Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Raphinha amúgy marhára underrated
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.szép és jó csak elviszi az esélyt a kupára a sérülés bogár
Kenny
több mint 1 éve
Továbbra sem értem Flick ezt, hogy csinálta a csapattal, de tetszik.
több mint 1 éve
A Barca offside trap viszont zseni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Volt már,. hogy megint 93.ben nyert a Leverkusen?kilencvenedikben akartam kivenni a 6,5 under tippemet, csak elkalandoztam másfelé. amikor visszakapcsoltam, akkor rúgták a gólt. köcsögök.
Sixo
több mint 1 éve
wrexham
200
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂Barcanak mindig csalnak tudjuk. Bezzeg a Realt mindig báncsák a bírók
FLZOLI
több mint 1 éve
Jó volt pont csalasra odakapcsolni a Barca meccsre 🙂
több mint 1 éve
Egész jól nyomtuk 10 emberrel, az utolsó pillanatért kár, ott nem figyeltek a szögletnél.Hatalmas nyomást kaptunk, de valódi nagy helyzet alig volt, ezért grat a csapatnak.
több mint 1 éve
keretbe kerül a meccsChelsea szempontból a legjobb eredmény született.
Löfli
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Na megérte befizetni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Amúgy ez egy kibaszott epic meccs volt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hiába vette meg a bvb a két legjobbunkat, cserébe adtunk nekik egy 5-öst!
több mint 1 éve
keretbe kerül a meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Egy kurva jó első félidő után, köszönöm a játékvezetőnek hogy tönkretette a meccset, az ilyen faszkalap miért nincs még valami megyei szinten..
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
kozben a maribor komaromival a kezdoben legyozte a lendvat.3meccseb jatszott egy gol eddig
több mint 1 éve
Utálom a spanyol pojácát és robot bandáját de ezt rohadtul megérdemelték
több mint 1 éve
Szegény Raya..
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ez sima buszozás a legalja José féléből. De nyilván a kettős mérce itt is működik majd. Míg a portugált egy ilyen után minden proli hetekig köpködi itt meg mennybe mennek az önfeláldozó védekezésért...sztem emberhátrányban és gólelőnyben "belefér" a busz
FLZOLI
josé emberelőnyben is azt tolja
és az elején itt is le volt írva hogy "az 1 pontért jött az arsenal" ami azért pont hogy a "köpködés"re futott volna ki, ha nem változnak meg a dolgok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nem bírták ki
több mint 1 éve
Ez sima buszozás a legalja José féléből. De nyilván a kettős mérce itt is működik majd. Míg a portugált egy ilyen után minden proli hetekig köpködi itt meg mennybe mennek az önfeláldozó védekezésért...De hát már elkezdődött a köpködés😅
FLZOLI
Plusz nem szabad eltagadni, ha a City ellen csinálod ezt akkor piedesztára emelnek, kivéve ha az Atleti vagy (bár ott is volt kapott gól)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez sima buszozás a legalja José féléből. De nyilván a kettős mérce itt is működik majd. Míg a portugált egy ilyen után minden proli hetekig köpködi itt meg mennybe mennek az önfeláldozó védekezésért...A minden áron győzni akarás és ehhez történő recept ismeret szánalmas?Értem én az okokat, de ez szánalmas hozzáállás Arteta részéről is. Leviszi a gyors emberét hogy még kontrazni se tudjanak.És ez a sablon hulladék jelenti a top focit.... Mintha kézilabda meccs lenneElső félidőt láttad? Hogy jutottunk el idáig?
FLZOLI
zacknorb
FLZOLI
zacknorb
több mint 1 éve
Annyira adnam ha ezeket az idohuzasokat egyszer egy 15 perces hosszabbitassal honoralnak.