Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Izé, kösz...?na eredmenyek.com megviccelt, nem mutatta Rado beallasat, bar vele lottetek golt, nelkule meg nem szoval nincs kerdes, plusz o lott tovabb a kovetkezo forduloba is ... (bar ha Jova ved sztem megfogja az elso harom tizit igy nem jut el oda a tortenet, hogy Radonak kell lonie meg).Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
Bandika meg a félidőben állt be, ő is hatalmas erősítés...
warr_b
grat a tovabbjutashoz.
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Zidane-t olyan helyre kell tenni ahol kész a keret de nem jön ki aminek kellMost olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.Jó eséllyel tudnék válaszolni Uniteddel kapcsolatos kérdésre, csak nem értem amit kérdezel. 😀
garincsa
dugo93
nah a MU sztem nem ilyen
www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/zinedine-zidane-obstacle-removed-offer-28718525
ez az info van, de ki tudja ennek mennyi alapja van? 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Most olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.Jó eséllyel tudnék válaszolni Uniteddel kapcsolatos kérdésre, csak nem értem amit kérdezel. 😀
garincsa
több mint 2 éve
na eredmenyek.com megviccelt, nem mutatta Rado beallasat, bar vele lottetek golt, nelkule meg nem szoval nincs kerdes, plusz o lott tovabb a kovetkezo forduloba is ... (bar ha Jova ved sztem megfogja az elso harom tizit igy nem jut el oda a tortenet, hogy Radonak kell lonie meg).Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
grat a tovabbjutashoz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Biztos mókamiki kedvence. Vsgy Desits volt egy barom.Nem is értem amúgy miért nem Uram védHagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
zacknorb
Közben megvan a továbbjutás, Radó lőtte a döntő tizit 😂

több mint 2 éve
Nem is értem amúgy miért nem Uram védHagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
simán továbbment a Vasas, mit nyihogtok itt már 😊
több mint 2 éve
Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Hagyjál már Jovával. Ha én beállnék a kapuba mindenfèle bemelegítés nélkül, akkor se lennék rosszabb mint ő.Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
csebi

több mint 2 éve
Szánalmas bohócok. Megye egy...Jova biztos nem kapott volna golt ... Rado Bandi sem jatszik? mit vartok akkor?
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Ha Guardiola lenne 2 napja az edző, akkor jobban néznének ki?A kapu mögötti drapi tetszik!
több mint 2 éve
Gerával egészen más ez a Vasas.
több mint 2 éve
Szánalmas bohócok. Megye egy...

több mint 2 éve
Már nincs. Hányadszor lépünk ugyanabba a folyóba?Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást!de legalább már a vezetés megvan
| Ja, nem. |
warr_b
zacknorb

több mint 2 éve
Most olvastam hogy az MU szeretné Zidanet a padra. Nem is ez érdekelne mert lesz millió jelölt még, hanem hogy miért az MU, az Manchester Unitedként írják? Van ennek valami előélete. Előre is köszi ha valakinek van valami infója erről.
több mint 2 éve
Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást!de legalább már a vezetés megvan
| Ja, nem. |
warr_b
több mint 2 éve
Gálázunk Mezőörsön, érződik a több osztályni különbség, Gerzson máris átadta a győztes mentalitást! | Ja, nem. |

több mint 2 éve
Nem a mostanira gondoltam hanem a legutóbbi EB-s szitura. Most Stegen is sérült volt sokáig.nem kovetem Stegen teljesitmenyet igy nem tudom azt megitelni. de Neueret latom, es miota visszatert, elkepeszto modon ved sztem.nem tudom, hogy volt-e itt errol szo, de Kroos visszatert a valogatotthoz az EB-re. ez elegge felkeveri az allovizet plusz Nagelsmann is lenyilatkozta, hogy jo paran nem fognak bekerulni a keretbe sem, akiket amugy mki odavar. legnagyobb eselyesek, akik kimaradnak: Goretzka, Gnabry (ez mondjuk nekem nem nagy meglepetes), Schlotterbeck, Hummels, Sule stb.Stegen terveit ott áthúzták amikor undorító módon padoztatták mikor Neuer visszabotorkált a kórházból nulla játékperccel.
vhogy igy allhat fel amugy a nationelf:
Neuer
Kimmich, Rudiger, Tah, Gosens(talan)
Gross/Andrich, Kroos, Gundogan
Wirtz, Musiala
Fullkrug
Neuer a biztos kapus, ami Ter Stegen terveit elegge athuzza, Kroos hasonlo szerepkorben lesz, mint a Realban, o felel a labdak elosztasaert, Gundogan is hasonlo szerepkorben lesz, mint a Cityben, tamadasokert lesz felelos, ezert kell egy harmadik veroember a kozeppalyara, aki utkozik, es visszaszerzi a labdat. Ez Goretzkanak nem tul jo hir, mar nem is a kezdo csapatba kerulese van veszelyben hanem egyaltalan, hogy befer-e a keretbe.
Sane helye a keretben sem biztos. Nincs is most jo formaban, legutobbi utese miatt kihagyja a felkeszulesi meccseket is szoval akar kimaradhat o is.
erdekes lesz ez igy nagyon, meglatjuk Nagelsmann mit alkot majd. aki amugy sztem egy eleg komoly edzokeringo resze lesz a nyaron ...
csebi
garincsa
csebi
több mint 2 éve
nem kovetem Stegen teljesitmenyet igy nem tudom azt megitelni. de Neueret latom, es miota visszatert, elkepeszto modon ved sztem.nem tudom, hogy volt-e itt errol szo, de Kroos visszatert a valogatotthoz az EB-re. ez elegge felkeveri az allovizet plusz Nagelsmann is lenyilatkozta, hogy jo paran nem fognak bekerulni a keretbe sem, akiket amugy mki odavar. legnagyobb eselyesek, akik kimaradnak: Goretzka, Gnabry (ez mondjuk nekem nem nagy meglepetes), Schlotterbeck, Hummels, Sule stb.Stegen terveit ott áthúzták amikor undorító módon padoztatták mikor Neuer visszabotorkált a kórházból nulla játékperccel.
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug
Neuer a biztos kapus, ami Ter Stegen terveit elegge athuzza, Kroos hasonlo szerepkorben lesz, mint a Realban, o felel a labdak elosztasaert, Gundogan is hasonlo szerepkorben lesz, mint a Cityben, tamadasokert lesz felelos, ezert kell egy harmadik veroember a kozeppalyara, aki utkozik, es visszaszerzi a labdat. Ez Goretzkanak nem tul jo hir, mar nem is a kezdo csapatba kerulese van veszelyben hanem egyaltalan, hogy befer-e a keretbe.
Sane helye a keretben sem biztos. Nincs is most jo formaban, legutobbi utese miatt kihagyja a felkeszulesi meccseket is szoval akar kimaradhat o is.
erdekes lesz ez igy nagyon, meglatjuk Nagelsmann mit alkot majd. aki amugy sztem egy eleg komoly edzokeringo resze lesz a nyaron ...
csebi
garincsa
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
nem tudom, hogy volt-e itt errol szo, de Kroos visszatert a valogatotthoz az EB-re. ez elegge felkeveri az allovizet plusz Nagelsmann is lenyilatkozta, hogy jo paran nem fognak bekerulni a keretbe sem, akiket amugy mki odavar. legnagyobb eselyesek, akik kimaradnak: Goretzka, Gnabry (ez mondjuk nekem nem nagy meglepetes), Schlotterbeck, Hummels, Sule stb.Stegen terveit ott áthúzták amikor undorító módon padoztatták mikor Neuer visszabotorkált a kórházból nulla játékperccel.
Neuer
Wirtz, Musiala
Fullkrug
csebi
több mint 2 éve
Igazad van hogy ez lenne minden magyar részéről amit írtál, de se ez, se ha ők csinálnák nem kellene hogy ekkora cirkusz legyen. Semmi különös nem történt csak az erzekenyebb szurkoló lelkek ezt felfújják, de amikor ők porig aláznak valakit vagy egy országot az éneklesükkel az rendben van.Huha.Finoman szólva sem szívem csücske sebőkvili, de ebben semmi olyat nem látok, amit ne lehetne egy "jóvan, ez még mindig hülye" kézlegyintéssel elintézni.lehet a végén az L ment félrelehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
nem tudom
én se feltétlen akadnék ki annyira ezen
türhő paraszt, de nem várok mást
Negritis, a vajda
Vihar a biliben.
Bálesz
Most képzeljük el fordítva, mert a YNWA kb egyenlő a Himnusszal.
Egy angol riporter meg ugyanezt csinálja, míg mi állunk és énekelünk mint a faszent.
Mekkora kiakadas lenne, trollfoci háborúba hívna, a CB meg felszállna az első londoni gépre és még Vitya is hadba hívna.
Meg lehet nézni hogy körülöttük MINDENKI hogyan viselkedett…
Legalja. Szépen lejáratták megint az országot.
- JC6
több mint 2 éve
Elvileg a Mbappe tesok csomagban mennek Madridba, mert a Real Ethan kapcsán is megegyezett a PSG-vel.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
www.thisisanfield.com/2024/02/liverpool-lineup-vs-southampton-up-to-3-full-debuts-as-youth-takes-centre-stage/nem lenne rossz továbbmenni, akár full ifivel se
de brutál mennyire elfogytunk
több mint 2 éve
Kele Monokiékról:Jó mondjuk az a brigád, már a Digin sem volt vállalható. Ha poolnak szurkolnék tuti a fejüket követelném.
www.facebook.com/story.php?story_fbid=934839468205294&id=100050377484880
NB2
több mint 2 éve
Csak a ruha más, a szenvedély örök 😁