Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Most kiderül!15:00-kor sorsolják a Paksot, lehetséges ellenfelek: Elfsborg, Corvinul Hunedoara (román 2. osztály 😀), Botev Plovdiv, PFC Zire, Rózsahegy, KF Llapi 😀Mit röhögsz, a Vajdahunyad nagyon jó kis csapat, megnyerték a román kupát. Szerintem ütnék a Paksot is. A BVSC-t pláne 😄
többi magyar csapat holnap
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
Paks - Vajdahunyad!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
15:00-kor sorsolják a Paksot, lehetséges ellenfelek: Elfsborg, Corvinul Hunedoara (román 2. osztály 😀), Botev Plovdiv, PFC Zire, Rózsahegy, KF Llapi 😀Mit röhögsz, a Vajdahunyad nagyon jó kis csapat, megnyerték a román kupát. Szerintem ütnék a Paksot is. A BVSC-t pláne 😄
többi magyar csapat holnap
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
15:00-kor sorsolják a Paksot, lehetséges ellenfelek: Elfsborg, Corvinul Hunedoara (román 2. osztály 😀), Botev Plovdiv, PFC Zire, Rózsahegy, KF Llapi 😀többi magyar csapat holnap
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hamrun Spartans FC (MLT) -> Lincoln Red Imps FC (GIB)Holnap őket kérem a golyózáson.
több mint 1 éve
nb1.hu/hir/tavozik-a-tavalyi-meglepetescsapat-vezetoedzoje/

több mint 1 éve
Azért a Fradi megint hozott egy komolyat ezzel a Ghana U20-al az Ashdodbólsvejci kettőből a főtáblára. Mi ez ha nem karrier? 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Chelsea is sanszosan.De el lesz picsázva a leszter.
zacknorb
Sixo
több mint 1 éve
Reggel 6-kor Új-Zéland-Salamon-szigetek 😊sima 3-0, várható volt 😕
warr_b

Don't blink!
több mint 1 éve
A szezonnyitó Ipswich Town - Liverpool meccs lesz aug. 17-én.A harmadik fordulóban pedig máris Man Utd - Liverpool.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jó nehéz menettel kezdjük a szezont...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ott is van a best manager🚨 Erik ten Hag: “Manchester United have told me that they spoke with Thomas Tuchel, yes”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 16, 2024
“They said they eventually came to the conclusion that they already have the best manager”. pic.twitter.com/RszGliKmdb
több mint 1 éve
Azért a Fradi megint hozott egy komolyat ezzel a Ghana U20-al az Ashdodból
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Reggel 6-kor Új-Zéland-Salamon-szigetek 😊

több mint 1 éve
5-1-re nyert Fiji 😁Ha meg nem eszik a fijikethogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli
warr_b
Willie Parker
Tahiti meg 2-0-ra nyert.

több mint 1 éve
Ha meg nem eszik a fijikethogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli
warr_b
több mint 1 éve
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsénA Tahiti-Szamoa nagyon érdekes lesz, Fiji meg simán kell hogy üsse idegenben is a pápuákat.
Löfli

több mint 1 éve
Egyik legjobb focis játék volt.hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccséna salamon szigetekkel anno toltam a road to world cup 98-at.orok kedvencek
Löfli
YoungZeeZee

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccséna salamon szigetekkel anno toltam a road to world cup 98-at.orok kedvencek
Löfli
több mint 1 éve
Neymer meg Vini gyorsan kapott egy average playert🚨🇧🇷 Ronaldinho: “That’s it guys, I will not watch any Brazil game at the Copa América nor celebrate any victory”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2024
“I’ve had enough. It’s a sad moment for those who love Brazilian football. It’s hard now to find the spirit to watch the games”.
“It’s one of the worst teams in… pic.twitter.com/kar0Fe2rmM
több mint 1 éve
hogy a fontos meccsekről is szó legyen, hajnalban Vanuatu legyőzte Salamon-szigeteket az Óceániai Nemzetek kupa nyitómeccsén

Don't blink!