Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Két pontot Huddersfieldben hagytunk, hiába játszottuk az egész második félidőt emberelőnyben...
warr_b
Nem is mertem a Leedsre fogadni, nem tudtam, mennyit vett ki a hétközi kupameccs
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 472 — nabege2@yahoo.com
Kisvárda, Mezőkövesd, mi van itt? 😊
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Két pontot Huddersfieldben hagytunk, hiába játszottuk az egész második félidőt emberelőnyben...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Kevésnek érzem Stankovicnak ezt a két kupameccses eltíltást, úgy örjöngött, mint valami b-kategóriás kidobó.
Szokol
Mivel az, mi mást tenne?

Amúgy igen többet érdemelne. Ráadásul amit a bíróval le művelt nem csak ultra gaz és kb 6. B osztály szint hanem csak emiatt járna neki 10 meccs kb …
csebi
Tartalék játékvezetőt meg leköpte..
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 614 — I like the Texans, I like who we are
Egyszerűen nem tudom felfogni miért ilyen buták a focisták. Ha egy csapat előnyben van és húzni szeretné az időt, legtisztább módja hogy a kapus nem fogja meg a labdát amíg nem muszáj. Ennek ellenére egyetlen játékosnak sem jut eszébe egyből letámadni soha. Tökmindegy melyik bajnokság, melyik csapat, teljesen nyilvánvaló hogy a kapus ezt elhúzza mégis megáll mindenki az ellentől. Egy bizonyos iq szintet követel meg ezt az összefüggést észrevenni vagy mi?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
És hány olyan magyar játékost tudtok mondani az elmúlt 30 évből, akit nyugati klubcsapatánál egy ideig mellőztek, de visszaverekedte magát a kezdőbe és még jobb is lett?
r.baggio
Bajner! 😂

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 614 — I like the Texans, I like who we are
Egyébként mit tett Megyeri hogy sose hívják a válogatottba?
Stílusban közelebb áll Gulácsihoz mint Dibusz, tehát konzisztens, lábbal is jó.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
És hány olyan magyar játékost tudtok mondani az elmúlt 30 évből, akit nyugati klubcsapatánál egy ideig mellőztek, de visszaverekedte magát a kezdőbe és még jobb is lett?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
27 évesen már nem fejlődnek a csatárok max rutinosabbak lesznek, Szerintem Sallaival nagyobb gond hogy ritkán tud 90 perceket folyamatosan a pályán lenni, hogy ez mennyire erőnléti vagy taktikai ok 4-5 éven keresztül azt az edzők, menedzserek majd tudják, de nehezen látom, hogy egy felfelé váltásra /angolokhoz, olaszokhoz pl/ alkalmas lenne e miatt.
Szerintem a BUndesligában pont jó helyen van.
ozibozi
És ezzel alapvetően nincs is gond. Szép kis karrier ez így.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 400
27 évesen már nem fejlődnek a csatárok max rutinosabbak lesznek, Szerintem Sallaival nagyobb gond hogy ritkán tud 90 perceket folyamatosan a pályán lenni, hogy ez mennyire erőnléti vagy taktikai ok 4-5 éven keresztül azt az edzők, menedzserek majd tudják, de nehezen látom, hogy egy felfelé váltásra /angolokhoz, olaszokhoz pl/ alkalmas lenne e miatt.
Szerintem a BUndesligában pont jó helyen van.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
aaargh, de szép lett volna, ha Sallai ollózása bemegy
deyell
A beadást megfejelte , de középre amibe Neuer reflexerűen belekapott....ha csak egy kicsit lentebb vagy fentebb megy....az ilyenbe kell még neki fejlődni...de mivel nem klasszik befejező csatár így el lehet nézni neki...az ollózas az meg pech volt,hogy nem akadt be....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558
Most olvasom hogy Alisson izomsérüle „komoly, de nem season-ending“ Klopp elmondása szerint.
Akármekkora klasszis is a brazil, mégis talán az ő kiesése a legkisebb érvágás Kelleher miatt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Kevésnek érzem Stankovicnak ezt a két kupameccses eltíltást, úgy örjöngött, mint valami b-kategóriás kidobó.
Szokol
Mivel az, mi mást tenne?

Amúgy igen többet érdemelne. Ráadásul amit a bíróval le művelt nem csak ultra gaz és kb 6. B osztály szint hanem csak emiatt járna neki 10 meccs kb …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
több mint 2 éve
Ez nagyon RIP Csebi.
Sixo
Ha már meg kell törni a bajnoki cím sorozatot akkor leginkább legyen Xabi Alonso és a Leverkusen. Fogok örülni nekik.

Mondanám h igazam lett Tuchellel kapcsolatban de sajnos nem. Ennyire rosszra nem számítottam. Majd írok egy hosszabbat róla ha már nem lesz az edzonk, ami sztem kedd este jön el mikor kiesunk. Jó lenne Demichelist látni a padon a szezon hátralevő részében.

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 236
 telex.hu/zacc/2024/03/01/orban-viktor-trollfoci-meszoly-geza-eltiltas

nem, ez nem photoshop! 😬

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Rómában is elmentek otthonról!
Stoki
Egy meccsen nem is tudom mikor láttam utoljára 3 pirosat.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Almería watch: piros lap és 0-1-es vereség a Balaidosban. Jelenleg 0-9-18 a csapat mérlege.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Rómában is elmentek otthonról!
több mint 2 éve
Na úgy látszik Tuchel ki akar kapni mert becserélte Upamecanot 😀 😀
Brotesz
Ő maga is edzőt akar buktatni.

több mint 2 éve
Brotesz Indianapolis Colts 153
Na úgy látszik Tuchel ki akar kapni mert becserélte Upamecanot 😀 😀
több mint 2 éve
Ha ez így megy végig, ebből Csebi Randy Marshá válása lesz.
Sixo
Szívesen.

több mint 2 éve
Ha ez így megy végig, ebből Csebi Randy Marshá válása lesz.

több mint 2 éve
Ez nagyon RIP Csebi.
Sixo
Biztos edzőbuktatás.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Valakinek van link a Freiburg meccshez?