Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
en ezt pont azert nem értem, mert mindig azt szajkoztak, hogy kellenek a palyan vezér egyéniségek. Kimmich lehtetett volna 3-4 évig ez, amíg mondjuk Musiala bele nem nö, vagy Olise majd, vagy akárki.Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
csebi
De így nem lesz megint csapategység és a pályán már nem lesz ott Müller. Baromira nem értem ezt.
Megágyazzák már most a Leverkusennek a címvédést.
több mint 1 éve
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.igen 'bolcs' dolog ezt meglepni mikor jovore lejar a szerzodes, es asszem epp csokkenteni akarjak a fizujat. azert szep lesz, ha jovo evben ingyen elmegy Davies, Kimmich. kiharcolja Kane is, hogy olcson visszamehessen a Tottanhemhez stb. 10+ ev bajnoki cim utan az a terv, hogy ugyanennyi ideig ne nyerjunk ujra semmit?
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
X. Simons -> a PSG elviekben megegyezett a Leipzig-el, hogy jövöre megint náluk lesz kölcsönben
több mint 1 éve
Upa, Dier, Kim, Stanisic ?2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
csebi
Azt hallottam egyébként, hogy Kompany nem ad fix kezdö helyet Kimmich-nek. Megint kezdödik a cirkusz majd.
Coman-nál is kihültek az átigazolási hírek. Nem tudom kit sikerül így majd eladni. De Ligt tuti áron alul kel majd el, vagy megmarad a fizetése, amitöl szabadulni akarnak.
több mint 1 éve
Lehet Titi beszélte rá, ő az egyik kisebbségi tulajdonos.Varane meg ComoEzen csodalkozom kicsit, de sok sikert neki
ozibozi
Toto21
több mint 1 éve
2-3 honap. alapvetoen szamban tovabbra is megvagyunk sztem akar eladjuk de Ligtet is.Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Friss:Luca Mazzitelli (olasz, kp) Frosinone -> Como kölcsönbe
Filippo Distefano (olasz, cs) Fiorentina -> Frosinone kölcsönbe
Robin Le Normand (spanyol, hv) Real Sociedad -> Atlético Madrid 34.5 millió EUR
Tiago Morais (portugál, cs) LOSC Lille -> Rio Ave kölcsönbe
Kelvin Yeboah (olasz, cs) Genoa -> Minnesota United 3 millió EUR
Junior Flemmings (jamaicai, cs) Toulouse -> Ajman Club ingyé
Samuel Dahl (svéd, hv) Djurgarden -> AS Roma 4.3 millió EUR
Sardar Azmoun (iráni, cs) Leverkusen -> Shabab Al-Ahli 5 millió EUR
Raphaël Varane (francia, hv) Manchester United -> Como ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Igen par honapra kidolt. Igy most Tah pletykak felmelegedtek vagy De Ligt maradasa. Igy nem lesz nagyon penz Xavi-ra.Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
csebi
több mint 1 éve
Spanyolok az U19-es EB-t is behúzták a franciák ellen.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 569
milyen fasza hogy az egy bajnoksagban jatszo csapatok egymassal jatszanak 😀 foleg a nagyok
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hülye Vasas, már csak az Újpestben bízhat az ember.
több mint 1 éve
Varane meg Como
több mint 1 éve
Ito megsérült az első komolyabb felkészülési meccsen.Labtores baszki …
Toto21
több mint 1 éve
NB2 tabella élén nem lesz sok változás innen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Köcsög Paks is csak egy kamu 11essel tudott pontot menteni.
több mint 1 éve
Iktriadék a 97. percben mentettek pontot Bzdafokon.Miután az első félidőben azt csináltunk, amit akartunk. Látom sikerült átmenteni a tavalyi formát...
warr_b
több mint 1 éve
Kezdetnek nem volt rossz ez a Vasas W.
több mint 1 éve
Könyves ❤️Csempiöncsippp
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Bandi, BandiRadó bombaNagyon szép volt
ozibozi