Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
wow

Sixo
a 2rule olcsobb lenne
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 381 — Lucas Scott
Mi olyant csinált a héten, hogy Csebi pont most hívja le az opcióját.

Sixo
Mit, mit, azt mondta hogy Tuchel RAUS.
warr_b
lehet valtoztatnom kellene arra, hogy Tuchal&Dier Raus.

de amugy a Lipcse elleni gyoztes gol elott rohadt nagy labdat vagott elore Chuponak. viszont annyi gond van a keretben, hogy nem baj, ha marad vki kozephatvednek is a kovetkezo szezonra.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
NEW: Pep Lijnders is set to take charge of Ajax this summer ✅🇳🇱

Congratulations 👏

Erre kíváncsi leszek. Taktikailag top, hogy milyen a man management és a motivációs képessége kiderul. Nezni fogom. 😊 Amúgy Holland bajnokikat ad itthon vmi csatorna?
alatriste
Szerintem nem nagyon, de a tipszmiksz átveszi a holland native feedet, kommentár nélkül
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
NEW: Pep Lijnders is set to take charge of Ajax this summer ✅🇳🇱

Congratulations 👏

Erre kíváncsi leszek. Taktikailag top, hogy milyen a man management és a motivációs képessége kiderul. Nezni fogom. 😊 Amúgy Holland bajnokikat ad itthon vmi csatorna?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
wow

több mint 2 éve
Kisvárda-MTK
Nyíregyháza-Kecskemét
DVTK-FTC
Vasas-Paks
zacknorb
Szegény Fradi, de legalább koncentrálhatnak majd a bajnokságra.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 793 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Sixo
Mit, mit, azt mondta hogy Tuchel RAUS.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 815 — Kinek mit intézett a kormánya
Kisvárda-MTK
Nyíregyháza-Kecskemét
DVTK-FTC
Vasas-Paks

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 462 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Pogbát 4 évre meszelték el a doppingolás miatt.
Beki
Utána még felcsútra jó lesz 😊

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Gézafiam elmeszelve, egy hónap + két hónap felfüggesztett

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/megkapta-bunteteset-meszoly-geza-ns-info
warr_b
Addig gyakorolhatja a "kiemelkedő fizikumú, afrikai származású játékos" szókapcsolat készségszintű használatát
slowmotion
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/meszoly-geza-nyilatkozatomban-a-feka-szonak-semmilyen-plusz-pejorativ-tartalma-nem-volt

Sírok 😂
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/megkapta-bunteteset-meszoly-geza-ns-info
warr_b
Addig gyakorolhatja a "kiemelkedő fizikumú, afrikai származású játékos" szókapcsolat készségszintű használatát
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Értesültem a nemzetközi szövetség határozatáról – helytelen ítélet született. Szomorú vagyok, a szívem összetört. Mindent elvettek tőlem, amit profi karrierem során felépítettem. by Pogba.

Bátyja, elvettél te magadtól korábban már mindent...
garincsa
Simán benne volt egy Yaya Toure féle karrier, de képességekben és atletikusságban még nála is jobb volt.
Neymari karrierút

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Értesültem a nemzetközi szövetség határozatáról – helytelen ítélet született. Szomorú vagyok, a szívem összetört. Mindent elvettek tőlem, amit profi karrierem során felépítettem. by Pogba.

Bátyja, elvettél te magadtól korábban már mindent...
több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad

warr_b
Sztankoviccsal és Vilivel együtt megy majd finomhangolásra

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 815 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/B3TUmpWsYQGB262X/

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Beki
Lehetne nagylelkű az UEFA. 4 éve már úgyse játszik szal bűnti letöltve
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 793 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 583
mas kategoria..6 meccsre

Yearly tickets are on sale now!

First category: 150€
Second category: 125€

Students, seniors: 100€/75€

Children: 75€/55€
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Beki
Úgyse játszana addig a sérülések miatt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Beki New York Jets 2 693
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 473 — nabege2@yahoo.com
Fradi meg Pool menetrendet összehasonlítani már alapból baromság. Egyik játszik 40 meccset, a másik 70et
garincsa
02.10 Debrecen-Fradi
02.15 Olympiacos-Fradi
*
02.22 Fradi-Olympiacos
02.25 Újpest-Fradi
02.28 Debrecen-Fradi
Az a kérdés, hogy a kurva anyjukat-e, mert a *-gal jelölt 02.18-án halasztották a Diósgyőr-Fradit.
Szerintem nem, elnézést érte.
csipkelli
De most nem bántásból melyik az a távolság ami nem abszolválható 2 óra alatt??? A meccsek meg 3 naponta, közel 30 emberrel röhej kategória. Egyik itthoni meccs sem olyan, amit ne lehetett volna lerendezni 45 perc alatt, hogy utána pihenjenek a játékosok. Egy PL-t ne hasonlítsunk már össze, mert nekem kívülállónak fáj az összehasonlítás. Főleg, hogy a Pool nem igazán halaszt!
És igen nem csak a Fradi K anyját, hanem az összes magyar puhapöcs gárdának!
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 638 — Csodabogár
kurva jó ez a halasztgatósdi. ha nekünk is 3-4 csapatunk lenne érdekelt évek óta az európai kupákban, szeme se rebbene senkinek, mivel valahogy össze kéne hozni a menetrendet ésszerűen.
de mivel nem vagyunk ehhez hozzászokva, ezért ez tök jó kifogás hogy jaj a fiúknak pihenni kell, mert nem bírják a tempót. 😀 😀 😀 😀

Szolis meg azelnö kúr is ezt szajkózza, hogy azért vernek el milliárdokat, hogy mély legyen a keret az európai küzdelmekre meg a bombaerős mb1-re.

puff halasztunk mert Vargabarni 😀

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
De most miért megint a Fradi?
- JC6
én csak arra reagáltam, hogy pont egy Fradi-szurkoló emelte ezt ki.
a Loki hisztije és a Fradi halasztása is nevetséges.
törölt kristof
Igazából pont a Fradi az aki minden adandó alkalommal halaszt. És érdekes módon egyik ellenfél se mondhat nemet. Covid idején meg Kisvarda(?) kért halasztást mert sok volt a hiányzó a korona miatt de a fradi nem ment bele. Patkányok.
Mondjuk én se értem miért fáj a Lokinak hogy szerda este után szombat délután játszanak.
Nemes samu09
Emlékeim szerint.
Az a Paks volt. És valami olyasmi rémlik, hogy nagyon későn kérték a halasztást.