NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezt a görög ballasztot ki kéne már dobniHetvenedik percben jön Robbo
ozibozi
több mint 1 éve
Ezt a görög ballasztot ki kéne már dobnimondjuk Dominik se hülye megoldásokat választott
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.
több mint 1 éve
nyilván legalja hogy a bőr érintésére esnek, de volt minimális kontakt az meg onnantól fújhatóhát ez bőven fújhatóAz a szomorú, amikor hozzáérnek bárkihez is, és kapásból hasast dob.
Negritis, a vajda
Elfogna a szekunder szégyen, ha egy liverpooli csinálná. Szoboszlai miatt is elkapott, amikor tavaly a Boszmusz ellen homorított.
slowmotion
több mint 1 éve
Ezt a görög ballasztot ki kéne már dobni
több mint 1 éve
most is megint hova?Tsimikast ezt hova?Stadionbú' ki
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
hát ez bőven fújhatóAz a szomorú, amikor hozzáérnek bárkihez is, és kapásból hasast dob.
Negritis, a vajda
Elfogna a szekunder szégyen, ha egy liverpooli csinálná. Szoboszlai miatt is elkapott, amikor tavaly a Boszmusz ellen homorított.
több mint 1 éve
Moratának van négy lánya, ugye? Teljesen asszimilálódott a mikrokörnyezetéhez
több mint 1 éve
hát ez bőven fújható
több mint 1 éve
Nem is tudtam, hogy a Milan a Chelsea öregfiúk csapata.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Hát Tsimikas nem egy Del Piero, de ezt eddig is tudtuk
több mint 1 éve
Tsimikast ezt hova?
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 417
Gambling sponsors ❌pl spanyolban van igazi szabalyozott piac , mint szerencsejatek.ertheto
Due to laws in Spain, VfB Stuttgart are unable to wear their ‘Winamax’ sponsor at the Bernabeu so are wearing their shirt with no sponsor at all.
Aston Villa faced BSC Young Boys earlier tonight with ‘Acorns’ on their shirt rather than Betano.
ÁÁÁ. Akkor ezért olyan fura a Stuttgart meze
zacknorb
több mint 1 éve
Így már értem, miért húzta a Milan az időt már az ötödik percben.nagyon nem szeretem a görögöt és ma se győz meg (Gakpo se igazán)
Ha Tsimikas nem kódorog egy teljesen értelmezhetetlen helyén a pályának, akkor a Milan egy darab lesgólig jutott volna.
De hát Tsimikas ott volt, ahol.
slowmotion
Maignan :s
több mint 1 éve
meg is vagyunk, innen már csak bekkelni kéne 😊Stuttgart 1.57 xg 18 perc alattszal 1-0ra fog nyerni a real
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Liverpoolnál minek a csatárok, amikor védelem megoldja. 😀
több mint 1 éve
Mi folyik Gyöngyösön / Münchenban
több mint 1 éve
Gambling sponsors ❌ Due to laws in Spain, VfB Stuttgart are unable to wear their ‘Winamax’ sponsor at the Bernabeu so are wearing their shirt with no sponsor at all.
Aston Villa faced BSC Young Boys earlier tonight with ‘Acorns’ on their shirt rather than Betano.
ÁÁÁ. Akkor ezért olyan fura a Stuttgart meze
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Így már értem, miért húzta a Milan az időt már az ötödik percben.Ha Tsimikas nem kódorog egy teljesen értelmezhetetlen helyén a pályának, akkor a Milan egy darab lesgólig jutott volna.
De hát Tsimikas ott volt, ahol.
több mint 1 éve
mondjuk a fradi se lenne jobb sztem 😀Végül nem, csak vicces volt már ez így 😊Na negyedszer már sztem nem merte be intenimajd a var elveszi 😀
csebi
Negritis, a vajda
De ez a Dinamo elég gyenge, Sammy Mmaeeval a kezdő védő sorban
csebi
több mint 1 éve
Maignan ennyire szar pontrúgások ellen?mondjuk lehet tényleg sérült és azért nem tud kijönni rendesen
több mint 1 éve
Végül nem, csak vicces volt már ez így 😊Na negyedszer már sztem nem merte be intenimajd a var elveszi 😀
csebi
Negritis, a vajda
De ez a Dinamo elég gyenge, Sammy Mmaeeval a kezdő védő sorban
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.