Soccer
Liverpool faces the prospect of shattering their transfer record if they wish to sign Real Madrid’s forward Rodrygo this summer.mi a halál faszának Ő nekünk?
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Despite Liverpool’s willingness to offer £100 million for the 23-year-old, reports suggest that Real Madrid would only consider bids starting at €150 million (£127 million), which would not only surpass Liverpool’s existing transfer record but also set a new high for Premier League acquisitions.
Szerkesztette: ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
built for this shit
gaboni stadionban elment az áram 😀Most miért, Super Bowlon is volt ilyen 😀
Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The king of robbers Qatar robbed India of a World Cup qualifying spotpic.twitter.com/39TiYG66zh
— Troll Football (@TrollFootball) June 11, 2024
Így, ahogy mondod. A hosszabbítás valóban korai.Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 11, 2024
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
Egyébként meg ki lett volna előrelépés hozzá képest?
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).
McKennával tudtam volna azonosulni, de valószínű ez korai lett volna még.
dugo93
Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Duff
Sztem az, hogy a jövő évet még megkapja az korrekt, a hosszabbítást viszont nem értem.Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
Tuchel? Szoszgét? Di Zerbi? (fogalmam sincs mi ez a hype körülötte az 1 jó és 1 rossz szezonja mellé egy középcsapatnál).
dugo93
Én azt mondanám, hogy jövőre top4-ben kell lenni és sokkal jobb játékot mutatni, mint idén. Ha ez nem lesz meg, akkor viszlát.
Szerintem ez jó döntés. Leginkább az INEOS miatt. Ha tényleg jó irányba indulunk el, nem lesz minden héten a kezdőből 12 sérült, jönnek a normális igazolások, akkor azért más lesz a leányzó fekvése. Ráadásul a fiatalokat elég jól építi be, ez is fontos az új górénak (nagyon helyesen).A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
Mikey
A minimális siker idén is megvolt, szóval költeni sem kell a keretre. 😊 Persze mivel a Man Utdról van szó, így fognak, nem is keveset.Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nagy volt a csönd, sajnos várható volt. Kiváncsi vagyok a keretrol mit gondolhatnak, mennyit kellene költeni h ezzel a kopasszal minimálisan is sikeresek lehessenek...Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Pedig én azt hittem h jön Tuchel bácsi, már valahol olvastam is h hozta is a listát h kik kellenek neki.Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
Igaz, ennek én őszintén örülök.
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Az is vicces már hogy marad, na de hogy még a hosszabbításról is tárgyalnak, az már kabaré. 😀Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
iktriad
Igaz, ennek én őszintén örülök.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Azt hiszem sokan fogják a képernyőre köpni a kávét ma reggel. 😀🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378
Tony Adams
Szerkesztette: iktriad
🚨 EXCLUSIVE: Erik ten Hag to stay as Manchester United manager. #MUFC end-of-season review culminated with decision to keep 54yo in position. After talks today Dutchman will remain at Old Trafford + hold negotiations over contract extension @TheAthleticFC https://t.co/tAzM2Ld378

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ezt nem vitatom, de eddig csak ő volt a sztárigazolás a szezon után egyből. Drazicsról is nagy kuss van, pedig arról zengtek a hírek, hogy őt is megveszik, meg mindenkit. oszt ott tartunk hogy van kb. 4 emberük kezdőnek. 😀 ott is megy a szintlépés rendesen a világ pénzéből.a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnákPiscitelli mondjuk top3 kapus
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Drazic is ilyen lenne centerbe
zacknorb
a faszt kavarnak már a lilák, élükön a Kobolddal. Ilyen Piscitellivel meg Besével akarják utolérni a Fradit? 😀 Katonát is akrnákPiscitelli mondjuk top3 kapus
edző sincs, de Grzelakot is akarják 😀 kurva jó a koncepció a MOLnál. Kreatívak na.
petey
Drazic is ilyen lenne centerbe
Poloska vagyok.
ezaz, Észak-Korea továbbment a következő körbe, ráadásul a kedvenc csatárom, Ri Jo-Guk mesterhármast lőtt!Megérdemelték, a már továbbjutó Japán 5-0-ra elgázolta Szíriát, közük nem volt a meccshez és a továbbjutáshoz.
6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá
Löfli
Elefántcsontpart ikszelt Kenyában (0-0), ahogy a Madagaszkár-Mali is ugyanennyi lett, szép teljesítmény Sixoéktól, főleg hogy a 16. perctől emberhátrányban voltak.
Megy a Dél-Afrika-Zimbabwe, pikáns párosítás, már a második percben 1-1 volt az eredmény 😊
A csebi-bowlt meg a sima Szudán nyerte 3-0-ra.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6-tól Omán - Kirgizisztán, döntetlennel mindkét csapat továbbmegy (Omán amúgy is), biztos jó odds van rá

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
🚨⚫️⚪️ Juventus manager Thiago Motta has given green light to Douglas Luiz swap deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 11, 2024
Juventus and Aston Villa are more than close to final agreement!
🟣🔵 Weston McKennie, Samuel Iling Jr. and €20m fee to #AVFC as revealed.
↪️ Personal terms for all players, now discussed. pic.twitter.com/vFqxtZggo8
Nem aludtam 😀 es igaz o is volt anno fagyi edzo.mi lesz a fradi uktrakkal ha kapnak egy nem feher edzot?Moniz idejében aludtál?
YoungZeeZee
Bálesz
pascal jansen.kijaz?mi lesz a fradi uktrakkal ha kapnak egy nem feher edzot?nincs ha. holnap bejelentik. mult heten mar megegyeztek.
YoungZeeZee
Kenny
peach