NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Hali! A Liverpool meccshez nincs valakinek egy működő streamje?
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 967 — Lucas Scott
Ez les lesz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 371 — Omar's Coming Yo!
FLICK MAGIC

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 925 — Kinek mit intézett a kormánya
Tádzsikisztán - Guam u17-es Ázsia-kupa selejtező 33-0 😀😀😀
Löfli
Hány perc után volt garbage time? 😄
warr_b
-2 xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 611
Löfli
Gondolom a tadzsik ifik sem annyira labdazsonglőrök. Szerintem Guam-on kb. összeszedték az összes 17 év alatti kölyköt, aztán "gyí a pályára fiúk"...
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 215 — #NoStress
Löfli
Ami az igazán fura, hogy Guam az USA külbirtoka, lakosai amerikai állampolgárok, mégis önállóan indulnak az Ázsiai Labdarúgó Szövetség rendezvényein.
Gyakorlati valószínűsége nulla, de elméletben ha a felnőtt csapat kijutna a VB-re, és az USA-val lennének egy csoportban, akkor amerikaiak játszanának amerikaiak ellen.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
nagyon próbálkozik a Talanta, de csak nem akar bemenni a gólocska.
2,17 vs 0,10 az xG, ilyenor szokott az lenni, hogy egyszer végigmennek a Szeltik, aztán berúgják.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 986 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli
Hány perc után volt garbage time? 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 885 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 463 — I like the Texans, I like who we are
Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.
Nemes samu09
Attól, hogy volt egy jó félidő meg vannak problémák, nem is kevés. Gyakorlatilag nincsenek védők, Militao és Mendy egész szezonban full vakon vannak, Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, ahol eltűnik majd, Mbappe továbbra se találja a helyet a csapatban és szerintem Ancelotti se tudja, h mit kezdjen vele, Rodrygo hetek óta mintha pályán se lenne, Valverde és Bellingham agyon van hajtja, ami meg is látszik sokszor rajtuk, és akkor arról nem is beszéltünk, h megint ugyan az 12-13 játékos játszik folyamatosan, a fiatalok meg ucsorognek a padon, vagy kapnak 2 percet, mint Guler tegnap.

Szóval ja, lehet h a tegnapi meccs végül komolyra sikerült, de vannak fenntartásaim. Persze hosszú meg a szezon, és nem is feltétlen most kell jól játszani, hanem majd tavasszal. Mondjuk engem annyira most nem izgat, h idén mi lesz a bl-ben, sokkal inkább örülnek végre egy bajnoki duplanak, ami ha jól rémlik 2008 óta nem jött össze, és idén se lesz túl könnyű, mert Flick rendesen összekapta ezt a Barcat. Kiváncsi is leszek mi lesz a Classicon, de kiindulva abból, h Ancelotti mennyire szarul meccselt már Xavi ellen is, előre felek mi lesz a klasszisokkal jobb edző német ellen.
rob3r7o
Én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Nyilván lassan nem lehet elkerülni egy középső védő igazolását, ami szerintem télen még nem fog jönni, de akkora gond nem lesz belőle.
Attól Real Madrid a Real Madrid hogy kezelik ezeket a helyzeteket.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 925 — Kinek mit intézett a kormánya
Plusz eszkalálódik a helyzet, hogy Miamiban legyen a december 22-i Barca-Atleti meccs

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.
rob3r7o
Ne izguld túl, majd a végén a BL győzelem megnyugtat.
Őszentsége Sobri Jóska
A Real mostanában Loganozik és páros évben döntős, most meg páratlan lesz.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219
Az első félidei Real savazás után valahogy nem jöttek a dicsérő kommentek a fordítás miatt😃. A változtatni nem képes Ancelotti se változtatott.
Nemes samu09
… Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, …
rob3r7o
Én se kedvelem Vinicius-t, de azért ne hülyéskedjünk már. Vannak meccsek mikor eltűnik persze, kinek nincsenek, de azért jóval ritkább ez, mint hogy góllal/gólpasszal segítené a csapatot (idén pl. a 14 meccs alatt 3 olyan eset volt, hogy se gólja, se gólpassza nem volt).
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 753
Nemes samu09
Attól, hogy volt egy jó félidő meg vannak problémák, nem is kevés. Gyakorlatilag nincsenek védők, Militao és Mendy egész szezonban full vakon vannak, Vini-nek most kijött a lépés, de gondolom szokás szerint most jön 3 meccse, ahol eltűnik majd, Mbappe továbbra se találja a helyet a csapatban és szerintem Ancelotti se tudja, h mit kezdjen vele, Rodrygo hetek óta mintha pályán se lenne, Valverde és Bellingham agyon van hajtja, ami meg is látszik sokszor rajtuk, és akkor arról nem is beszéltünk, h megint ugyan az 12-13 játékos játszik folyamatosan, a fiatalok meg ucsorognek a padon, vagy kapnak 2 percet, mint Guler tegnap.

Szóval ja, lehet h a tegnapi meccs végül komolyra sikerült, de vannak fenntartásaim. Persze hosszú meg a szezon, és nem is feltétlen most kell jól játszani, hanem majd tavasszal. Mondjuk engem annyira most nem izgat, h idén mi lesz a bl-ben, sokkal inkább örülnek végre egy bajnoki duplanak, ami ha jól rémlik 2008 óta nem jött össze, és idén se lesz túl könnyű, mert Flick rendesen összekapta ezt a Barcat. Kiváncsi is leszek mi lesz a Classicon, de kiindulva abból, h Ancelotti mennyire szarul meccselt már Xavi ellen is, előre felek mi lesz a klasszisokkal jobb edző német ellen.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 463 — I like the Texans, I like who we are
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 215 — #NoStress
Mondjuk Ancelotti is lassan megassa a saját sírját. Ugyan az a fos megy szezon eleje óta, erre meg se próbál változtatni. Ez a szezon eddig katasztrófa.
rob3r7o
Ne izguld túl, majd a végén a BL győzelem megnyugtat.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 140 — "Montoya por favor!"
3-ból 3 a BL-ben, ezt sem gondoltam volna. Durán elképesztő. Up the Villa!
Gergőke
Egy glitch jelenleg. Ki kell szállni belőle nagy pénzzel, segít FFP-ben, és Watkins mellé bőven elég egy epizodista.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 465 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Real szundizta az elsőt majd a másodikat vazelinnel végigdugta?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 957 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
3-ból 3 a BL-ben, ezt sem gondoltam volna. Durán elképesztő. Up the Villa!

több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Sahin jól kicserélte magát... 0-5 a második félidőben.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 277
A meccs végén labdával lefutotta mindet
több mint 1 éve
mondom én hogy nem védő vaszkez
eaglesmcnabb
Még1
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
mondom én hogy nem védő vaszkez

vini bazdmeg 😀 a feka simek

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Megadja
több mint 1 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Idén korábban kezdődik a remontada Madridban

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!