Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Azért megnézném Szobi nélkül hogyan főzne Rossi, de kajak. Hihetetlen mákos ez a pali, hogy pont nemi jutott egy ösztönös zseni 😃
JC6 - a zsidó
 index.hu/sport/2020/10/11/nemzetek_ligaja_szerbia_magyarorszag_elo/?p=1

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 986
Mondjuk amennyi pénzt bele lett tolva a Magyar Labdarúgásba végre van látszatja....igaz a magyar emberek kárára....
De ez kell kenyér és cirkusz ami elfedi a valóságot....
ThundersNFL a Jobbágy
mondjuk a játékosok nagy része nem a beletolt tao pénz miatt van ott
Negritis, a vajda
Hát ezaz. Ehhez a kerethez nem sok mindenben járult hozzá az a mérhetetlen pénzmennyiség...
Mikey
Viszont életemben nem gondoltam volna, hogy a válogatott pénzdíjazásban részesülne bármikor is, amíg én élek. Erre tessék, jó pár éve megy. Én nem sajnálom tőlük, de azért legyen már egy határ, könyörgöm. Nem keresnek eleget a klubjukban? Azért mégiscsak a válogatottról beszélünk. Már csak ha magadra húzhatod a címeres mezt, már annak elégnek kellene lennie..
JC6 - a zsidó
Szerelemből tegye oda magát kétszáz százalékon, hajtson, vállaljon be sérüléseket? A mai világban, ahol mindent pénzben mérnek? A címeres mezért? Kicsoda? Styles? Nego?
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Amúgy az nem károgás, ha valaki próbál a földön maradni. Olyan szinten átesett az ország fele a ló túloldalára, hogy az valami embertelen. Minden egyéb dolog a háttérbe lett szorítva, pedig ezer és egy komoly dolgot kellene megoldani vagy figyelni rá, de nekünk az a lényeg hogy “kisz*phatnak a balkáni csapatok” és megyünk az EB-re. Történelmi pillanatok ezek, és nagyon örülünk, de reálisnak kell maradni. Szerintem hozzám hasonlóan páran itt úgy vannak vele, hogy túl van tolva. Nagyon. Csak a foci számít és semmi más. Rossi az isten és a többi…
Én is kiváncsi vagyok, ha jön egy hullámvölgy, akkor a nemzedékünk megmondóemberei (CB, trollfoci, stb.) is ugyanígy fognak-e a csapat mögött állni?
Míg más csapatok elkönnyelműsködték az NL-t, mi véresen komolyan vettük. Ennek eredménye lett ez a gyenge csoport. Mert valljuk be, sem a szerbek, sem a montik nem világverő alakulat, sőt, nem is emlékeztetnek már a dicső nagyokra, akik ellen megremegett a láb. Van 4-5 topligában játszó játékosuk, akiknek kb nyűg a válogatott és ennyi. Kizárt dolognak tartom azonban, hogy ha nincs az NL és van egy angol, olasz, ukrán, magyar, máltai csoportot, akkor kijutunk. A szerencséért tenni kell. Mi tettünk.

De teljesen fölösleges ezen fennakadni, mert ilyen a magyar. Hétfőn dicsőít és felemel, kedden meg neked megy és kicsinál. Úgysem fog soha megváltozni ez a világ, főleg úgy, hogy kb még 50 évig tuti Viktor ül a trónon. Mindenkit túl fog élni, az tuti és minden faluban lesz stadion. Cirkusz kell a népnek, ezt a focin keresztül megkapja. Van itt Nélküled, Az éjjel soha nem érhet véget, pálinka, szónoklat, nagyképűség meg arc, csillivilli stadion, celebparty, hangzatos szavak, szelfik, álomvilág. Ennek eredménye az lesz, hogy a magyar utánpótlás 20-30 év múlva is ugyanitt fog tartani, tehetség kinevelés nélkül, állami csecsen lógva, mi meg majd honosítunk Afrikából. Leöntjük cukormázzal, eltereljük a figyelmet a fontos dolgokról, örülj magyar!

A másik: szerintem képtelenség az, amit Szobi csinál. Ha így folytatja, jövő nyárra atom biztos hogy ki lesz facsarva, mint egy narancs. Mintha egyedül játszana. Fut, szerel, cselez, lő, 8-12 km-t mozog egy meccsen, sokszor sprintben. Pool-ban iszonyat feszített a tempó, én úgy gondolom, ha nem lassít, előbb-utóbb a szervezet jelezni fog… Rossi még egy barimeccsen sem ülteti le, számomra ez is érthetetlen.

Mindenesetre nagyon örülök, hogy sikerült, nagyon szépek a számok és mi is megyünk jövőre, de vannak égető problémák és jó lenne azokkal foglalkozni, mert ha nem teszik, akkor egy törés után jöhet újabb 20 év nihil…
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Mondjuk amennyi pénzt bele lett tolva a Magyar Labdarúgásba végre van látszatja....igaz a magyar emberek kárára....
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
Hát ezaz. Ehhez a kerethez nem sok mindenben járult hozzá az a mérhetetlen pénzmennyiség...
Mikey
Viszont életemben nem gondoltam volna, hogy a válogatott pénzdíjazásban részesülne bármikor is, amíg én élek. Erre tessék, jó pár éve megy. Én nem sajnálom tőlük, de azért legyen már egy határ, könyörgöm. Nem keresnek eleget a klubjukban? Azért mégiscsak a válogatottról beszélünk. Már csak ha magadra húzhatod a címeres mezt, már annak elégnek kellene lennie..
JC6 - a zsidó
Ez már más válogatottaknál nagyon régóta megy, pont kb egy hónapja láttam egy ppodcastet ahol Ben Foster magyarázott ezekről a díjazásokról - más kérdés hogy azt mondta hogy anno amikor ő ebben benne volt még az volt a szokás hogy felajánlották jótékonysagra amit a valogatott szereplésért kaptak (csak a selejtezőkben), viszont a pr tevékenységert es a szponzoroktol származó pénzeket megtartották.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Azért megnézném Szobi nélkül hogyan főzne Rossi, de kajak. Hihetetlen mákos ez a pali, hogy pont nemi jutott egy ösztönös zseni 😃
JC6 - a zsidó
Mindig valahogy úgy csűröd-csavarod hogy negatív legyen Rossira, nagyon utálhatod 🙂

Amúgy miért?

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ThundersNFL a Jobbágy
Negritis, a vajda
Mikey
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 230
A károgásról meg annyit, hogy én is károgok, mert nem kell ezt túlértékelni, aztán aranylábú brazilokat csinálni a srácokból. Ráadásul a sok könnyítés miatt több csapat is jut ki, szóval minőségi ugrás nem minden poszton van a korábbiakhoz képest.
Lúdas Solymi
Te azt nem érted, hogy itt csapatokról van szó, nem aranylábúsági versenyről.
Az angolok egyénileg jobbnak tartott játékosok, mint a magyarok? Simán.
Jobb az angol válogatott az utóbbi két meccs alapán, mint a magyar válogatott? Nem.
Az eredmények alapján semmiképp, ahogy a szerb, vagy a monetenegrói sem jobb.
Gondolj a Rehagel vezette görögökre. Egy átlagos játékoskeret egy jó edzővel egy 6 meccses versenysorozatot simán megnyerhet, és viselheti a bajnoki címet.
És ez a célja egy válogatottnak (kijutni, megnyerni), nem az, hogy egyénileg aranylábú játékosai legyenek.

A könnyítésről meg annyit, hogy tök mindegy hány csapat jut ki, ez egyrészt mindenkire egyaránt vonatkozik, pláne, hogy Európa 24 legjobb csapata egyben a világ legjobb 30 csapatának is tagja, másrészt megnyertünk egy csoportot 8 meccsből 5 győzelemmel és 3 döntetlennel, a csoportban a legtöbb gólt rúgva, és a legkevesebbet kapva. Ezzel a teljesítménnyel akkor is kijutunk, ha csak 12 csapatos az EB mezőnye.
Persze ettől még károghatsz, de minek?
Őszentsége Sobri Jóska
Te nem erted.
En nem azert karogok h milyen teljesitmenyt tettek le, hanem amiatt amit a media csinal az egeszbol.
Most a sok hozzanemerto szurkolo azt hiszi h vilagveroek vagyunk, aztan ha jon egy gyengebb meccs (mint ahogy volt is) ahol nem a mi oldalunkon van a szerencse, akkor meg majd jon a “benazas”…ugyanugy ahogy tobb korabbi csapatnal is.

A kijutast meg pont erre irtam h anno a legtobb esetben azert tenyleg a top valogatottak jutottak ki es neha becsuszott egy-egy meglepetes csapat akik vagy kizugtak hamar (mint anno a svedek) vagy vegigmentek, pl. gorogok.

Reszemrol ezzel sincs baj, mert tobb meccs van, talan a jatekosoknak is jo ez es porog a dolog.
Viszont aki ezzel nincs tisztaban, annak megint tevkepzetei lesznek.

Amugy le a kalapom Rossi elott, mert folyamatosan probal fejlodni, alakitani a csapatot, keresi az embereket es eredmenyeket is er el es ahogy latszik komoly stab is lett osszerakva.

Meglatszik az alapemberek hianya, de ha nyogvenyelosen is, valahogy csak kiszenvedtek az utobbi 3 meccset.

Meglatjuk h az EB-n mit alakitanak, de kijohet nekik is egy olyan mint a ‘16-os csapatnak, esetleg jobb eredmennyel.
Akkor kar h a belgakat kaptuk az angolok helyett.
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Viszont Gavi lehet off a szezonra (és az EB-re)
zacknorb
Igen.. keresztszalagszakadás..
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Az első félidő után nem gondoltam volna, hogy ekkora futballelmény lesz, azt hittem lecigánykodják a meccset a montenegróiak. Meg is próbálták, szerencsére nem sikerült nekik 😊
Szoboszlai qrva nagy volt, 2 ilyen gól 2 percen belül. Az utóbbi 3 meccsen 3 gól 4 assziszt.
Viszont 2-1 után nem értettem a pályán történteket, belementünk egy rohanásba, kalmár minden áron gólpasszt akart adni, csak nem nekünk, hanem az ellenfélnek...
Dibusz extra védései kellettek, de baszki, ha az ötösön felpattan az égbe a labda jöjjön ki azt húzza le, akkor nem kell 4 bravúr 10 másodpercen belül.
Zsinórban harmadik EB, ezúttal csoportelsőként, itt a végén meg már kb a ligaválogatott játszott.

Lehet mákunk van mindig, lehet szarok az ellenfelek, de 4 ponttal előztük a szerbeket akikkel 4 tétmeccset játszottunk az elmúlt időszakban 3 győzelem 1 döntetlen, csak nem véletlen.

Játékosállományra jobbak, de Rossi sokkal jobb edző, mint Sztojkovics, és csapatkent is jobbak vagyunk. Illetve vhol az is visszaköszön, hogy pl Mitrovic elment a sivatagba bohockodni, mig Sallai inkabb maradt a Bundesligában, Szoboszlai is felfelé igazolt.

Ugyanakkor a középszar csapatokkal még mindig megszenvedünk, hamarabb jönnek a bravúrok, mint hogy ezeket üzembiztosan lehozzuk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Viszont Gavi lehet off a szezonra (és az EB-re)

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 883 — Kinek mit intézett a kormánya
Lesz 4 felkészülési meccs lehetőség 2-2 március és június.
Szeretném ha a sorsolás függvényében minden csapathoz a csoportból egy hasonszőrű ellenfél lenne találva (ha pótselejtezős van a csoportban annak a készülete nyilván június).

Leszarom ha véget ér az unbeaten run, tényleg a felkészülésre legyenek használva a meccsek.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Oriasiak vagytok.
Lehet pl egervari alatt jobb helyrol jottek a jatekosok de nem volt rendszer.
Marco osszerakott egy rendszert.lehet utalni fikazni de bazz most a csoportot nyerte meg a csapat.sobri leirta h mikent meg a 16 csapatos tornara is kijutnank.
Magas a lec mert igy vagy ugy too csapatokat szooattunk meg meg az elmult evekben illetve szorongattunk meg.
Szobo meg extra, hianyzott egy ilyen jatekos akire figyelni kell, tudja huzni a csapatot. Pl mennyi szabadot harcol ki az ellenfel terfelen stb..poolban meg kb vizhordo meg.

Gulacsit vhol nem sajnalom.talan a korabbi bulgar meccs volt az egyetlen ahol o mentett meg minket.
Dini lehet rosszul jon ki, de benne jobban benne van a szukseges 1 bravur ami szukseges egy-egy meccsen.
Nagy adam-orulok neki.o van legkozelebb db7 rekordjahoz.remelem par ev es megdonti.nem kerulne rossz "helyre" ez a cim.ha a palyafutasa nem is egy klasszis, de mint szemelyiseg intelegencia 100%.

A vegen fura volt ez a b kozepes dolog....kivancsi vagyok ha x ev mulva elpicsaznak a moldavok lesz e ilyen szerelem.
YoungZeeZee
Simán lesz és ha jön megint a hullámvölgy ez az év lesz az etalon,hogy jutottunk ki X éve az EB -re...
Örülni kell, de ahogy átlépünk 2024-be ez az év már csak emlék...a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni,hogy jutottunk ki az EB-re.
Annyi,hogy már a top csapatok sem vehetnek bennünket fél vállról
ThundersNFL a Jobbágy
Szerintem az értelmesebbek 2021-es EB óta nem vesznek
Meg vannak az angolok akik 2022 június óta

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Oriasiak vagytok.
Marco osszerakott egy rendszert.lehet utalni fikazni de bazz most a csoportot nyerte meg a csapat.sobri leirta h mikent meg a 16 csapatos tornara is kijutnank.
Magas a lec mert igy vagy ugy too csapatokat szooattunk meg meg az elmult evekben illetve szorongattunk meg.
Szobo meg extra, hianyzott egy ilyen jatekos akire figyelni kell, tudja huzni a csapatot. Pl mennyi szabadot harcol ki az ellenfel terfelen stb..poolban meg kb vizhordo meg.

Gulacsit vhol nem sajnalom.talan a korabbi bulgar meccs volt az egyetlen ahol o mentett meg minket.
Dini lehet rosszul jon ki, de benne jobban benne van a szukseges 1 bravur ami szukseges egy-egy meccsen.
Nagy adam-orulok neki.o van legkozelebb db7 rekordjahoz.remelem par ev es megdonti.nem kerulne rossz "helyre" ez a cim.ha a palyafutasa nem is egy klasszis, de mint szemelyiseg intelegencia 100%.

A vegen fura volt ez a b kozepes dolog....kivancsi vagyok ha x ev mulva elpicsaznak a moldavok lesz e ilyen szerelem.
YoungZeeZee
Simán lesz és ha jön megint a hullámvölgy ez az év lesz az etalon,hogy jutottunk ki X éve az EB -re...
Örülni kell, de ahogy átlépünk 2024-be ez az év már csak emlék...a lőtéri kutyát nem fogja érdekelni,hogy jutottunk ki az EB-re.
Annyi,hogy már a top csapatok sem vehetnek bennünket fél vállról

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 597
Oriasiak vagytok.

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló
Mondjuk Dibusz ma nagyon extra volt. Remélem megkapja a lehetőséget az EB-n is.
Kenny
Szépeket védett, de azért egy jobb csapat kegyetlenül kihasználná h levegőben verhető. Gulával en nyugodtabb voltam, persze nem lehet tudni hogy a sérüléséből hogy jön vissza.
davemayer
Gulácsi meg rendre lepkét fog a fontos meccseken sajna.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician
Kenny
Szépeket védett, de azért egy jobb csapat kegyetlenül kihasználná h levegőben verhető. Gulával en nyugodtabb voltam, persze nem lehet tudni hogy a sérüléséből hogy jön vissza.
davemayer
Nem az a baj, Lipcsében sem játszik és arra sincs semmi garancia hogy a szezonban 5 meccset kap még
zacknorb
télen sztem mehet kölcsönbe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kenny
davemayer
Nem az a baj, Lipcsében sem játszik és arra sincs semmi garancia hogy a szezonban 5 meccset kap még

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress
A károgásról meg annyit, hogy én is károgok, mert nem kell ezt túlértékelni, aztán aranylábú brazilokat csinálni a srácokból. Ráadásul a sok könnyítés miatt több csapat is jut ki, szóval minőségi ugrás nem minden poszton van a korábbiakhoz képest.
Lúdas Solymi
Te azt nem érted, hogy itt csapatokról van szó, nem aranylábúsági versenyről.
Az angolok egyénileg jobbnak tartott játékosok, mint a magyarok? Simán.
Jobb az angol válogatott az utóbbi két meccs alapán, mint a magyar válogatott? Nem.
Az eredmények alapján semmiképp, ahogy a szerb, vagy a monetenegrói sem jobb.
Gondolj a Rehagel vezette görögökre. Egy átlagos játékoskeret egy jó edzővel egy 6 meccses versenysorozatot simán megnyerhet, és viselheti a bajnoki címet.
És ez a célja egy válogatottnak (kijutni, megnyerni), nem az, hogy egyénileg aranylábú játékosai legyenek.

A könnyítésről meg annyit, hogy tök mindegy hány csapat jut ki, ez egyrészt mindenkire egyaránt vonatkozik, pláne, hogy Európa 24 legjobb csapata egyben a világ legjobb 30 csapatának is tagja, másrészt megnyertünk egy csoportot 8 meccsből 5 győzelemmel és 3 döntetlennel, a csoportban a legtöbb gólt rúgva, és a legkevesebbet kapva. Ezzel a teljesítménnyel akkor is kijutunk, ha csak 12 csapatos az EB mezőnye.
Persze ettől még károghatsz, de minek?

több mint 2 éve
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ez a kettő amúgy tök jó elemzés a csapatról meg a játékról, ráadásul a telexen...megnézem h a zorigo/nso-n lesz-e ilyen.
Jó, hogy van ilyen, meg érthető lesz, hogy mit miért csinálunk a pályán:

telex.hu/sport/2023/09/08/szerbia-magyarorszag-eb-selejtezo-futball-valogatott-marco-rossi-elemzes

telex.hu/sport/2023/11/17/magyar-futball-valogatott-elemzes-marco-rossi-taktika-szoboszlai-dominik-schafer-andras

De az jó, hogy a honosításokkal egy-egy poszt meg lett oldva, viszont ezt szinten kellene tartani.

A magyar utánpótlásba öntött pénznek itt lenne szerepe, dehát az nem igen van.
Lúdas Solymi
Mészáros Ábel, garancia a szakmaiságra

A csorigon csak más Mészáros van aki írna, de az is név nélkül

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 818 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Elég vicces, hogy a mai 5 afrikai VB-selejtezőből négyet semleges helyszínen kellett megrendezni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 230
Ez a kettő amúgy tök jó elemzés a csapatról meg a játékról, ráadásul a telexen...megnézem h a zorigo/nso-n lesz-e ilyen.
Jó, hogy van ilyen, meg érthető lesz, hogy mit miért csinálunk a pályán:

telex.hu/sport/2023/09/08/szerbia-magyarorszag-eb-selejtezo-futball-valogatott-marco-rossi-elemzes

telex.hu/sport/2023/11/17/magyar-futball-valogatott-elemzes-marco-rossi-taktika-szoboszlai-dominik-schafer-andras

De az jó, hogy a honosításokkal egy-egy poszt meg lett oldva, viszont ezt szinten kellene tartani.

A magyar utánpótlásba öntött pénznek itt lenne szerepe, dehát az nem igen van.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Főni kimondta világklasszis, úgyhogy ma csak ötször szaladtam bele... Hajdúbé, nso...sajtótáj.. etc...
Értem én, nem károgok, csak azért tuggyuk mán helyén kezelni a dokgokat...
gyurczi
Hát mi? Európa-klasszis? A Liverpool húzóemberéről beszélünk.
Szokol
Attól még nem világklasszis. De elhiszem hogy neked az.
gyurczi
Hát a világ top10 csapatának húzóembere mi, ha nem az?
Szokol
Ne szálljunk el még ennyire. Iszonyat jól teljesít, de 15 meccsről beszélünk. Ahogy a többiek írják, ha ezt fenn tudja tartani a szezon végig, akkor kopogtat az ajtón, ha lesz még 1-2 ilyen szezon, akkor beszélhetünk róla.

Ami érdekes, hogy Szobo képes a hátára venni a válogatottat, még Haaland nem. Ez egy újabb plusz pont Szobonak.
Nomac
Haaland Norvégia Ádám Martinja

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018