NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 696
48
18:00 RELIAQUEST BOWL - Iowa vs Vanderbilt
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
én hülye befizettem egy évre, oszt adott a tv minden fontos meccset, sebaj, legalább tudtam nézni a bariköztöt reklám nélkül 😀RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Mondjuk ezek szerint biztosan..
Dzsokijuing
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊Egyébként ezt megtehetik, hogy a fő csatornán nincs meccs, a hármason szar minőségben és fizetőssé teszik úgy, hogy a Samsung nem is kompatibilis az appal?
ozibozi
Mondjuk ezek szerint biztosan..
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
RTL kiírta az eredményeket, és a PSV helyett annyit írt ki hogy Eindhoven. 😊
több mint 1 éve
Endrick mennyire önző volt ennél a gólnál, a kapus se hitte volna, hogy 3 az 1-ben támadásnál rárúgja 20+ méterről. 😀
több mint 1 éve
mondjuk a támadó középpályás poszton jobban megvagyunk amúgy3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc isIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
3-4 naponta fognak játszani, ilyenkor számíthat 10-15 perc isIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
IbouIlyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ilyenkor már simán levihetné Szobót pihenniszezon végén szar lesz neki. Chiesa jöhetne pedig.
ozibozi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Nunezhez képest majdnem atomfizikusmondjuk Gakpo helyére jön, szóval nem sok minden tud csökkenni 😀Jön Darwin. Csökken az ész, nő a sebesség.Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.jelenleg sztem az "okosan" rész hiányzik a keretből
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ilyenkor már simán levihetné Szobót pihennimekit is, főleg hogy van 1 sárgája
ozibozi
több mint 1 éve
Ilyenkor már simán levihetné Szobót pihenni
több mint 1 éve
Lol, Kane csak tizikből 3 gól xddMeg még azon kívül is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tsiminek volt a meccsen értékelhető megmozdulása?Ja, a szöglet VVD fejére
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Tsiminek volt a meccsen értékelhető megmozdulása?
több mint 1 éve
Pont így akarta 😮Szobi eldöntimegint korán láttam 😀
Heisman nádor
mondjuk ez elegáns volt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk Gakpo helyére jön, szóval nem sok minden tud csökkenni 😀Jön Darwin. Csökken az ész, nő a sebesség.Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.jelenleg sztem az "okosan" rész hiányzik a keretből
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
Jön Darwin. Csökken az ész, nő a sebesség.Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.jelenleg sztem az "okosan" rész hiányzik a keretből
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A Stuttgart cseszi el a mixeket
több mint 1 éve
Szobi eldöntimegint korán láttam 😀
Heisman nádor
mondjuk ez elegáns volt
több mint 1 éve
Hektoplazmás Randy Marsh vagyok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És a Real is gólt kap
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szobi eldönti
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Két dolgot kellene csinálni: a rohanást kihasználva rúgni még egy gólt, aztán pedig elkezdeni okosan tartani a labdát.jelenleg sztem az "okosan" rész hiányzik a keretből
slowmotion