Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Basszameg, kinn van Csányi Úr is Dr Karsai Dániellel
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Emberileg nincs vele bajom, de hibázott amikor hazajött, ahelyett hogy a WBA utánpótlását vette volna át… és sajnos csak a kapcsolatok és nem a tehetsége predesztinálta vezetőedzői posztra.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Ugyanennek az inverze igaz LaFleur-re.Ha kérhetem, ezt ne nekem címezd.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Aki szerint Gera jó edző, az a) hazudik, b) elfogult.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
de csodás volt ez a paksi gól 😀😀😀Kis gól is gól 😄
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Ha kérhetem, ezt ne nekem címezd.Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Aki szerint Gera jó edző, az a) hazudik, b) elfogult.
nagylaza, főpohárnok
szaba
több mint 1 éve
Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Aki szerint Gera jó edző, az a) hazudik, b) elfogult.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Érdekes, amit írsz. Nem szeretnék magánéleti szálakat megpendíteni, de korábban egészen mást mondtál Geráról.Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6
több mint 1 éve
DeÚgy néz ki, mégsem Szivacskival volt a bajTudom, nem is számítok rá 😔Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6
warr_b
😅
- JC6
Vele nagyon sok baj volt🤣
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Úgy néz ki, mégsem Szivacskival volt a bajTudom, nem is számítok rá 😔Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6
warr_b
😅
több mint 1 éve
Tudom, nem is számítok rá 😔Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Foglalkozz inkább a Vasassal, mert Gerával idén sem lesz feljutásMennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6
warr_b
több mint 1 éve
Friss hús:Yan Couto (brazil, hv) Manchester City -> Dortmund kölcsönbe
Alexander Sörloth (norvég, cs) Villarreal -> Atlético Madrid 32 millió EUR
Jorge Cuenca (spanyol. hv) Villarreal -> Fulham 6.7 millió EUR
Crysencio Summerville (holland, cs) Leeds United -> West Ham 29.3 millió EUR
Silvan Hefti (svájci, hv) Genoa -> Hamburg 1.2 millió EUR
Derek Cornelius (kanadai, hv) Malmö -> Marseille 4 millió EUR
Nicolas Pépé (elefántcsontparti, cs) Trabzonspor -> Villarreal ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 569
es kozben szloveniaban kb a 90es evek magyar szinvonalon megy a meccsek kozvetitese.Mennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Varga Mihály, Fazekas Sándor, Hubai Imre mind karcagi.
- JC6
A most átadott sportcentrumra 9,5 milliárd állami támogatást kaptak.
Szóval csurran-cseppen a focira is.
kittli
vhol nem elerheto a tv csomag a bajnokikrol,de a csapatok europai meccseit sem adjak.
q stage re csak meccseket vesznek,nem csomagot igy nem adnak meccset😅
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 569
Otigba helyett sürgősen be kellene építeni az Inyibortpedig anno azt hittem milyen fasza vedo lesz...
zacknorb
több mint 1 éve
A rengeteg helyzetünkből jó lenne néhányat értékesíteni. Vagy nem is volt rengeteg helyzetünk?Csak írnom kellett. Legalább volt egy veszélyes lövés.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Mennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Varga Mihály, Fazekas Sándor, Hubai Imre mind karcagi.
- JC6
A most átadott sportcentrumra 9,5 milliárd állami támogatást kaptak.
Szóval csurran-cseppen a focira is.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Otigba helyett sürgősen be kellene építeni az Inyibort
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Vasas-táborban végre nem a kretén feketében vannak. Apró örömök.
több mint 1 éve
Mennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.Fuhh gecc, nebasszáfő, volt nálunk kölcsönben az mtk-tól 6-7 éve, mekkora retek szar ostoba játékos volt, úristen, ptsd-m lett.
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Mennyi pénz lehet egy NB3-as Karcagnál, ahol a tavalyi NB2 bronzérmes Vogyicska játszik? Elképesztő.
több mint 1 éve
Aki teheti, menjen ki balkáni meccsre, a múlt héten volt szerencsém egy Szarajevó - Nagyszombat konfetti ligához, páratlan!Ahol nálunk a tökmag árusok állnak, ott végig csevabot sütnek, a füstről látni, merre a stadion 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Haver kint volt Szoboszlai mezben, hát ő ennek azért annyira nem örült 😊 😕Ide tényleg nem is kell senkit igazolni.sima edzo meccs.
Liverpool 3-0 Man Utd
Mikey
szobo padon se.
a mam utdnel egy 17 eves gibraltari a padon.😀
YoungZeeZee

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal