Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
probalja megtalalni varga barni cserejet, adam martinnak vege van.ezert behivta szabo leventet meg grubert, a ket legjobban kinezo fiatal csatart jelenleg, megnezni oket kozelebbrol. szerintem nincs ezzel semmi baj. nyilvan nem gruber fog jatszani, de rossinak ez tokeletes arra, hogy megnezze 1 heten keresztul, hogy milyen szemelyiseg, mennyire illik a jelenlegi oltozobe, mit tud edzeseken. ez egy csapat, es epiteni kell folyamatosan.
több mint 1 éve
Nincs Ádám Martin <3
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Gruber?😂😂😂😂😂Ez az egy fura nekem is
A tobbi jo.
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 1 éve

No more Ádám Martin.
Van Szabó Levente, azt adom.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És Dzsudzsák odarakatja a padra Storckot, hogy tudjon alibizni még 1-2 évet.epp gondolkoztam, hogy vajon kit lehet elohuzni meg, aki engedi Balazsnak ezt, de o vhogy kiesett. hat nembaj. a klub a fontos.
De szép ez a magyar futball 😀
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
És Dzsudzsák odarakatja a padra Storckot, hogy tudjon alibizni még 1-2 évet.De szép ez a magyar futball 😀
több mint 1 éve
amugy siman benne lenne ha a Kecso nem csap le ra ilyen gyorsan ...Gerát kipróbálhatná a Fradi 😛 lassan szabad lesz megintSajnos Pinyo foglaltfelkeszul mathe csaba?ha a Tábor kritikus hangot üt meg egy edzővel kapcsolatban akkor egyértelműen engedélyt kaptak arra, hogy ezt tegyék. Ugyanez a szurkolói weboldalakkal.Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee
Kenny
😀
😀
😀
YoungZeeZee
csebi
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Bánfalvi a kettőben.De ez a gyerek is minden erősebb labdát maga elé öklöz vagy előre pattan róla. Kelleni fog egy kapus előbb-utóbbVan
ozibozi
Uram Jani
Csávó topszintet hoz az amúgy gyenge Békéscsabában, és nyáron jön vissza a kölcsönből.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Gerát kipróbálhatná a Fradi 😛 lassan szabad lesz megintSajnos Pinyo foglaltfelkeszul mathe csaba?ha a Tábor kritikus hangot üt meg egy edzővel kapcsolatban akkor egyértelműen engedélyt kaptak arra, hogy ezt tegyék. Ugyanez a szurkolói weboldalakkal.Kubatov kiadta a kilövési engedélyt Jansenre 😊hogy erteve? mit nyilatkozott?
Kenny
YoungZeeZee
Kenny
😀
😀
😀
YoungZeeZee
csebi
több mint 1 éve
De ez a gyerek is minden erősebb labdát maga elé öklöz vagy előre pattan róla. Kelleni fog egy kapus előbb-utóbbVan
ozibozi
Uram Jani
Csávó topszintet hoz az amúgy gyenge Békéscsabában, és nyáron jön vissza a kölcsönből.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
De ahhoz előbb kell egy olyan kezdő, hogy utána jöhessenek az ilyen cserék. 😉Az nem. Akiket becserélt, már esetleg.ÁléééLátod, jó volt az a kezdő.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
És ugye Jova meccsenkénti egy-két potyája sincs.
warr_b
több mint 1 éve
Igen, sajna, a mai meccs végén is volt egy ilyen.De ez a gyerek is minden erősebb labdát maga elé öklöz vagy előre pattan róla. Kelleni fog egy kapus előbb-utóbbAz nem. Akiket becserélt, már esetleg.ÁléééLátod, jó volt az a kezdő.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
ozibozi
több mint 1 éve
Fulham komoly fordítás a hosszabbításban a Brentford ellen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De ez a gyerek is minden erősebb labdát maga elé öklöz vagy előre pattan róla. Kelleni fog egy kapus előbb-utóbbAz nem. Akiket becserélt, már esetleg.ÁléééLátod, jó volt az a kezdő.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
több mint 1 éve
Az nem. Akiket becserélt, már esetleg.ÁléééLátod, jó volt az a kezdő.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Személyes véleményem szerint a cserék voltak jók.ÁléééLátod, jó volt az a kezdő.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eddig szerintem ma volt a Vasas a legjobb egész szezonbanEz nem is kérdés. (Talán még az első fordulóból a Kisvárda elleni 3-1 jöhet szóba.)
zacknorb
több mint 1 éve
Álééé

több mint 1 éve
Eddig szerintem ma volt a Vasas a legjobb egész szezonban
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sima liba
több mint 1 éve