Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 797 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Figyelem, belsős infó következik: ha minden igaz, akkor a Mezőkövesd ellen az MTK-ultrák - mivel az elmúlt három bajnokin 13 gólt kaptak - bojkottálni fogják az első tizenhárom percet. De psztttt, ez egyelőre legyen a mi titkunk! Ha kiszivárog, végem...
nagylaza, főpohárnok

Bocs meki 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 597 — beers & Packers
Figyelem, belsős infó következik: ha minden igaz, akkor a Mezőkövesd ellen az MTK-ultrák - mivel az elmúlt három bajnokin 13 gólt kaptak - bojkottálni fogják az első tizenhárom percet. De psztttt, ez egyelőre legyen a mi titkunk! Ha kiszivárog, végem...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 266
Ebből is látszik, hogy a Fradinál hiába tengernyi pénz van és minden feltétel adott a sikerhez, egyszerűen semmilyen szakmaiság nincs a háttérben és dilettáns vezetőkkel van tele.
A pireuszi edző úgy lemeccselte Dejant, hogy arra nincs szó. Ez is egy újabb kókler, tiszta vicc, hogy mindig nagy nevet akarnak és mindig felsülnek. A szomorú viszont az, hogy sosem lesz elszámoltatás.
Stanko napjai meg vannak számlálva. Attól még, hogy valaki nagy játékos volt, nem biztos hogy jó edző lesz. Nem is értettem, az eredményei alapján miért pont ő…
- JC6
amugy en csak azt szeretnem kerdezni, hogy mi volt a terv? tudtuk, hogy golt kell loni, ehhez kepest en minimalisan sem lattam, hogy mivel keszult arra, hogyan lesz ebbol barmi. egyetlen kaput eltalalo loves volt. bar lehet Tuchelt tartja a mentornak, es ot masolta. eskuszom meg mindig Mate Csaba alatt mutatott a legjobban ez a Fradi az elmult 3-4 edzo alatt ...
csebi
A high pressing megölte a Fradi támadásépítését, Dibusztól kellett szervezni, aki lábbal gyenge.
A széleket lezárták a görögök, a középső területekre sokat mozogtak háromszög letámadással, így fel kellett ívelni sokszor, amit Carmoék reggelire megettek.
Civic formán kìvül van, Marquinhos és Kodro nem ez a szint, nem tudtak labdát megtartani, a cseleik bénák voltak, a labdavesztésekből jött sok kontra.
A rögzített helyzetekben a görögök fegyelmezettek voltak, teszem hozzá h full könnyelműen játszottak ők is mezőnyben. A védőik sokszor középte szabadítottak fel v röviden, kockázatos keresztpasszaik voltak (Abu Fani ezt mondjuk másolta jópárszor).

Podence, Chiquinho és Horta viszont baromi jól bont meg védelmet, és széleket, nagyon kombinatívak, el-Kaabi meg nagyon tud 16-oson belül helyezkedni. Ez feltűnő különbség volt. Cserébe Fortounis mindent szabotált.
A szélsővédőik előre extrák, Ortega védekezésben is.
Jobb játékosaik vannak, de persze az edzői faktor is sokat számított.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Tuchel mar keszul, hogy nyaron egybol elvallaljon egy masik munkat, megpedig a Barcat szeretne a legjobban, vagy ha az nem akkor PL, ahol a MU padja csabito neki.
csebi
ezeket csak támogatom! bár az MU-nál most kezdtek olyan arcokat szerezni a front office-ba, akik nem hülyék, úgyhogy még a végén Tuchel ellenére sikerülne csapatot építeni... akkor legyenek inkább a katalányok, spanyolba' még úgysem alkotott 😀
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Hojlund kidőlt 2-3 hétre. Csodás.
dugo93
szóval a csatárotok, aki hot streaken van, hirtelen lesérül?
üdv a klubban. (még két ilyen, és törzstag lehetsz, ha meg mindegyik egyszerre, akkor VIP)
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 391 — Lucas Scott
na kozben jonnek ki a plusz infok Tuchelrol ahogy az igy lenni szokott.

jatekosok allitolag azert jatszanak ilyen sablonosan, mert egyszeruen nem mernek rizikos passzokat megjatszani a vonalak moge mivel Tuchel rendszeresen lecseszte oket ha az nem volt sikeres. Ahogy kiveszem valahogy nagyon rossz parositas volt ez, mert Tuchel test beszede nagyon negativan hatott a jatekosokra mind a meccseken mind az edzeseken, megbeszeleseken. Nem igazan tudta motivalni a jatekosokat, raadasul a Goretzka-Kimmich tengelyt teljesen kikezdte ezzel, hogy mkepp akart egy nagy atigazolast 6-os posztra.
Ja es a stabjabol lenyilatkoztak, hogy vszeg nem fogjak befejezni a szezont, annyira rossz a hangulat. Kozben Tuchel mar keszul, hogy nyaron egybol elvallaljon egy masik munkat, megpedig a Barcat szeretne a legjobban, vagy ha az nem akkor PL, ahol a MU padja csabito neki.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 391 — Lucas Scott
Ebből is látszik, hogy a Fradinál hiába tengernyi pénz van és minden feltétel adott a sikerhez, egyszerűen semmilyen szakmaiság nincs a háttérben és dilettáns vezetőkkel van tele.
A pireuszi edző úgy lemeccselte Dejant, hogy arra nincs szó. Ez is egy újabb kókler, tiszta vicc, hogy mindig nagy nevet akarnak és mindig felsülnek. A szomorú viszont az, hogy sosem lesz elszámoltatás.
Stanko napjai meg vannak számlálva. Attól még, hogy valaki nagy játékos volt, nem biztos hogy jó edző lesz. Nem is értettem, az eredményei alapján miért pont ő…
- JC6
amugy en csak azt szeretnem kerdezni, hogy mi volt a terv? tudtuk, hogy golt kell loni, ehhez kepest en minimalisan sem lattam, hogy mivel keszult arra, hogyan lesz ebbol barmi. egyetlen kaput eltalalo loves volt. bar lehet Tuchelt tartja a mentornak, es ot masolta. eskuszom meg mindig Mate Csaba alatt mutatott a legjobban ez a Fradi az elmult 3-4 edzo alatt ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 405
Mekkora mocsokság, hogy azzal, akivel már kétszer játszottál a csoportban, és mondjuk megelőz, egy kör erőt nyer, majd újra összesorsolnak. Szánalom
- JC6
Le kellettt volna őket akkor ott győzni talán, és akkor most neked van előnyöd. Gondolom ezért vannak a selejtezős csoport meccsek és így van is tétjük

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 006 — The Mathematician
Mekkora mocsokság, hogy azzal, akivel már kétszer játszottál a csoportban, és mondjuk megelőz, egy kör erőt nyer, majd újra összesorsolnak. Szánalom
- JC6
Miért lenne az?
Ha két körrel később sorsolnak össze jobb?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 809 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
DDR 😊

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/426884524_275688478890356_1349315643349927400_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=f4080e&_nc_ohc=jLJmp_R3GLAQ7kNvwFxsQYm&_nc_oc=AdpUmYRXSK-b-ZmPhcIyc12Aty_Fe8MARv2GGcPyRTubXVYAKdM5ZIhN432BMzMrOBI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=i1k4VDrGui-1zwzZ79-HkA&_nc_ss=7b20f&oh=00_Af17kUCUpRwjKhfaSp86UuJoxlJc_FCE8e2p_2sAkbRB1w&oe=69F6440E
60.806 Aufrufe · 4.244 Reaktionen | Boom 💣 | Nel cervello soltanto la Roma
Boom 💣

Szerkesztette: steelwolf
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 642
Hojlund kidőlt 2-3 hétre. Csodás.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla
Sparta Prága - Liverpool
Marseille - Villarreal
Roma - Brighton
Benfica - Rangers
Freiburg - West Ham
Sporting - Atalanta
Milan - Slavia Prága
Qarabag - Leverkusen
Löfli
Hú, mekkora mákunk van, a Slavia talán elcsíphető!!!

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy éve a Prime De Zerbi vs Dementor Józsit nagyon éltem volna. Idén sajnos kisebb a lelkesedésem.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 820 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, a Poolosoknak megint nem kell "csak" Prágáig mennie

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Atalanta menetrendje a következő időszakban, elég komoly 😀
2.25. Milan (V)
2.28. Inter (V)
3.03. Bologna (H)
3.07. Sporting (V)
3.10. Juventus (V)
3.14. Sporting (H)
3.17. Fiorentina (H)
3.30. Napoli (V)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Sparta Prága - Liverpool
Marseille - Villarreal
Roma - Brighton
Benfica - Rangers
Freiburg - West Ham
Sporting - Atalanta
Milan - Slavia Prága
Qarabag - Leverkusen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981

Hat éhenhalni tényleg nem fog.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Szerintem ideje levonni a tanulságot és.. végre lecserélni Dibuszt egy jó külföldire. Ha megnézitek ő az egyedüli közös pont az összes kupakiesésnél
r.baggio
Kubatov?
KeyG
A pályán, a vezetésben természetesen semmi probléma nincs, a 40 fős keret mindenképp indokolt a húzósnak ígérkező bajnoki hajrára

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 290
Szerintem ideje levonni a tanulságot és.. végre lecserélni Dibuszt egy jó külföldire. Ha megnézitek ő az egyedüli közös pont az összes kupakiesésnél
r.baggio
Kubatov?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 477 — nabege2@yahoo.com
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásáról
Ugye, nem kell mondanom, honnan van...
nagylaza, főpohárnok
Én is láttam az origon 😊 De tényleg nem csak origo, bármelyik NER média: mi történne, ha megírnátok, hogy x vagy y csapat éppen akkor rosszul játszott??? Attól még nem szarok, ha aznap sikerült rossz napot kifogni, jobb volt az ellenfél stb? Persze aki nem látta, lehet elhiszi, de aki látta...
több mint 2 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 543
Egy szerencsétlen 11-es döntött a hősiesen küzdő Fradi továbbjutásáról
Ugye, nem kell mondanom, honnan van...
nagylaza, főpohárnok
Szerintem a fradi kezdőire utalhatott.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal