Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
több mint 1 éve
Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀
több mint 1 éve
A tökutolsótól kaptunk ki oda-vissza, csak mondom 😂 És az utolsó előtti Kispest ellen is ez lesz.
Mindenki takarodjon a picsába.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ha így marad, Tatabánya pontok:Vasas ellen két meccsen 6
Mindenki más ellen tizenhét meccsen 11
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Közben a kilencvenes és kétezres évek legjobb pillanatait idéző nézőtéri gyerekiahóra is kialaulóban
több mint 1 éve
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatásPinyő magic, a szokásos szenvedés az utolsó helyezett ellen...
zacknorb

több mint 1 éve
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatás
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hamburg Lautern Köln felmehetne idén, hogy ott se az ‘ottani mezőkövesdekkel’ legyen tele az első oszzályViszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
slowmotion
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Viszont a 'Lautern még oda is érhet év végénVicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
ozibozi
több mint 1 éve

Okos.
Cunha eltiltása is megy majd PL meccsekre (FPL-ben két komoly csatáropció esett így ki tegnap)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?1., Biztos hogy a VAR visszanézte, olyan nincs hogy ne nézzen vissza ilyen esetet!
KeyG
2., Értem én, hogy reál szurkoló vagy, de nyilván foci szerető ember is. Ott volt a keze, látványos a mozdulat is, nem is lehetett kérdés egy pillanatra se. Felesleges olyanba belekötni, ami nincs.
több mint 1 éve
Tényleg piros lapott a Sociedad úgy hogy a VAR vissza se nézte?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
A klub az elsőEz a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃Konda irány az mb2 😀
JC6 (Mr. Miele)
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ez a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃Konda irány az mb2 😀
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ez a Májsztró is egy kókler, már a nevéből kiindulva is tudható volt 😃
több mint 1 éve
Andiamo Rossoblù!Piccoli olyan zavartalanul fejelhetett, hogy én szégyellem magam...
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Vicces egy csapat lettek és még menetelnek lefeléHertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
slowmotion
több mint 1 éve
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestHelyes, röhögnék ha a kettőből is kiesnének.
ozibozi
Sajna a Fortuna sem szárnyal, pedig jó lenne visszajutni

több mint 1 éve
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyestMég a végén megint szólnak Dárdainak
ozibozi
több mint 1 éve
Hertha egy félidő alatt simán benyalt egy négyest
több mint 1 éve
Andiamo Rossoblù!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Háromgyerekes Anyukák a gyerekek növekedésével, minden éven szurkolói mezpénzhez jutnak.Államkötvényben is fizethetőGyerekmez 20 ezer 🤣🤣🤣Kurva jók a számok, az adófizetők viszik, mint a cukrot.Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀 puskasakademia.hu/webshopKellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
Kampman
Löfli
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Államkötvényben is fizethetőGyerekmez 20 ezer 🤣🤣🤣Kurva jók a számok, az adófizetők viszik, mint a cukrot.Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀 puskasakademia.hu/webshopKellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
Kampman
Löfli
Willie Parker
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Gyerekmez 20 ezer 🤣🤣🤣Kurva jók a számok, az adófizetők viszik, mint a cukrot.Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀 puskasakademia.hu/webshopKellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
Kampman
Löfli
Willie Parker