Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 683 — The Mathematician
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.

Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.

ozibozi
mi a halál faszának Ő nekünk?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 356
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.

Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 696 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hunfoci.hu/nb3/91-csapat-kapta-meg-az-nb3-as-licencet-a-2023-2024-bajnoki-evre.html

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 372 — LIGHTS OUT!
gaboni stadionban elment az áram 😀
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
empty taxi
Az old trafford meg 1 hónapja zuhanykabinná vált. Ezekhez képest gabon teljesen korrekt.

Szerkesztette: Sixo

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 571 — Sworn to the Dark
ahogy nézem a mai és a holnapi LaLiga 2 play-off meccseket adja a Spíler, fasza. hajrá Real Oviedo!

built for this shit

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 275 — NFL bracket champion '26
Löfli
Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 630

Tony Adams
Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.

több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 480

Tony Adams
iktriad
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...
davemayer
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.
Mikey
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).

Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).

dugo93
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.

Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 630

Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 514

Tony Adams
iktriad
davemayer

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 539 — "Grammar maci"

Tony Adams
iktriad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 304 — Lucas Scott

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Mikey
Pedig én azt hittem h jön Tuchel bácsi, már valahol olvastam is h hozta is a listát h kik kellenek neki.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 514

Tony Adams
iktriad
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀
Igaz, ennek én őszintén örülök.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 194 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Tony Adams

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 853 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 488 — Csodabogár
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnák
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Piscitelli mondjuk top3 kapus
Drazic is ilyen lenne centerbe
zacknorb
ezt nem vitatom, de eddig csak ő volt a sztárigazolás a szezon után egyből. Drazicsról is nagy kuss van, pedig arról zengtek a hírek, hogy őt is megveszik, meg mindenkit. oszt ott tartunk hogy van kb. 4 emberük kezdőnek. 😀 ott is megy a szintlépés rendesen a világ pénzéből.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 426 — Kinek mit intézett a kormánya
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnák
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Piscitelli mondjuk top3 kapus
Drazic is ilyen lenne centerbe

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 488 — Csodabogár

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 696 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ezaz, Észak-Korea továbbment a következő körbe, ráadásul a kedvenc csatárom, Ri Jo-Guk mesterhármast lőtt!

6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá
Löfli
Megérdemelték, a már továbbjutó Japán 5-0-ra elgázolta Szíriát, közük nem volt a meccshez és a továbbjutáshoz.

Elefántcsontpart ikszelt Kenyában (0-0), ahogy a Madagaszkár-Mali is ugyanennyi lett, szép teljesítmény Sixoéktól, főleg hogy a 16. perctől emberhátrányban voltak.

Megy a Dél-Afrika-Zimbabwe, pikáns párosítás, már a második percben 1-1 volt az eredmény 😊

A csebi-bowlt meg a sima Szudán nyerte 3-0-ra.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 853 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ezaz, Észak-Korea továbbment a következő körbe, ráadásul a kedvenc csatárom, Ri Jo-Guk mesterhármast lőtt!

6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 571
mi lesz a fradi uktrakkal ha kapnak egy nem feher edzot?
YoungZeeZee
Moniz idejében aludtál?
Bálesz
Nem aludtam 😀 es igaz o is volt anno fagyi edzo.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 598 — Omar's Coming Yo!
mi lesz a fradi uktrakkal ha kapnak egy nem feher edzot?
YoungZeeZee
nincs ha. holnap bejelentik. mult heten mar megegyeztek.
Kenny
kijaz?
peach
pascal jansen.