Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 942
ECL,a szloven csapat tamadotta kapus lott kapura 😁
This is the pinnacle of the Europa Conference League. Exactly what this competition was created for. Inject it 💉 pic.twitter.com/PhStJOMqX9
— LS (@LeeSmithFC) July 18, 2024
több mint 2 éve
kövi körben irány Isztambul!A san marinoi La Fiorita rendes játékidei győzelemmel, Mezőkövesden, hosszabbításra mentette a meccset az Isloch Minsk ellen (és vitték a mixemet)Tizikkel ott a csoda!
zacknorb
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A san marinoi La Fiorita rendes játékidei győzelemmel, Mezőkövesden, hosszabbításra mentette a meccset az Isloch Minsk ellen (és vitték a mixemet)Tizikkel ott a csoda!
zacknorb
több mint 2 éve
U19-es dél-ázsiai kupa is elkezdődött, Kelet-Timor 3-2-re nyert Kambodzsa ellen, a hazai Indonézek meg 6-0-ra elintézték Fülöp-szigeteket
Löfli
The scorers for East Timor’s U19 side today:
— Zach Lowy (@ZachLowy) July 17, 2024
-Vabio Cannavaro
-Alexandro Bakhito
-Luis Figo pic.twitter.com/3DwWMLdsJA
több mint 2 éve
A san marinoi La Fiorita rendes játékidei győzelemmel, Mezőkövesden, hosszabbításra mentette a meccset az Isloch Minsk ellen (és vitték a mixemet)
több mint 2 éve
Na, ott a gól (és remélem a győzelem)
több mint 2 éve
🇪🇸👏 This is how Mikel Oyarzabal was welcomed back to his home town after scoring the winning goal for Spain in the EURO 2024 final... class moment! 🧨😍 pic.twitter.com/K7Pcus53Iy
— EuroFoot (@eurofootcom) July 18, 2024
több mint 2 éve
Jó ez vicc... Erre nem megadni, komolytalan...
több mint 2 éve
Erre a les-re kíváncsi leszek...
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?valamelyik ott állomásozó amerikai katona jól érezte magát
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?Semmi újdonság,
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Kb 35 éve Martin Dahlint sem értetté senki a svédeknél. A japcsik meg úgy cca. 600 éve vannak fáziskésésben.
Minden gromek😊))
több mint 2 éve
pedig én csak azt akartam kiírni, hogy a konfettiben is továbbment egy andorrai csapat, az Inter Escaldes!

Don't blink!
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?nem fogod elhinni, de a magyar válogatottban is voltak sötétebb bőrűek
Mi a fasz?
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
több mint 2 éve
Japán U23 kapus feka?Mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
létezik ortopéd sebészet, csak legfeljebb besípol a fémdetektor a repülőtéren, és csípőtől lefelé világítani fog a találatjelző.Abban lehet reménykedni, hogy az orvostudomány annyit fejlődik hogy 40 éves korában tudjon még normálisan élni. Fàbregasszal is ez volt. Mindegy hány éves valaki, a jatekpercben mérendő a futballkorjaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Az említett Adu is milyen fasza karriert futott be.
De nekem Yamallal is ez a gondom. Hatalmas sztori amit csinált az EB-n, de őt is ha csúcsra járatják a Barcelonában már az elkövetkező 1-2 szezonban, akkor 26-27 éves korára mehet majd valahova az arabokhoz levezetni mert annyira ki lesz zsigerelve a szervezete.
A dolgok mentális oldalát megint direkt nem említem, hogy kb. ki is fog égni addigra.
Mikey
slowmotion
Heisman nádor
több mint 2 éve
Abban lehet reménykedni, hogy az orvostudomány annyit fejlődik hogy 40 éves korában tudjon még normálisan élni. Fàbregasszal is ez volt. Mindegy hány éves valaki, a jatekpercben mérendő a futballkorjaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
De nekem Yamallal is ez a gondom. Hatalmas sztori amit csinált az EB-n, de őt is ha csúcsra járatják a Barcelonában már az elkövetkező 1-2 szezonban, akkor 26-27 éves korára mehet majd valahova az arabokhoz levezetni mert annyira ki lesz zsigerelve a szervezete.
A dolgok mentális oldalát megint direkt nem említem, hogy kb. ki is fog égni addigra.
Mikey
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
elso bedobas elso percben? egybol kozepkezdesbol kivagjak ...nahát, Új-Zéland simán nyerte az U19-es Óceánia-kupát, 10-től viszont Laosz - Ausztrália 😎Sima 0-6 😞
Löfli
Közben az U19-es EB is megy már
Este meg izgulhatunk, hogy a Paks ma milyen izgi tipszmikszülést eszelt ki 😁
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
nahát, Új-Zéland simán nyerte az U19-es Óceánia-kupát, 10-től viszont Laosz - Ausztrália 😎Sima 0-6 😞
Löfli
Közben az U19-es EB is megy már
Este meg izgulhatunk, hogy a Paks ma milyen izgi tipszmikszülést eszelt ki 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
RIPnb1.hu/hir/elhunyt-szijarto-laszlo-az-eto-legendas-labdarugoja/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Friss: docs.google.com/document/d/1CxeMJneUXmjGrKtRsFMNQ561CLct5XARnb_wqchmQhI/edit

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Rooney is hasonlóan járt.jaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Mikey
slowmotion
több mint 2 éve
jaja, Tielemans is szarrá lett hajtva, csávókám még csak 27, de a szervezete már 32-33 felettinek számítIgen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
Mikey
több mint 2 éve
na még a végén ő szorítja ki Gazdagot a kezdőből14 évesen ? Jézusom. Kb még bilit használ.Azért lassan jó lenne valami alsó korhatárt bevezetni...
🚨🇺🇸 14 year old talent Cavan Sullivan enters the pitch for the first time in MLS.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 18, 2024
He’s 13 days younger than Freddy Adu, record broken as the youngest ever to debut in MLS.
Manchester City have already signed Cavan for the future. 🔵👀pic.twitter.com/s6Gt5zsq70
Sixo
Mikey
több mint 2 éve
Igen, ez szimplán csak gyerekkereskedelem ígyEbbe a részébe direkt nem is akarok belemenni, de csak a kisgyerek egészségét nézve: 14 évesen bekerül a felnőttek közé, olyan hamar szarrá rúgják, hogy mire tényleg felnő, addigra kb. vége is a karrierjének.
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May