Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
totál dili volt ez az utolsó 6-7 perc

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
😄A pályára is hamarabb küldeném Kloppot, mint ezt a kretént. 😀
Matthew99
több mint 2 éve
nem nekem kell tudni, van olyan aki tudja és ő elmondja 😀te tudod milyen volt gondolom 😀kell a depth, remelem motivaltabb lesz mint az utobbi idoben Fehervaron.www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-gollovolista-ellovasa-is-a-ferencvarosban-folytatjaMég Gyurit kell kivásárolni Paksról, aztán küldeni Soroksárra. Pali szépen vigyorog.
zacknorb
csipkelli
Kenny
remélem a góllövő cipőjét bezárta ide. rohadjon a kispadon. teljesülhet Pistánk álma. cél a bentmaradás!
petey
több mint 2 éve
😄
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Güler végre bemutatkozott és nem is tolta rosszul, sőt. Az első félidőben szerintem a legjobb madridi volt. Remelem innentől tényleg elkerülik a sérülések és tudja majd gyűjtögetni a jatekperceket.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Gary Neville at Valencia :• 28 Games
• 11 Losses
• 39 Goals
• 38 Goals Conceded
Erik Ten Hag at Man Utd 2023/24
• 28 Games
• 14 Losses
• 37 Goals
• 45 Goals Conceded
'Worst manager ever' vs 'Pep 2.0'
Hihetetlen lesz számomra ha ezt a szezont a kopasz túléli.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
te tudod milyen volt gondolom 😀kell a depth, remelem motivaltabb lesz mint az utobbi idoben Fehervaron.www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-gollovolista-ellovasa-is-a-ferencvarosban-folytatjaMég Gyurit kell kivásárolni Paksról, aztán küldeni Soroksárra. Pali szépen vigyorog.
zacknorb
csipkelli
Kenny
remélem a góllövő cipőjét bezárta ide. rohadjon a kispadon. teljesülhet Pistánk álma. cél a bentmaradás!
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Kezd Arda Tüler! This is not a drill!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
kell a depth, remelem motivaltabb lesz mint az utobbi idoben Fehervaron.www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-gollovolista-ellovasa-is-a-ferencvarosban-folytatjaMég Gyurit kell kivásárolni Paksról, aztán küldeni Soroksárra. Pali szépen vigyorog.
zacknorb
csipkelli
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-gollovolista-ellovasa-is-a-ferencvarosban-folytatjaMég Gyurit kell kivásárolni Paksról, aztán küldeni Soroksárra. Pali szépen vigyorog.
zacknorb
több mint 2 éve
ez amúgy most kupa volt 😀CFGnek lesz 2 2. helye a nagy ligákban? 😀csak gólt lőttek, egyelőre 1-0 az Elche ellenGironanah most mit toltak az arabok?
ozibozi
Negritis, a vajda
Löfli
Negritis, a vajda

Don't blink!
több mint 2 éve
Elképesztő hogy a Villának is hogy ad mindent a gép mióta az inkompetens Gerrard elment. Persze Európában így is benn lennének, csak közel sem a BL-hez.Ez milyen peches gól volt.Csak le kellezt írnicsak wc-re kellett menni, egyből jött a chelsea gólKözben Liga Kupa ellenfelünk szorítja a Villát.
Löfli
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez milyen peches gól volt.Csak le kellezt írnicsak wc-re kellett menni, egyből jött a chelsea gólKözben Liga Kupa ellenfelünk szorítja a Villát.
Löfli
Dzsokijuing
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Csak le kellezt írnicsak wc-re kellett menni, egyből jött a chelsea gólKözben Liga Kupa ellenfelünk szorítja a Villát.
Löfli
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csak wc-re kellett menni, egyből jött a chelsea gólKözben Liga Kupa ellenfelünk szorítja a Villát.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-gollovolista-ellovasa-is-a-ferencvarosban-folytatja
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csak wc-re kellett menni, egyből jött a chelsea gól

Don't blink!
több mint 2 éve
Kettőnél járnakGironanah most mit toltak az arabok?
ozibozi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
CFGnek lesz 2 2. helye a nagy ligákban? 😀csak gólt lőttek, egyelőre 1-0 az Elche ellenGironanah most mit toltak az arabok?
ozibozi
Negritis, a vajda
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csak gólt lőttek, egyelőre 1-0 az Elche ellenGironanah most mit toltak az arabok?
ozibozi
Negritis, a vajda

Don't blink!
több mint 2 éve
Gironanah most mit toltak az arabok?
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Goal: Roland Sallai | Eintracht Frankfurt 1-3 SC Freiburgpic.twitter.com/jgp4zkYyov
— FootColic ⚽️ (@FootColic) January 6, 2024
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
🚨⚪️🔴 Hannibal Mejbri has decided to join Sevilla on loan from Manchester United!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 6, 2024
Freiburg and OL asked for him too but Sevilla on it since August and now ready to sign Hannibal.
United and Sevilla will now discuss terms of loan [also potential option and buy back clause]. pic.twitter.com/wSjNxSIqEf
Poloska vagyok.