Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 119
Otthon mindenkit vertünk, idegenben senkitől se kaptunk ki.
Előtte két EB, bravúrok a Nemzetek Ligájában, kurva hosszú veretlenségi sorozat, vertük angolokat odavissza, németeket idegenben, franciákkal iksz, nehéz lehet, de el fogadni, hogy Európa topcsapatai közé kerültünk.
Őszentsége Sobri Jóska
Top 12 mondjuk, valahol a 8-12. hely között formától függően.
Ami az 1986-2014 közötti nihilhez képes felfoghatatlan előrelépés

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Hálát adok a Jóistennek, hogy ez a Srác még inteligens is!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Szegény testét megcsapja a kőműves, doubtful a City ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress
Otthon mindenkit vertünk, idegenben senkitől se kaptunk ki.
Előtte két EB, bravúrok a Nemzetek Ligájában, kurva hosszú veretlenségi sorozat, vertük angolokat odavissza, németeket idegenben, franciákkal iksz, nehéz lehet, de el kell fogadni, hogy Európa topcsapatai közé kerültünk.

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Domi lemaradt a Hűbazdmeg a hány fokos elejéről

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
65- dik percig sehol sem voltunk utána mi a faszom történt? Valaki mondja már meg mert ezt a részt nem értem
ThundersNFL a Jobbágy
ilyen az, amikor van egy klasszisod...neki egy megmozdulás is elég a gólhoz...az meg mindegy ilyenkor, hogy hányadik perc
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Amilyen szerencsénk van kapunk egy Spanyol, Holland duót fixen
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
65- dik percig sehol sem voltunk utána mi a faszom történt? Valaki mondja már meg mert ezt a részt nem értem
ThundersNFL a Jobbágy
Tudtuk hogy elég 25+ perc. Mást nehéz erre mondani. Gála 😁
garincsa
Csordogáló meccs ment majd találtunk egy gólt utána meg megragadtuk a momentumot....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mikor lesz a sorsolás?
nagir
Azt hiszem Dec 2
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 440 — balazs.t85@gmail.com
Mikor lesz a sorsolás?
nagir
Dec 2 vagy 3
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mikor lesz a sorsolás?
nagir
December 2

Draft

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 592 — Bla, bla, bla
Mikor lesz a sorsolás?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Most duplán sajnálom, hogy nem sikerült jegyet szerezni, ez elég nagy élmény lehetett élőben.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress
ThundersNFL a Jobbágy
Ennyit számít az erőnlét, a kondi.
Már ebben is jók vagyunk.
És mivel egy meccs 90-100 percig tart, tök irreleváns, hogy mivan az első 65-ben.

több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Tudtuk hogy elég 25+ perc. Mást nehéz erre mondani. Gála 😁
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
ThundersNFL a Jobbágy
Valamit tud ez a csapat...

több mint 2 éve

Draft

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Én má meg se szólalok 😁
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
NAGY ÁDI

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 466 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szedd ki bohóc!

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 515 — Vikings fan
Nagy innen nem tudott hatrapasszolni 😀
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Nagy Ádám fáradt lehet, ha ezt nem adta inkább haza.
több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Szépet kaszáltál haver. Szoboszlai megúszta.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 515 — Vikings fan
Védelem amúgy popcornt is hozott? Moziznak keményen neha
több mint 2 éve
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉
garincsa
Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
Szokol
mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀
Klaci79
Azért volt aki leírta itt hogy 7 pontot mákoltunk a 2x szerb és 1 montenegrói meccsen.
Toca
Erről beszéltem.. a minden Dibusz hibáját még ide se vettem
garincsa
Ettől függetlenül a stílusod és megnyilvanulasod is full felesleges és erőltetett. 😉
Toca
Akinek nem inge.. ilyen egyszerű