BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
erdekes
 index.hu/sport/futball/2024/09/16/labdarugas-futball-angol-valogatott-uefa-europa-bajnoksag/
YoungZeeZee
Hahahaha
A kormányzati beavatkozás miatt aggódnak?
Szánalmas szarhazi banda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 417
geraval
 www.youtube.com/watch?v=hz2kN0Gf7bQ
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 417
erdekes
 index.hu/sport/futball/2024/09/16/labdarugas-futball-angol-valogatott-uefa-europa-bajnoksag/
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 146 — "Montoya por favor!"
Dia de jó kis fogás lehet tényleg ebbe a Lazioba

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
wrexham 200
Nincs semmi újdonság.. Olmo megsérült
wrexham
Felkészül Yamal....
ThundersNFL a Paraszt
minden csapat szenved a túlterheléstől
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 146 — "Montoya por favor!"

PL grafikusoknak jó napjaik lehettek amikor ezeken dolgoztak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 469 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
wrexham
Felkészül Yamal....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 455 — LIGHTS OUT!
Röhögnék ha Conte megnyerné a Scudettot az Inter elől.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 935 — Kinek mit intézett a kormánya
wrexham
Nahát, erre tényleg senki sem számíthatott xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
wrexham 200
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.
Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.
Dzsokijuing
Az általa ígért 20-25 gól benne van.
Arra mennyi esély van, hogy július-augusztusban itt lesz még a selejtezőkön? 2 jó meccs az EL-ben, aztán már viszik is.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 621 — Saturday Night Lights
Tegnap élőben a Budafok meccsen élmény volt nézni ezt a brazil csókát.
Beállt és tíz perc alatt egymaga lerendezte a Fradi továbbjutást, régen láttam ekkora gamechanger performanszt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.
Klaci79
amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.
Kenny
tovabbra is tartom, hogy Flick az egyik legjobb edzo, a valogatott fiasko ellenere. viszont a belso kritikakat nem viseli tul jol, amibol sztem a Barcaban sem lesz hiany.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 301
Conte már élre is állt 😊
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.
Klaci79
Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...

Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.

Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.
slowmotion
Imádom amikor négy meccs után ilyen kijelentéseket tesznek emberek.

Szerintem Slotot is basszuk ki, hát kikaptunk otthon a Foresttől.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 374 — Omar's Coming Yo!
3 meccses Girona átok úgy látszik megtörik...de ami ennél is fontosabb, hogy ez a csapat jól néz ki. Régen élveztem ennyire Barca meccseket, mint idén.
Klaci79
amit Flick kihozott ebből az alapanyagból, az egyszerűen csoda. Ha Fatiból játékost csinál, akkor azt mondom bármi lehet, bár középen véknyak vagyunk nagyon, de ott is van 1-2 srác aki egyből segítség lehet.

több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 736
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
Ez a Solanke egy Ricsi féle kapufa lesz a Spurstől.
Klaci79
Azért adjunk még neki egy kis időt, de én eléggé fogtam a fejem a vételkor is. A Poolban teljesen jelentéktelen volt, egy jó Bournemouth szezon miatt letenni érte 70m-t...

Mondjuk a PL-ben nem könnyű olyan csatárt igazolni a nagycsapatoknak aki egyből berobban (Hojlund, N.Jackson, Havertz, Nunez, stb...) Kb Haaland a kivétel.

Azért így, h nincs Rizs meg Odergaard, illene meghagni otthon az Arsenalt sztem.
Duff
a Pool kb 19 évesen igazolta le, nyilván nem a top tier, hogy már akkor villantson valamit. azóta megerősödött, kicsit rendezte a mozgását, tapasztaltabb lett.
több mint 1 éve
wrexham 200
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.
Klaci79
igen ezt olvastam most én is. ha támadó fejeli akkor jogos is lenne ha szándékos ha nem mert kapura menne de így hogy saját játékos fejelte jogos a visszavonás

amúgy igen, jó lenne eldönteni mi a kéz, meccsenként mást alkalmaznak
több mint 1 éve
Azért nem adták meg, mert fél méterről saját csapattársa fejelte rá. A támadó azt sem tudta hol a labda. De jó lenne egyszer és mindenkorra tisztáznák ezt végre, mert egyszer így egyszer meg úgy ítélnek. Mondjuk ha ilyen helyzetben a támadó fejel, biztos 11-es.
több mint 1 éve
wrexham 200
Ilyen kesessel kihivni sporit tizit visszavonni, fura...
Beki
max azt tudom elképzelni hogy vétlen kéz
több mint 1 éve
wrexham 200
Beki
egyértelmű tizi volt pedig
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 140
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 935 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben Görögország

Korábbi sztárjátékost kapott edzőjének Ádám Martin, Makelele lett az Asteras Tripolis új vezetőedzője. 👔

A játékosként a Real Madriddal BL-t, európai szuperkupát és kétszer spanyol bajnokságot is nyerő középpályás korábban a Bastiánál és a belga Eupennél irányított, az elmúlt öt évben azonban a Chelsea szakmai stábjában dolgozott.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez a Yamal gyerek nem ügyetlen 😀