Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Egyébként a Romának még hány fajta extra hely meg különszabály kell hogy BL-be menjenek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
🔜📝 Thiago #Motta to #Juventus as new coach from July. He will earn €4M/year + bonuses. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) May 22, 2024
As things stand, Roma will be playing in the Champions League next season. They will be the sixth Italian team in the Champions League, thanks to Atalanta.
— Get Italian Football News (@_GIFN) May 22, 2024
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
⚫️🔵 Atalanta president Percassi: “I’ve no doubts, zero doubts on Gasperini to stay with us”.“We will meet and discuss again but this trophy will help us to continue together”.
66 years old, first trophy of his career. 🏆
In 8 years under Gian Piero Gasperini, Atalanta have a net spend PROFIT of €157 million 🤯
They have a wage bill that would be 18th in the EPL
Every summer they sell their stars for big money & they unearth & develop new gems
Pound for pound the world’s best run club
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Meg most se ertem, hogy tudott rendes csatar nelkul kezdeni a Leverkusen. Se Schick, se Boniface.ez amúgy érdekes dilemma.
6 vedo, ket szuro es ket tamado kp-al nem allsz ki Europai kupadontore, ha nyerni akarsz
Toto21
Schick általában csere, ez szerintem nem szokatlan.
úgy vélem, Xabi dilemmája az volt, hogy:
1, ki tudják úgyis hozni a labdát, és akkor gyors, sokpasszos játék kell, erre Schick és Boniface nem a legjobb emberek, Adli kell. VAGY
2. nem tudják kihozni a labdát, fel kell ívelni a csatárnak, akkor kell egy bója, de ő a labda lefejelése és megtartása után maximum a kapu elé érkezésben ér labdába, Boniface kell. VAGY
3. nem tudom, mi lesz, lehet, hogy gyakran fel kell ívelni a labdát, párat talán elfejel a csatár, és akkor a középpályán átjátszott labdával gyorsan kell támadni, ide Schick kell.
nyilván ha én öntudatos edző vagyok, akkor az A tervet választom, és bízok a csapatomban. hát nem jött össze, ráadásul mindhárom gólt a védelem bénázásából kapták.
a small ball eddig bejött nekik, gondolta itt is ha nem kapnak gólt, akkor nyerhetnek is. önmagában azért nem bántanám, mert nem túlgondolta a meccset, a Roma ellen szinte ugyanez a csapat ment fel, és idegenben hozták a meccset, szóval volt már rá precedens.
több mint 1 éve
Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.a mi kutyánk kölykei mindketten, mondaná a kisgömböc 😀
😀
Kenny
több mint 1 éve
Így döntöttek -ezt tudja mindenki-vigaszágon felkapaszkodtak?Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.Azért Mert hogy így a Bronzérem idén az övék,
😀
Kenny
ozibozi
slowmotion
Megafonon olvashatja bárki🙈
több mint 1 éve
vigaszágon felkapaszkodtak?Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.Azért Mert hogy így a Bronzérem idén az övék,
😀
Kenny
ozibozi
több mint 1 éve
Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.Hogy pontosak legyünk, ők játszottak a Fradival, főleg az Olympiakos. 😀 .
😀
Kenny
több mint 1 éve
Igy promozni egy ekl dontot, hogy a Fradi jatszott mindkettovel.😀
több mint 1 éve
Nah akkor most már Gasperini is nyert valamit.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Végülis könnyű benézni, nincsenek messze az ábécében.Mert írtam már, hogy a fanatics-on nemrég rendeltem egy evertonos inget öcsémnek, helyette kaptam egy nekem méretre megfelelő Atalanta mezt 😀Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
Heisman nádor
r.baggio
De vehetjük úgy is, hogy a Fanatics egy kibaszott mindentudó, és orvosolták a hibát. | Aki nem a Stanley park északi oldalán lakik, és mégis a Neverton a csapata, ott valami nincs rendben 😛 |
több mint 1 éve
Német RTL-en konkrétan sírnak az interjúk alattMegvannak a Gute Zeiten, Schlechte Zeiten új szereplői.
ozibozi
több mint 1 éve
Jobb mint a Forest 😉Mert írtam már, hogy a fanatics-on nemrég rendeltem egy evertonos inget öcsémnek, helyette kaptam egy nekem méretre megfelelő Atalanta mezt 😀Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
Heisman nádor
r.baggio
A futballistenek kegyesek voltak hozzád
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Lehet Az olasz kupát kellett csóróknak “beáldozniuk”hogy ez meglegyen. FociistenekÍgy döntöttek.
több mint 1 éve
Mert írtam már, hogy a fanatics-on nemrég rendeltem egy evertonos inget öcsémnek, helyette kaptam egy nekem méretre megfelelő Atalanta mezt 😀Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
Heisman nádor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
írta korábban, hogy a fanatics elkúrta és kapott egy Atalanta mezt 😊Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
Heisman nádor
több mint 1 éve
Leverkusen mezt rendelt de rosszat küldtekHolnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊Miért pont Atalanta? Mármint respekt, Gasperini óta nagyon szimpatikus csapat
r.baggio
több mint 1 éve
Mutass nekem olyan kiscsapatos bandwagon fant, akinek official mez van a szekrényében 😉Holnap ha láttok Atalanta mezest az utcán Budán kisgyerekkel, az valószínűleg én leszek 😊milyen járművel? bandwagonnal? 😉
r.baggio
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
hatalmas csalódás volt ma a német gárda, így azért tuti kint is keserű lesz a szájíz... egy ideig 😊
több mint 1 éve
Vlsz ők máshogy számolják 😜Leverkusen nyomot egy Patriots season endinget 😂azért na, a bajnokságot behúzták 😛
ozibozi
Löfli
több mint 1 éve
Fél óra és kezdődik a Sp. Luqueño-Olimpia Asuncion 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"