Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Tehát nálunk akkora a rasszizmus a többi országhoz képest, hogy ha idejön egy holland edző, akkor jogosan kap kérdést erről? Lónak a faszát.Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
Igen bazmeg, a Fradinál külön esznek a fehérek és a négerek. A kurva anyátokat.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/03/01/mlsz-kampany-kirekesztes-rasszizmus-ciganyozas-magyar-foci-nb-i/
Mészöly Jr. pl. biztosan nem ülhetett volna vissza a padra Hollandiában a tavaszi elszólása után.
törölt kristof
Ez a mondat nálam azt jelenti, hogy 2 hetente van egy huhogás miatt megállított meccs.
De kérdezem máshogy. Ha ez a csávó lett volna a Barca új edzője, szerinted megkapja-e ugyanezt a kérdést ugyanezzel a felvezetéssel?
csipkelli
hogy ez mennyire megalapozott az mind1, a hírünk ez
meg lehet köszönni azoknak a faszkalapoknak akik megerősítik
Negritis, a vajda
Mikey
több mint 1 éve
nem tudom ki volt az újságíró aki kérdezte, de a La Liga is legalább ennyire rasszista közeg, így ha konzekvens, akkor igen, ebben az esetben is fel kellett volna tennie."Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
rangado.24.hu/magyar_foci/2024/03/01/mlsz-kampany-kirekesztes-rasszizmus-ciganyozas-magyar-foci-nb-i/
Mészöly Jr. pl. biztosan nem ülhetett volna vissza a padra Hollandiában a tavaszi elszólása után.
törölt kristof
Ez a mondat nálam azt jelenti, hogy 2 hetente van egy huhogás miatt megállított meccs.
De kérdezem máshogy. Ha ez a csávó lett volna a Barca új edzője, szerinted megkapja-e ugyanezt a kérdést ugyanezzel a felvezetéssel?
csipkelli
én Mbappétól is megkérdezném ugyanezen a vonalon, hogy beszélt-e Vini Jr.-al erről.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Na de minket mindig csak bánt az UEFA is, minden ok nélkül!azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ito - > BayernA. Garcia - > Leverkusen
így a nagy várakozások közepette
több mint 1 éve
azért a szurkolóink mindenhol hírhedtek a rasszizmus és kirekesztés miatt"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
"Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert."nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
törölt kristof
több mint 1 éve
nézőpont kérdése, szerintem rengeteg dolgot kelleni kezelni ebben a témakörben, de nyilván az MLSZ is egy beszari bagázs, nem fognak komolyan fellépni, csak annyit, hogy az UEFA/FIFA felé mutassanak valamit.Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
csipkelli
több mint 1 éve
Viszont a határon megállítják a szurkolói járműveket, alapvetően a szerbektől tartanak.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Klaci79
Konzuli app melegen ajánlott.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hazugság, hogy itt kezelni kell valamit.Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
törölt kristof
több mint 1 éve
Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:közel sem erről szólt a kérdés, szerintem teljesen korrekt ilyenről is megkérdezni egy "balkáni" kultúrába érkező nyugati "lipsit", hogy ezt hogyan fogja kezelni.
csipkelli
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Az új edzőnek ezt a kérdést tették fel otthon:– Egy olyan országban kötött ki, amelynek futballja jó ideje a rasszizmusáról ismert. Ricardo Moniznak, mások mellett, korábban ezzel kellett megküzdenie. Ez nem késztette visszakozásra?
több mint 1 éve
Slot segítői közül Hulshoff aláírt már, viszont Reijnen nem kapja meg a munkavállalási engedélyét, így marad a Feyenoordnál.Ez így azért nem ideális, mondjuk úgy.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 571
Hááááááááááááát nem is tudom mi ez 😀AI, szoval nem gaz
www.youtube.com/watch?v=aVN-J6w_sMA
- JC6
több mint 1 éve
Azóta már cáfolta a hírt mindenki.30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Tobb szivarvanyos csoportosulas keszul meg tamadasra a magyarok ellen. Aki jon vigyazzon magara.
Kenny
Klaci79
több mint 1 éve
FIFA is more real than realitypic.twitter.com/eYZSCAlBCE
— Troll Football (@TrollFootball) June 13, 2024
több mint 1 éve
30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Ez honnan van? Szerintem főképp holnap indul kifelé a szurkolók jelentős része, bár sokan repülnek majd szombaton is. Mi is hajnalban indulunk, de egyelőre semmit nem hallottam…nyilván van aki keresi is a bajt.
Kenny
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=p6u4_NTW8N8Avagy miért ne rendelj a Leipzig shopból magyarba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
30 nemet esseni huligan tamadt ma 40 magyar szurkolora.Kösz az infót, fiamék holnap indulnak!
Kenny
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Wooooo focimagazin.hu/2024/06/copa-america-lesz-teves-kozvetites

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Közben megy a Reálhoz is gyorsan 😊De hát ő német szöv. kap. lesz az EB után, nem?Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.minden adott lenne ahhoz, hogy Klopp visszatérjen a BVB-hez - már persze azt leszámítva, hogy ő tényleg pihenni szeretne
ervinator
slowmotion
Mikey
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
De hát ő német szöv. kap. lesz az EB után, nem?Terzic távozik Dortmund éléről, na erre sem gondoltam volna egy BL döntő után.minden adott lenne ahhoz, hogy Klopp visszatérjen a BVB-hez - már persze azt leszámítva, hogy ő tényleg pihenni szeretne
ervinator
slowmotion
több mint 1 éve
1 döntetlen ez ellen a ‘lenézett’ Svájc ellen szerintem több mint reménykeltő lenne./nagyon kis kompakt csapatuk van komoly játékosokkal/A várakozások és a realitások közti különbséget jó fenntartani.A sajtó ugyanezt csinálta, csak akkor nem volt FacebookMennyi hasonlóságot látsz a mostani szituáció és 86 között?Mexikó 86.Na a szagértők és a játékosok is elkezdték a az akár meg is nyerhetünk az Eb-t szöveget. Tudjuk ilyenkor mi szokott történni.Amúgy ez miért baj?
Nemes samu09
Mindenki tudja mi a realitás, de nekik úgy kell hozzáállni, hogy meg akarják nyerni. Nem gondolnám senkiről, hogy el lenne szállva.
Vajon a görögök 2004-ben mit gondoltak magukról vagy a strandról beugrott dánok?
Valahol hű tükröt mutat a társadalomról, hogy azért is bocsánatot kellene kérni, hogy valaki nyerni akar.
ervinator
Dzsokijuing
ervinator
ozibozi
1W, 2D és elégedett leszek.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Pascal Jansen be lett jelentve, mint Fradi edzőTetszik az elgondolás, érdeklődve figyelem majd, mit nyújt a csapat
Poloska vagyok.