NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 698
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
erdekesHahahaha
index.hu/sport/futball/2024/09/16/labdarugas-futball-angol-valogatott-uefa-europa-bajnoksag/
YoungZeeZee
A kormányzati beavatkozás miatt aggódnak?
Szánalmas szarhazi banda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
erdekesindex.hu/sport/futball/2024/09/16/labdarugas-futball-angol-valogatott-uefa-europa-bajnoksag/
több mint 1 éve
Dia de jó kis fogás lehet tényleg ebbe a Lazioba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
wrexham
200
minden csapat szenved a túlterheléstőlNincs semmi újdonság.. Olmo megsérültFelkészül Yamal....
wrexham
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Nah this NLD goal graphic goes hard😭😭😭 pic.twitter.com/vQKJ3BXAEN
— R y y ⚡️ (@AFC_Ryyy) September 15, 2024
PL grafikusoknak jó napjaik lehettek amikor ezeken dolgoztak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nincs semmi újdonság.. Olmo megsérültFelkészül Yamal....
wrexham
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nincs semmi újdonság.. Olmo megsérültNahát, erre tényleg senki sem számíthatott xdd
wrexham
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham
200
Nincs semmi újdonság.. Olmo megsérült
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.Az általa ígért 20-25 gól benne van.
Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.
Dzsokijuing
Arra mennyi esély van, hogy július-augusztusban itt lesz még a selejtezőkön? 2 jó meccs az EL-ben, aztán már viszik is.
több mint 1 éve
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
tovabbra is tartom, hogy Flick az egyik legjobb edzo, a valogatott fiasko ellenere. viszont a belso kritikakat nem viseli tul jol, amibol sztem a Barcaban sem lesz hiany.3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.
Klaci79
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Conte már élre is állt 😊
több mint 1 éve
Imádom amikor négy meccs után ilyen kijelentéseket tesznek emberek.a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...
Klaci79
Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.
Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
slowmotion
Szerintem Slotot is basszuk ki, hát kikaptunk otthon a Foresttől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.
Klaci79
több mint 1 éve
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.
több mint 1 éve
a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...
Klaci79
Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.
Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
több mint 1 éve
wrexham
200
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.igen ezt olvastam most én is. ha támadó fejeli akkor jogos is lenne ha szándékos ha nem mert kapura menne de így hogy saját játékos fejelte jogos a visszavonás
Klaci79
amúgy igen, jó lenne eldönteni mi a kéz, meccsenként mást alkalmaznak
több mint 1 éve
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.
több mint 1 éve
wrexham
200
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...max azt tudom elképzelni hogy vétlen kéz
Beki
több mint 1 éve
wrexham
200
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...egyértelmű tizi volt pedig
Beki
több mint 1 éve
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...
több mint 1 éve
Közben GörögországKorábbi sztárjátékost kapott edzőjének Ádám Martin, Makelele lett az Asteras Tripolis új vezetőedzője. 👔
A játékosként a Real Madriddal BL-t, európai szuperkupát és kétszer spanyol bajnokságot is nyerő középpályás korábban a Bastiánál és a belga Eupennél irányított, az elmúlt öt évben azonban a Chelsea szakmai stábjában dolgozott.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a Yamal gyerek nem ügyetlen 😀