pont, szerencséjükre úgyis fél Ázsia kijut

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 570 — Keep pounding
jézusmária...........................

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 380 — no es importante
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2024/10/15/gera-zoltan-lehet-szabo-istvan-utodja-a-kecskemetnel?fbclid=IwY2xjawF7P89leHRuA2FlbQIxMQABHc7aF8mWQQc6SVRK2dSTpEcgHotU8eMm7zlXlmiQRdrmoQ6yiD58eXBjSg_aem_aCttC2QHRjf8JmRX-A85NQ
zacknorb
😀 😀 😀
Most komolyan... áhh, inkább 😀

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 926 — Kinek mit intézett a kormánya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2024/10/15/gera-zoltan-lehet-szabo-istvan-utodja-a-kecskemetnel?fbclid=IwY2xjawF7P89leHRuA2FlbQIxMQABHc7aF8mWQQc6SVRK2dSTpEcgHotU8eMm7zlXlmiQRdrmoQ6yiD58eXBjSg_aem_aCttC2QHRjf8JmRX-A85NQ

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 604 — Saturday Night Lights
Szabó István lapát a Kecskemétnél.
warr_b
A két hetes válogatott szünet során másfél hét után kibaszni, jól átgondolt döntés...
gabokocka
Nikitschert még megnézték, hogy játszik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 928
nah, ezt sem gondoltam volna, hogy előbb jön szembe egy olyan hír, hogy "kirúgta a MU" Sir Alexet, mint hogy a kopaszt 🥲🥲

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
warr_b
A két hetes válogatott szünet során másfél hét után kibaszni, jól átgondolt döntés...

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Egyébként a Football Meets Datás kalapok fingom sincs hogy jöttek ki, mert olyanok vannak mögöttünk, akik a világranglistán előttünk, és fordítva is van, szóval qrva nagy katyvasz...

Szerkesztette: gabokocka

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Egyébként az európai vb-selejtezős rendszer átláthatatlanságát jelzi, hogy egyelőre még a sorsolás időpontját sem tűzték ki hivatalosan, de jó eséllyel decemberben, a Football Meeets Data szerint december 16-án tarthatják meg a sorsolást."

Dél-Amerikában már a féltávnál tartanak, itt még sehol semmi konkrétum, vicc...
Egyébként Rossi tegnap elejtett egy olyan félmondatot, hogy az angolok a második kalapban lesznek...
Ha ez igaz lenne, akkor biztos nem jó - pontos - az nso általi hivatkozás.
gabokocka
Dél-Amerikában azért tartanak a felénél, mert ők nem szoktak holmi kontinenstorna selejtezőjével szórakozni.
Van tíz csapat, mindenki játszik mindenkivel, négy év alatt 18 meccs.
Az európaiaknak a két vb közötti idő fele eleve kiesik a kontinenstorna selejtezői miatt.
(És igen, emellé jön még a NL-bohóckodás is. Az már tényleg sok.)
több mint 1 éve
Van valami jelentősége annak, hogy a második vagy a harmadik helyen vegzünk?
Az első négyesdöntőzik, a negyedik kiesik, azt tudom.
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, a második bekerül a top8-as kieséses szakaszba, a harmadik meg osztályozózik a B egyik másodikja ellen. Plusz a csoport második helye instant első kalap a vb selejtezőre.
zacknorb
Amiről még mindig nincs hivatalos leírás sehol, nso írja:

"A Football Meeets Data, amely fordulóról fordulóra nyomon követi a vb-selejtezős kalapbeosztás lehetséges állását, úgy tudja, a nyolc NL-negyeddöntős biztosan első kalapos lesz, de a további kiemelésnél a világranglistát is figyelembe veszik.

Az aktuális számítások szerint a második kalap 2. helyén állunk a szerbek mögött, tehát a hétfői győzelemmel az már biztosnak tűnik, hogy ennél hátrébb nem csúszunk majd a kalapbesorolásnál (ez olyan kivételes esetben változhatna esetleg, ha például a bosnyákok mindkét hátralévő NL-meccsüket megnyerik). A kérdés már csak az, kerülhetünk-e még előrébb – ahhoz először is a hollandokat meg kellene előzni a csoportban...

Egyébként az európai vb-selejtezős rendszer átláthatatlanságát jelzi, hogy egyelőre még a sorsolás időpontját sem tűzték ki hivatalosan, de jó eséllyel decemberben, a Football Meeets Data szerint december 16-án tarthatják meg a sorsolást."

Dél-Amerikában már a féltávnál tartanak, itt még sehol semmi konkrétum, vicc...
Egyébként Rossi tegnap elejtett egy olyan félmondatot, hogy az angolok a második kalapban lesznek...
Ha ez igaz lenne, akkor biztos nem jó - pontos - az nso általi hivatkozás.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
Őszentsége Sobri Jóska
A 3-nak “potselejtezot” kell játszania az A csoportban maradásért.
rob3r7o
Ez nekem új, úgy tudtam a 3. hely is már safe hely 🥴 akkor ez szívás...
dande2
Nem szívás, Henrik is ezt magyarázta, hogy az A vagy a B liga jobb-e nekünk, ez a rendszer legalább körülbelül beárazza a csapatokat.
Ez jégkorongban is örök kérdés, hogy az A csoport darálójában fejlődsz-e jobban vagy a B-ben erős vagy, szerintem mindkét sportágban egyértelműen az A szint a fejlődés útja.
Dzsokijuing
???? Pont arra írtam, hogy azt gondoltam a 3. hellyel már megvan a bent maradás, de így még korántsem biztos és ez a szívás, hogy kieshetünk a B-be. Ami sokkal inkább a a mi szintünk ugyan de nyilván jobb lenne még itt maradni egy kicsit. Persze ha arra gondoltál, hogy a plusz egy párharc is a fejlődést szolgálja, akkor oké 😊
dande2
de kozben a studioban mindenki azt mondta h a bizto A liga megvan😆
YoungZeeZee
mindig elkepedem, hogy Bozsik mit kereshet meg ott. viszont Bogdan Adi meg feloltozni sem tud rendesen a palya szelere. mintha elkeveredett volna a poggyassza, es csak kolcsonkert vmit ott helyben a recepciostol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 140 — "Montoya por favor!"
Most láttam csak Abu Fani gólját az olaszok ellen. Elképesztő hogy Vicario mekkora antitalentum szöglet szituációknál. Erre egyedül a Fagyinál nem gondoltak amikor kifelé csavarodó szöglettel álltak elő, és ott volt ugyanez a két játékos a pályán 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 416
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
dande2
Nem szívás, Henrik is ezt magyarázta, hogy az A vagy a B liga jobb-e nekünk, ez a rendszer legalább körülbelül beárazza a csapatokat.
Ez jégkorongban is örök kérdés, hogy az A csoport darálójában fejlődsz-e jobban vagy a B-ben erős vagy, szerintem mindkét sportágban egyértelműen az A szint a fejlődés útja.
Dzsokijuing
???? Pont arra írtam, hogy azt gondoltam a 3. hellyel már megvan a bent maradás, de így még korántsem biztos és ez a szívás, hogy kieshetünk a B-be. Ami sokkal inkább a a mi szintünk ugyan de nyilván jobb lenne még itt maradni egy kicsit. Persze ha arra gondoltál, hogy a plusz egy párharc is a fejlődést szolgálja, akkor oké 😊
dande2
de kozben a studioban mindenki azt mondta h a bizto A liga megvan😆
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
dande2
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 604 — Saturday Night Lights
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
dande2

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, a második bekerül a top8-as kieséses szakaszba, a harmadik meg osztályozózik a B egyik másodikja ellen. Plusz a csoport második helye instant első kalap a vb selejtezőre.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
dande2
Illetve a második negyeddöntőt vív a négyesdöntőbe kerülésért.

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Uhh, Saint Lucia váratlan nagy pofonba szaladt bele otthon a három vereséggel kezdő St. Martin ellen, 0-4...

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 597
Borzalmasan gyenge csapat volt ez a bosnyák, a rutin döntött. Talán két komolyabb helyzetük volt 90 perc alatt. Harmadik helyre jók vagyunk, előzetesen mindenki erre számított, nem?
több mint 1 éve
Saint Vincent és Grenadine-szigetek nyert El Salvadorban, Curacao vezet Grenada ellen, jó lesz ez 😊

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 281
Őszentsége Sobri Jóska
rob3r7o
Lehet az angolokkal😂
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 754
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”