Soccer
Season ticket holders will be able to attend the playoffs for free! 💙
— Málaga CF English (@MalagaCF_en) May 23, 2024
Check out all the info ➡️ https://t.co/XJXewsfoHK
Here’s to a full house at La Rosaleda! pic.twitter.com/DGRwVluHdo
Vezeti: Karakó Ferenc
Ajka-Győr
Vezeti: Berke Balázs
A fogalmatlan félhülye karakó meg a buziberke, mesés 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Jó lesz a visszavágó 🙂Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
rob3r7o

Na, végre vmi. 😀 micsoda akció.Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o
warr_b
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Faszom, hogy lesz így Rovers feljutás?Úgy fest sehogy... 😕
rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”

Állítólag nem egészséges ilyen későn vacsorázni.Bazd meg tudod...a vacsorám a falon állt meg és 10 percig nem tudtam abbahagyni a röhögést 😁😁😁Köszönöm a bókot, nem vagyok buzi és csatárt játszottam.Majd ellenünk az EB-n is így használd ki a helyzeteidet Wirtz!Azért az Atalantába komolyabb védők vannak mint nálunk...max Willie aki felveszi a versenyt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
ThundersNFL a Paraszt
☺️

Bazd meg tudod...a vacsorám a falon állt meg és 10 percig nem tudtam abbahagyni a röhögést 😁😁😁Köszönöm a bókot, nem vagyok buzi és csatárt játszottam.Majd ellenünk az EB-n is így használd ki a helyzeteidet Wirtz!Azért az Atalantába komolyabb védők vannak mint nálunk...max Willie aki felveszi a versenyt
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Minden évben elmondom, hogy milyen mocskos jók ezek a kieső-feljutó osztályozók, persze Mo-n ezt is eltörölték, mert hát minek 😊A skót se rossz, Raith Rovers-Ross County
NB2

Piazza Maggiore in Bologna packed with supporters celebrating qualification to the Champions League tonight.
— Derek Watson (@derekwatson89) May 22, 2024
The players gather on an open top bus at the front of the main square.
It shows just how much this means to the people and the city! ❤️💙 pic.twitter.com/JAq1CvYeyv
🚨🇧🇷 OFFICIAL: Lucas Paquetá has been charged by English FA with misconduct in relation to alleged breaches of FA Rules E5 and F3.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
“It’s alleged that he directly sought to influence the progress, conduct, or any other aspect of, or occurrence in these matches by intentionally… pic.twitter.com/43UsRwUkvL
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) May 23, 2024
Így járnak azok, akik nem néznek Bundesligát, na. 😀Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
Heisman nádor
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Az nem az én hibám, a sajátjuk és sajnálhatják is. Nem lehet rámfogni, hogy nagy bundásliga fan lennék, de még én is 10+ meccsen láttam őket szerintem.Azért amikor 51 meccs után kikapsz először és rögtön jön h kipukkadt lufi meg ennyi volt a mojo kissé vicces. 😀A legtöbb ember most látta először a Leverkusent idén...
Persze, hogy csalódott egy döntő vereség után mindenki de azért a történelemük első bajnoki címe, soselátott módon csak tudja feledtetni majd 1-2 nap múlva az itteni valóban gyenge játékot és vereséget. Plusz ott a német kupa is, ahol egy 2. osztályú csapatot kéne verni.
Kívánok mindenki kedvenc csapatának hasonlóan szar szezont, ahol csak a hazai kupkát uralják le és kikapnak egy nemzetközi kupa döntőben.
alatriste
Heisman nádor

Liverpool Fc
🚨⚪️⚫️ Thiago Motta to Juventus, deal sealed and set to be announced soon — here we go, confirmed!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 23, 2024
The manager has informed Bologna of his decision to leave the club after fantastic season, as expected.
Thiago will now sign as new Juventus head coach until June 2027. pic.twitter.com/bKgF099Rz4
0:35-0:37-nél mi az a gyengéd simogatás a Lucho Libre-től???V době, kdy se bojuje za lepší prostředí pro fanoušky na stadionech....
— Sporťák (@SportakCZ) May 22, 2024
Policie tentokrát v závěru zápasu pod sektory s fanoušky nestála.
Už to vypadalo, že vše proběhne důstojně. Jenže pak někteří jedinci z Plzně předvedli tohle.
Škoda. Tohle jsou dva kroky zpět. pic.twitter.com/fLKjDypNlj
Ők is megoldották.
mindenhol ott vagyunk 😀
Kenny
Ő sem harcolt/verekedett még rendesen soha.
Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?Volt.
Sixo

Volt már, hogy a Sturm Graz a hétvégi győzelmével 10 éves Salzburgi bajnoki sorozatot szakított meg?
Sixo
Poloska vagyok.
V době, kdy se bojuje za lepší prostředí pro fanoušky na stadionech....
— Sporťák (@SportakCZ) May 22, 2024
Policie tentokrát v závěru zápasu pod sektory s fanoušky nestála.
Už to vypadalo, že vše proběhne důstojně. Jenže pak někteří jedinci z Plzně předvedli tohle.
Škoda. Tohle jsou dva kroky zpět. pic.twitter.com/fLKjDypNlj
Ők is megoldották.
mindenhol ott vagyunk 😀
Szerkesztette: Kenny