Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Iraola terve eddig remekül működik, csoda hogy nem kapott gólt a másik manchesteri csapat sem

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Csapattársról pattant meg, ezt hogy adhatták neki?
r.baggio

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
de szánalmas vagy, Pocsettínó
slowmotion
kirúgták?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 597 — beers & Packers
Leszopott a Felcsút. Végre valami jó is történik.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
de szánalmas vagy, Pocsettínó
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 502
szóval 'Várda meg 'Kövesd kieső helyen.
STOP THE COUNT!
slowmotion
újpest is beférhetne még 😛
petey
Szerintem jót tesz a magyar bajnokságnak, ha van pár nem NER kézben lévő csapata, az Újpest ilyen szempontból pedig egy kivétel azzal, hogy a MOL vette meg (eddig is az volt persze, de most talán tőke is lesz a csapat mögött).

(A MOL-t a NER-hez kötni hülyeség, attól még, hogy nem támad neki az ország vezetésének, hanem együttműködik vele adott esetben, még nem lesz NER cég, hiszen a MOL nem a rendszer miatt akkora cég amekkora).
Jughead
és nyilván nem a rendszer miatt pumpálja a pénzt a sportba szakajtó számra, hanem saját üzleti érdekeit szem előtt tartva
gabokocka
És? Nyilván egy cég se fogja azt mondani az ország vezetésének, hogy semmit nem hajtok végre, amit kértek (pláne nem egy ilyen rendszerben). Valószínűleg számoltak és arra jutottak, hogy jobban járnak azzal, ha pénzt tesznek a sportba (ha buknak is ezen), mintha nem tennének. Ettől még nem veszíti el a függetlenségét egy cég se.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 638 — Csodabogár
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
Szerintem jót tesz a magyar bajnokságnak, ha van pár nem NER kézben lévő csapata, az Újpest ilyen szempontból pedig egy kivétel azzal, hogy a MOL vette meg (eddig is az volt persze, de most talán tőke is lesz a csapat mögött).

(A MOL-t a NER-hez kötni hülyeség, attól még, hogy nem támad neki az ország vezetésének, hanem együttműködik vele adott esetben, még nem lesz NER cég, hiszen a MOL nem a rendszer miatt akkora cég amekkora).
Jughead
te hol éltél eddig?

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 351 — Keep pounding
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey

Jughead
és nyilván nem a rendszer miatt pumpálja a pénzt a sportba szakajtó számra, hanem saját üzleti érdekeit szem előtt tartva

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 390 — Lucas Scott
XDDDDD na takarodjon már ez a spori
petey
Ugye-ugye, a Kubatov-kérdőív a bírókról. Elnök úr mindenkinek jót akar.
csipkelli
Az a kérdőív vérlázító volt. Sztem nem a megfelelő válaszokat adtam vszeg megint nem kapok kérdőívet fel évig.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Gec, Gula megint sérült
zacknorb
"stomach injury"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Gec, Gula megint sérült

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 502
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
A Jó öreg Iwobiii!! 😊
több mint 2 éve
McTominay-Maguire csatárduóval kéne rohamoznia a MU-nak
Heisman nádor
Bár a ponthoz ez is kevés

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
Az a lilák szerencséje évek óta, hogy mindig van két, náluk reménytelenebb csapat a bajnokságban. Most is, a kövesd és a várda is teljesen fogalmatlan brigád. Mondjuk egyik sem fog hiányozni, az biztos.

több mint 2 éve
Csapattársról pattant meg, ezt hogy adhatták neki?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
McTominay-Maguire csatárduóval kéne rohamoznia a MU-nak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
Hááát, ha a Várda vagy a Kövesd benn akar maradni, akkor az Újpestet kell elkapniuk, de nehéz elképzelni, hogy a NER azért nyúlta le a lilákat, hogy egyből ki is essenek....
Go Vikings!
A honvéddal is megtörtént, nem ezen múlik

---
több mint 2 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 593 — Bowl Winner
STOP THE COUNT!
slowmotion
petey
Hááát, ha a Várda vagy a Kövesd benn akar maradni, akkor az Újpestet kell elkapniuk, de nehéz elképzelni, hogy a NER azért nyúlta le a lilákat, hogy egyből ki is essenek....

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 435 — balazs.t85@gmail.com
Kerkez a kezdőben a City ellen.
több mint 2 éve
STOP THE COUNT!
slowmotion

több mint 2 éve
Patkány Szabó
petey
Ha jól éreztem, van benne némi sértettség.
Jó, nem tolt egy Szappanosingot, de ettől még nem lett szimpatikusabb.

Viszont Tóth Balázs jól elröhögcsélt meccs után...
Bálesz
új szerződést akartak, kibaszott sok pénzzel, persze el lettek hajtva, mert mire fel?
duzzogav elmehetett kölcsönbe, pedig le is rakhatták volna mb3-ba is.

hát igazából 1 percen belül eldőlt a meccs a piros/öngól kombóval, utána a mennyi volt a kérdés. el kell engedni ezt, nem volt így tétmeccs.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
nyilván a legfogalmatlanabb fulemes rúgja a gólt.
mindegy, az első gólt volt a lényeg.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
A Sassuolonak össze kéne magát szednie. A szezont 5 vereséggel kezdő Empolitól is sikerült hazai pályán kikapni. 0 pontra vannak a kieséstől, tavaly sem voltak messze, lehet nem Dionisiben kéne a jövőt látni.