Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nógrád 1 fanként örülök ha nincs ott a stécé, így nem kell 2 fix nagy vereséggel számolni (bár tegnap jött az Építők ellen is)SBTC-Újpest IIÚjpest szurkolóként is örülök, hogy nyert a szülővárosom, legalább az nb3-ba benn maradhatnának.
4-0
Az esti a nagyoknak sztem nem lesz ekkora KO
zacknorb
Stoki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kíváncsian várom hogy Turner mikor kap majd sárgát időhúzásért. Ennyire feltűnően csinálni már a meccs legelejétől...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
SBTC-Újpest IIÚjpest szurkolóként is örülök, hogy nyert a szülővárosom, legalább az nb3-ba benn maradhatnának.
4-0
zacknorb
több mint 2 éve
Az okés, de ők 0 vagy minimális kontakt mellett játszanak. Nem emlékszem vissza, hogy eddig láttam volna megsérülni sporit. Játékost már ezres nagyságrendűt. Vagyis egyszer láttam Orsatot, hogy levonult egy Juve meccsről, aztán kiderült, hogy azért mert megsérült, de abból semmi sem volt észlelhető.Sokszor többet futnak és sprintelnek mint a játékosok, szóval simán megsérülhetnek.Mi van? Hogy sérülhet meg egy spori?ahogy egy futó
Sixo
izom húzódás
boka ficam
szalag szakadás/húzodás
Negritis, a vajda
Mikey
Szerkesztette: Sixo
több mint 2 éve
SBTC-Újpest II4-0
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sokszor többet futnak és sprintelnek mint a játékosok, szóval simán megsérülhetnek.Mi van? Hogy sérülhet meg egy spori?ahogy egy futó
Sixo
izom húzódás
boka ficam
szalag szakadás/húzodás
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Mi van? Hogy sérülhet meg egy spori?ahogy egy futó
Sixo
izom húzódás
boka ficam
szalag szakadás/húzodás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Salah már kétszer is passzolt Szoboszlainak, egy szavatok nem lehet!
több mint 2 éve
Az mennyit fizethetett volna te jó ég.LOL mit tolt a Cagliari. 72.percben még 0:3ra álltak, de még a 94.ben is szoptak 2:3ra, mégis nyertek. Az évezred fordítása.0-1-nél kihagytak egy büntetőt.
Sixo
70. percben meg kellett volna tenni 2000 euróval a hazait...
warr_b
több mint 2 éve
Nekem is elindult 50-kor a TV GO.A kurva anyád TV2, komolyan el kell baszni mindent.1 perc várakozás után elindult tableten
Csak ezek a fasszopók tiltják le az online közvetítést (pl Telekom TV Goban). Legalább akkor Tv2 Playen vagy valahol lehetne elérhető, de neeeem.
tenorx
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A kurva anyád TV2, komolyan el kell baszni mindent.1 perc várakozás után elindult tableten
Csak ezek a fasszopók tiltják le az online közvetítést (pl Telekom TV Goban). Legalább akkor Tv2 Playen vagy valahol lehetne elérhető, de neeeem.
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Első AFL elődöntő is már megy, Mamelodi-Al Ahly 0-0 a szünetben. 7-től Wydad-Esperance.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek erre a tv2-es felvezetésre, és közvetítésre. Pár fordulóval ezelőtt a közvetítés pocsék volt.Spíler is a TV2 csoporthoz tartozik
Nomac
ez olyan, hogy tök mindegy, hogy Aréna4, Story4, Galaxy4
több mint 2 éve
LOL mit tolt a Cagliari. 72.percben még 0:3ra álltak, de még a 94.ben is szoptak 2:3ra, mégis nyertek. Az évezred fordítása.0-1-nél kihagytak egy büntetőt.
Sixo
70. percben meg kellett volna tenni 2000 euróval a hazait...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
LOL mit tolt a Cagliari. 72.percben még 0:3ra álltak, de még a 94.ben is szoptak 2:3ra, mégis nyertek. Az évezred fordítása.
több mint 2 éve
A kurva anyád TV2, komolyan el kell baszni mindent.Csak ezek a fasszopók tiltják le az online közvetítést (pl Telekom TV Goban). Legalább akkor Tv2 Playen vagy valahol lehetne elérhető, de neeeem.
több mint 2 éve
Eszterházyék léptek egy szintel feljebb azzal, hogy Szobit a Poolba tudták vinni?Volt a 444-es podcast vele a héten. Ott egész jól elmondta hogy ő elsősorban magyarokkal dolgozik, és nem is akar nagyra nőni. Érdemes meghallgatni, sok jó dolgot mond mivel lehetne több magyart kivinni külföldre.
Azért kérdem, mert nem vagyok képben a menedzserek között...
nagir
több mint 2 éve
Ember én linkeltem be pár kommenttel lejjebb. Épp ez a lényeg, hogy Romano szerint nem találták még meg.Már az apját is kiszabadították.🚨🇨🇴 Luis Díaz, not in Liverpool squad today as he continues to deal with his family’s situation in Colombia where his parents were kidnapped in Barrancas.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 29, 2023
His mother has been rescued by the police. No updates yet on his father. pic.twitter.com/7lGnoHZ1bE
Sixo
Mikey
több mint 2 éve
Eszterházyék léptek egy szintel feljebb azzal, hogy Szobit a Poolba tudták vinni?Azért kérdem, mert nem vagyok képben a menedzserek között...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek erre a tv2-es felvezetésre, és közvetítésre. Pár fordulóval ezelőtt a közvetítés pocsék volt.Ugyanaz lesz mint a Spíleren, csak a TV2-re küldik a jelet
Nomac
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
hát, a Mirrorra hivatkoznak, ha jól megfigyeljük, szóval...Már az apját is kiszabadították.🚨🇨🇴 Luis Díaz, not in Liverpool squad today as he continues to deal with his family’s situation in Colombia where his parents were kidnapped in Barrancas.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 29, 2023
His mother has been rescued by the police. No updates yet on his father. pic.twitter.com/7lGnoHZ1bE
Sixo
Mikey
több mint 2 éve
Air Sanyi a szakértő 😀
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek erre a tv2-es felvezetésre, és közvetítésre. Pár fordulóval ezelőtt a közvetítés pocsék volt.
több mint 2 éve
Pool meccs a TV2n, erről lemaradtam! 😲Kb. 10-15éve nem néztem a csatornát
Kiváncsi vagyok Ki lesz a kommentátor??
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!